• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
hadi kacaliiim:10::10:burayida geyige cevirdik ya en serbetli tatliyida yapsak kurtulamayiz artiik:18::18:
beni banlarsa litfen protesti edin taaami geri getirin beni:18::18::18::9::9::10::10::10::10:
:89:Yok onu unut sen baklava yap yiyelim:56:
yok aklimda baska bir sey var:23:
bencede , azerin batı artık ama bari biz kendimizi kurtaralım:10:

olmaz oyle ben gidersem sizi de satarim:27::9::9::9:hadi kacaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:10::10::10::10::10:

wooww serbetli tatlilar demek :56:
Ben rejimdeyim ama esime yapip yedirrim 1 haftada anca bitirir :1:
Katilcak arkadaslara basarilar,bende katilirim belkim :ssz:

Herkese bol şans dilerim.. :71:
Milyon kere rica ediyorum, lütfen kolay şeyler tercih edin ve açık açık yazın. :9:
Bilmeyenleri, öğrenmeye çalışanları düşünelim. :9:
Ben değil tabi de, hmmmm yani şey, düşünün yani bilmeyenleri, onlar da öğrensin. :9::9::9::9::9::9::9:

Milyon kere rica ediyorum, lütfen kolay şeyler tercih edin ve açık açık yazın. :9:
Ben değil tabi de, hmmmm yani şey, düşünün yani bilmeyenleri, onlar da öğrensin. :9::9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9:

Senin için etimek tatlısı yapayım canım hatta üzerine de hazır vanilyalı puding :52:

Pardon senin için değildi değil mi, bilmeyenler içindi :51:

Back