- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.170
Başınız sağolsun canım
Sağolun Allah razı olsunBaşınız sağolsun ,hastalara geçmiş olsun.Allah geride kalanlarına sabır versin inşallah.
Benim çok olduğu için alıştım galibaSana yazdım basın sağolsun diye o gün içinden düşündüm şükür birinci ikinci derece yanikinimi kaybetmedik acısını bilmiyorum diye
O kadar çok üzüldük ki daha dün hiç birşeyi yokmuş
Hastaneye yürüyerek gitmiş
Şok oldum sabah kalktığımda
İki tane delikanlı oğlu vardı rabbim onlar birbrijie sahip çıksın eline ayağına kimseyi dolastirmasij inşallah
Bence de son üç kategori hep sonlardaydımHep önlerde olacak halin yok kaç kategoridir sonlardaydın korkmasınlar
Benim çok kuzenim ölmüş ama ben doğmadan hiç bilmiyorum tabi :// bu ilk olduBenim çok olduğu için alıştım galiba
Ama 1. derece yakın Allah korusun
Tabi canım sadece tarifin iddiası yetmez güzel yapmışsınBence de son üç kategori hep sonlardaydımYoksa yine bu kadar iddialı tarif seçmezdim Yetti gari dedim Gerçi tarif iddialı da olsa güzel yapmışım bee
Benim kuzenim 1.5 yıl önce kalp krizinden öldü.Hemde iş yerinde anidenBenim çok kuzenim ölmüş ama ben doğmadan hiç bilmiyorum tabi :// bu ilk oldu
Benden 9 yaş küçük oğlun mı varOğluşumun doğum tarihinin sayfasına geldik
Hayılı gecelerİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
Hakketen bugün baktım da gerçekten çok güzel yapmisin kesimi öğrenmek için baktım daBence de son üç kategori hep sonlardaydımYoksa yine bu kadar iddialı tarif seçmezdim Yetti gari dedim Gerçi tarif iddialı da olsa güzel yapmışım bee
Yaşlandım mı ben ,hala kendimi genç sanıyorumBenden 9 yaş küçük oğlun mı varannem yaşındasın
Allah sıralı ölüm versin derler yaBenim kuzenim 1.5 yıl önce kalp krizinden öldü.Hemde iş yerinde aniden38 yaşındaydı.2 çocuğu var.
Genç ölüm çok zoe
Ya sen diri sin ya da benim annem yaşlı gösteriyorYaşlandım mı ben ,hala kendimi genç sanıyorum
Baklava mı yaptın yoksaHakketen bugün baktım da gerçekten çok güzel yapmisin kesimi öğrenmek için baktım da
Anan kaç yaşındaYa sen diri sin ya da benim annem yaşlı gösteriyorher ikisi de skandal
Niyetindeyim yapacak bu yakınlarda inşallah :)Baklava mı yaptın yoksa
Amin canımAllah sıralı ölüm versin derler ya