Herkese bol şans dilerim..
Milyon kere rica ediyorum, lütfen kolay şeyler tercih edin ve açık açık yazın.
Bilmeyenleri, öğrenmeye çalışanları düşünelim.
Ben değil tabi de, hmmmm yani şey, düşünün yani bilmeyenleri, onlar da öğrensin.
Senin için etimek tatlısı yapayım canım hatta üzerine de hazır vanilyalı puding
Pardon senin için değildi değil mi, bilmeyenler içindi
Canim ben verilen emege gore ve gorunuse gore oy verdigim icin cok kolay olmayan bir tatliyi tercih etmeyi dusunuyordum ama orta yollu birsey ayarlarim senin icin :)
Benim aklımda 3 tarif var , biri ile katılan olursa diğerini devreye sokarım yok o da varsa ; 3. sünü ...
Eeee artık o da varsa , direkt şerbet yaparım sadece , içer dururuz
Şimdi konuya her yorum yapan lütfen en sevdiği şerbetli tatlıyı da yazsın , ya da mesela künefe ağzıma sokmam desin ,kamuoyu anketi yapıyorum da
ekmegin ustune bari dok serbeti tek basina olmasin
Valla benimde 3 tane var bende oyle dusunuyorum.. Sayet katilirsam yapmasi zevklide resim almasi yoruyo be :) bide kaliteli ciksin diey ugrasiyosun
Ben kunefe pek yemem ama fenada olmaz hani
kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu
yakında yarışmacı aday adayı bulunmayacakikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz
anladık seyrencim o senin baklavanellerine sağlık çok güzel görünüyor. hazır baklavalardannefret ediyorum hiç yiyemiyorum illa senin ki gibi elde açılmış baklava lazım
tatlının adını biliyorumda mısıra benzediği için öyle söyledim
demi ya
gecenin o saatinde oğlan kucağımda ne yazdığımı unuttum durdum canım senden de bişe kaçmıyor ama ya
ama o benim baklşavam işte ben yaptım o baklavayı
Eveett..Kızlar şerbetli kategoriler ayrıldımı acaba,hangi dalda yarışıyoruz? Sütlü şerbetlimi,hamurlu şerbetlimi,yoksa baklava çeşitlerimi
yok canım daha bısey soylenmedi...
soylensın artık da ben de gıdem gariii kadayıflarımı peynırımı falan aliiiim geliiim yani :)
arzum oncekı avatar daha ıyıydı be
bence deyok canım daha bısey soylenmedi...
soylensın artık da ben de gıdem gariii kadayıflarımı peynırımı falan aliiiim geliiim yani :)
arzum oncekı avatar daha ıyıydı be
Valla benim tatlı krizim tuttu ne yapiyim diye düşünürkenBayılicigimm.. Ben dayanamıyorum ve mutfaga gidiyorum valla tutmayın beni
Diger avatar dahamı iyiydi gülümm?...Degişiklik olsun,birazda bunu kullaniyimde sonra tekrar onu yaparım söz
bence de
şaşı olcam onlara bakıyım derken, bir o yana bir buyana
Sizi hipnoz ediyorum bu avatar fotografımla aslındaÇaktırmayın,bu seferde birinci olamazsam valla yakarım ulen bu forumu
yok canım daha neler, hipnoza ihtiyacın olmayacak bir tatlı yaparsın sen
hımmm, çok hızlısın maşallah. merakla bekliyorumYaptım,fırında kızarıyor..Şerbetinide döktümmü fotograflar forumda begenize sunulacaktır efenimHadi Bismillahh.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?