• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Herkese bol şans dilerim.. :71:
Milyon kere rica ediyorum, lütfen kolay şeyler tercih edin ve açık açık yazın. :9:
Bilmeyenleri, öğrenmeye çalışanları düşünelim. :9:
Ben değil tabi de, hmmmm yani şey, düşünün yani bilmeyenleri, onlar da öğrensin. :9::9::9::9::9::9::9:

Canim ben verilen emege gore ve gorunuse gore oy verdigim icin cok kolay olmayan bir tatliyi tercih etmeyi dusunuyordum ama orta yollu birsey ayarlarim senin icin :)

Canim ben verilen emege gore ve gorunuse gore oy verdigim icin cok kolay olmayan bir tatliyi tercih etmeyi dusunuyordum ama orta yollu birsey ayarlarim senin icin :)

Zor yapan da açık açık yazsın hee.. :20::20::20: :9:
Ay en son kaynatıyorduk ne ara buraya döktük falan diyorum yani diyorlar, der yani bilmeyenler :9::9::9:

Benim aklımda 3 tarif var , biri ile katılan olursa diğerini devreye sokarım yok o da varsa ; 3. sünü ...

Eeee artık o da varsa , direkt şerbet yaparım sadece , içer dururuz :52:

Şimdi konuya her yorum yapan lütfen en sevdiği şerbetli tatlıyı da yazsın , ya da mesela künefe ağzıma sokmam desin ,kamuoyu anketi yapıyorum da:51:

Benim aklımda 3 tarif var , biri ile katılan olursa diğerini devreye sokarım yok o da varsa ; 3. sünü ...

Eeee artık o da varsa , direkt şerbet yaparım sadece , içer dururuz :52:

Şimdi konuya her yorum yapan lütfen en sevdiği şerbetli tatlıyı da yazsın , ya da mesela künefe ağzıma sokmam desin ,kamuoyu anketi yapıyorum da:51:

:1::1:
ekmegin ustune bari dok serbeti tek basina olmasin :9:
Valla benimde 3 tane var bende oyle dusunuyorum.. Sayet katilirsam yapmasi zevklide resim almasi yoruyo be :) bide kaliteli ciksin diey ugrasiyosun :31:
Ben kunefe pek yemem ama fenada olmaz hani :1:

:1::1:
ekmegin ustune bari dok serbeti tek basina olmasin :9:
Valla benimde 3 tane var bende oyle dusunuyorum.. Sayet katilirsam yapmasi zevklide resim almasi yoruyo be :) bide kaliteli ciksin diey ugrasiyosun :31:
Ben kunefe pek yemem ama fenada olmaz hani :1:

Değil mi ya , bayat ekmeklerde değerlenir hiç olmazsa :ssz:

Off ya fotoğraflama deme bana , o kısmını bende sevmiyorum . Tabak aşamasını çekmek zevkli de yaparken çekmek :52:

----------------------------------------------

Bakın baştan anlaşalım zaten ; öyle kazen kabak tatlısı yaptı oyum kesin ona , Ayşe baklava açtı ondan başkasını gözüm görmez diyorsanız , fıtıklı belim ve ben köşeme çekileceğim :24:

kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu:47:

yakında yarışmacı aday adayı bulunmayacak:60: ikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz:60:

Kaçmaz mı cadım :26: heh şimdi oldu işte bak herkez gidicek bi şut birde ban üstüne al sana kaymaklı ekmek kadayıfıı :9::9::9::9:

Bu arada seçeneklerimden birinide böylelikle ağzımdan kaçırmış bulunuyorum :1::1::9:

anladık seyrencim o senin baklavan:1: ellerine sağlık çok güzel görünüyor. hazır baklavalardannefret ediyorum hiç yiyemiyorum illa senin ki gibi elde açılmış baklava lazım:56:

tatlının adını biliyorumda mısıra benzediği için öyle söyledim:1:

demi ya:9::9::9:

gecenin o saatinde oğlan kucağımda ne yazdığımı unuttum durdum canım senden de bişe kaçmıyor ama ya:1::1::1::24::24:
ama o benim baklşavam işte ben yaptım o baklavayı:32::ssz::1:

Bu kategori de oylama yapmak benim için epey zor olacak gibi..:31::31: Hele hele baklava, revani, şekerpare fala varsa oooo yandım ben.... :18::18:

$IMG_3709.jpg

Önceki sayfalarda bu tatlı konuşulmuş.. Eskişehir de bunu " Ballı Ballı " diye satarlar...:31: Mahalle çocukları bayıla bayıla yer bunu..:39:.

Son düzenleme:
çok iştah açıcı bi kategori..
tatlı sevmeyen varsada çok nadirdir,özellikle biz bayanlar arasında :1: kiloların baş düşmanı hey heeeey!

ama şekerpare,baklava,lokma,kalburabastı hepsi süperler.. nasıl ayrım yapar oy veririrm bilemiyorum :44:

gecenin o saatinde oğlan kucağımda ne yazdığımı unuttum durdum canım senden de bişe kaçmıyor ama ya:1::1::1::24::24:
ama o benim baklşavam işte ben yaptım o baklavayı:32::ssz::1:

eline sağlık canım. ye beni ye beni diyo:31:

Eveett..Kızlar şerbetli kategoriler ayrıldımı acaba,hangi dalda yarışıyoruz? Sütlü şerbetlimi,hamurlu şerbetlimi,yoksa baklava çeşitlerimi :56:

Eveett..Kızlar şerbetli kategoriler ayrıldımı acaba,hangi dalda yarışıyoruz? Sütlü şerbetlimi,hamurlu şerbetlimi,yoksa baklava çeşitlerimi :56:

yok canım daha bısey soylenmedi...
soylensın artık da ben de gıdem gariii kadayıflarımı peynırımı falan aliiiim geliiim yani :)

arzum oncekı avatar daha ıyıydı be :27:

soylensın artık da ben de gıdem gariii kadayıflarımı peynırımı falan aliiiim geliiim yani :)

Valla benim tatlı krizim tuttu ne yapiyim diye düşünürken :52: Bayılicigimm.. :35: Ben dayanamıyorum ve mutfaga gidiyorum valla tutmayın beni :10:

Diger avatar dahamı iyiydi gülümm?... :16: Degişiklik olsun,birazda bunu kullaniyimde sonra tekrar onu yaparım söz :34: :54:

bence de :27:

Valla benim tatlı krizim tuttu ne yapiyim diye düşünürken :52: Bayılicigimm.. :35: Ben dayanamıyorum ve mutfaga gidiyorum valla tutmayın beni :10:

Diger avatar dahamı iyiydi gülümm?... :16: Degişiklik olsun,birazda bunu kullaniyimde sonra tekrar onu yaparım söz :34: :54:

şaşı olcam onlara bakıyım derken, bir o yana bir buyana :27:

Sizi hipnoz ediyorum bu avatar fotografımla aslında :53: Çaktırmayın,bu seferde birinci olamazsam valla yakarım ulen bu forumu :37:

yok canım daha neler, hipnoza ihtiyacın olmayacak bir tatlı yaparsın sen:34:

Back