Bizimde 23 Nisan'da bar bakalım bu hafta provayi izlemeye çağırdı öğretmen .Oooo çok iyi olmuş canım:)Biz çok sık gösteri tarzı etkinlik yapıyoruz.Ondan istememiş olabilir.Bu sıra haftada 2 gün annemle okuyorum etkinliği var,23 Nisan hazırlığı zaman çok gidiyor.
CanımsınBen sana okudum
Daha oylama bitmedi canımİnan o işi bende özledim ,cam silmeyi değil de ev içinde işleri,hiç cam silmedim ben hayatımda
Bu mesajı yazmışım öylece kalmış bari boşa gitmesin dedim
İyi akşamlar kızlargeçmiş yapamadım henüz,eve bile çok geç geldim, konum taşınmış falan oylama mı bitti neler oldu yeni kategori belli mi,burda olan biri zahmet olmazsa cevaplayabilir mi
Çok iyi olur canım benimkinin müziğe ilgisi yok :)Yoksa bende çok istiyorum:)Bizimde 23 Nisan'da bar bakalım bu hafta provayi izlemeye çağırdı öğretmen .
Birde kemana yazdiriyorum oğlumu bakalım inşallah sever şimdi hevesli ama
Tuna Kiremitçi yi çok severim zatenBenden size gelsin
Yeni kategori belli ama 1 Nisan'da açıklanacak veya sonrası:)İnan o işi bende özledim ,cam silmeyi değil de ev içinde işleri,hiç cam silmedim ben hayatımda
Bu mesajı yazmışım öylece kalmış bari boşa gitmesin dedim
İyi akşamlar kızlargeçmiş yapamadım henüz,eve bile çok geç geldim, konum taşınmış falan oylama mı bitti neler oldu yeni kategori belli mi,burda olan biri zahmet olmazsa cevaplayabilir mi
Dinledim şimdi güzelmiş şarkıBenden size gelsin
kız bakamadım konu taşınınca bitti sanidmMinigim yarisma daha bitmedi ama
Hatunun öngörüsü kuvvetli
Zaten değişmeyecek ben 2-3 gündür 43 ümNasil olsa sonuc deyismeyecek deyip simdiden tesekkurleri yapistirmis
Geldim canim
Bunu da dinledim,bu da güzelmiş
:))Ayy yine oy verenler olmuş bana
Hosgeldiinnn canım nasilsinGeldim canim
Yok canım 1 Nisan'dan sonra:)Yeni kategori yarına açılır heralde..