Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım, sen nasılsın 🤗
Bebek iyi çok şükür. Şeker testini geçtik, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. İlaç verdi doktor, onları kullanıyorum.

Belim, karnım ağrıyor. Evde durumlar idare eder işte. Değişen bir şey yok 😣
Oy geçmiş olsun canım ben her hamileliğinde yaşadım p enfeksiyonu bol su iç ilaçlarını kullan düzenli Allah şifa versin canim

Türkçe de çok güzel oldu ama yüz boyası aldım boyadım şapka falan diktim kostüm ayarladım birde küçük gösteri hazırladık :))
Oooo çok iyi olmuş canım:)Biz çok sık gösteri tarzı etkinlik yapıyoruz.Ondan istememiş olabilir.Bu sıra haftada 2 gün annemle okuyorum etkinliği var,23 Nisan hazırlığı zaman çok gidiyor.

Bahar temizligi yapmayi ozledim🤣🤣🤣soyle tepeden topuz yapip 1 kova su alip muzik esliginde cam silmeyi ozledim🤣🤣🤣🤣

Sizin orasi neresi :KK45:
İnan o işi bende özledim ,cam silmeyi değil de ev içinde işleri,hiç cam silmedim ben hayatımda :olamaz:

Bu mesajı yazmışım öylece kalmış bari boşa gitmesin dedim :KK66:
İyi akşamlar kızlar 💕 geçmiş yapamadım henüz,eve bile çok geç geldim, konum taşınmış falan oylama mı bitti neler oldu yeni kategori belli mi,burda olan biri zahmet olmazsa cevaplayabilir mi :KK66:

İnan o işi bende özledim ,cam silmeyi değil de ev içinde işleri,hiç cam silmedim ben hayatımda :olamaz:

Bu mesajı yazmışım öylece kalmış bari boşa gitmesin dedim :KK66:
İyi akşamlar kızlar 💕 geçmiş yapamadım henüz,eve bile çok geç geldim, konum taşınmış falan oylama mı bitti neler oldu yeni kategori belli mi,burda olan biri zahmet olmazsa cevaplayabilir mi :KK66:
İyi aksamlar canim🤗oylama devam ediyor yeni konu 1 nisanda acilacakmis

X