Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .

Canim ben verilen emege gore ve gorunuse gore oy verdigim icin cok kolay olmayan bir tatliyi tercih etmeyi dusunuyordum ama orta yollu birsey ayarlarim senin icin :)

Canim ben verilen emege gore ve gorunuse gore oy verdigim icin cok kolay olmayan bir tatliyi tercih etmeyi dusunuyordum ama orta yollu birsey ayarlarim senin icin :)

Zor yapan da açık açık yazsın hee..
Ay en son kaynatıyorduk ne ara buraya döktük falan diyorum yani diyorlar, der yani bilmeyenler

Benim aklımda 3 tarif var , biri ile katılan olursa diğerini devreye sokarım yok o da varsa ; 3. sünü ...

Eeee artık o da varsa , direkt şerbet yaparım sadece , içer dururuz

Şimdi konuya her yorum yapan lütfen en sevdiği şerbetli tatlıyı da yazsın , ya da mesela künefe ağzıma sokmam desin ,kamuoyu anketi yapıyorum da

ekmegin ustune bari dok serbeti tek basina olmasin
Valla benimde 3 tane var bende oyle dusunuyorum.. Sayet katilirsam yapmasi zevklide resim almasi yoruyo be :) bide kaliteli ciksin diey ugrasiyosun
Ben kunefe pek yemem ama fenada olmaz hani

ekmegin ustune bari dok serbeti tek basina olmasin
Valla benimde 3 tane var bende oyle dusunuyorum.. Sayet katilirsam yapmasi zevklide resim almasi yoruyo be :) bide kaliteli ciksin diey ugrasiyosun
Ben kunefe pek yemem ama fenada olmaz hani

Değil mi ya , bayat ekmeklerde değerlenir hiç olmazsa

Off ya fotoğraflama deme bana , o kısmını bende sevmiyorum . Tabak aşamasını çekmek zevkli de yaparken çekmek

----------------------------------------------

Bakın baştan anlaşalım zaten ; öyle kazen kabak tatlısı yaptı oyum kesin ona , Ayşe baklava açtı ondan başkasını gözüm görmez diyorsanız , fıtıklı belim ve ben köşeme çekileceğim

kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu

yakında yarışmacı aday adayı bulunmayacak ikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz

Kaçmaz mı cadım :26: heh şimdi oldu işte bak herkez gidicek bi şut birde ban üstüne al sana kaymaklı ekmek kadayıfıı

Bu arada seçeneklerimden birinide böylelikle ağzımdan kaçırmış bulunuyorum

gecenin o saatinde oğlan kucağımda ne yazdığımı unuttum durdum canım senden de bişe kaçmıyor ama ya
ama o benim baklşavam işte ben yaptım o baklavayı

Bu kategori de oylama yapmak benim için epey zor olacak gibi.. Hele hele baklava, revani, şekerpare fala varsa oooo yandım ben.... :18::18:

Önceki sayfalarda bu tatlı konuşulmuş.. Eskişehir de bunu " Ballı Ballı " diye satarlar... Mahalle çocukları bayıla bayıla yer bunu...

Son düzenleme:
çok iştah açıcı bi kategori..
tatlı sevmeyen varsada çok nadirdir,özellikle biz bayanlar arasında kiloların baş düşmanı hey heeeey!

ama şekerpare,baklava,lokma,kalburabastı hepsi süperler.. nasıl ayrım yapar oy veririrm bilemiyorum :44:

gecenin o saatinde oğlan kucağımda ne yazdığımı unuttum durdum canım senden de bişe kaçmıyor ama ya
ama o benim baklşavam işte ben yaptım o baklavayı

eline sağlık canım. ye beni ye beni diyo

Eveett..Kızlar şerbetli kategoriler ayrıldımı acaba,hangi dalda yarışıyoruz? Sütlü şerbetlimi,hamurlu şerbetlimi,yoksa baklava çeşitlerimi

Eveett..Kızlar şerbetli kategoriler ayrıldımı acaba,hangi dalda yarışıyoruz? Sütlü şerbetlimi,hamurlu şerbetlimi,yoksa baklava çeşitlerimi

yok canım daha bısey soylenmedi...
soylensın artık da ben de gıdem gariii kadayıflarımı peynırımı falan aliiiim geliiim yani :)

arzum oncekı avatar daha ıyıydı be

soylensın artık da ben de gıdem gariii kadayıflarımı peynırımı falan aliiiim geliiim yani :)

Valla benim tatlı krizim tuttu ne yapiyim diye düşünürken Bayılicigimm.. Ben dayanamıyorum ve mutfaga gidiyorum valla tutmayın beni

Diger avatar dahamı iyiydi gülümm?... Degişiklik olsun,birazda bunu kullaniyimde sonra tekrar onu yaparım söz

bence de

şaşı olcam onlara bakıyım derken, bir o yana bir buyana

Sizi hipnoz ediyorum bu avatar fotografımla aslında Çaktırmayın,bu seferde birinci olamazsam valla yakarım ulen bu forumu

yok canım daha neler, hipnoza ihtiyacın olmayacak bir tatlı yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…