İyi çok şükürYok yok bu kadar
Benim kolumda yok çok şükür elimde çok hafif var belli belirsiz
İyiyim canım, sen nasılsınHayırlı akşamlar canım nasılsınız
Bebek iyi çok şükür. Şeker testini geçtik, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. İlaç verdi doktor, onları kullanıyorum.Nasıl bebek ,evde durumlar iyi mi
Oy geçmiş olsun canım ben her hamileliğinde yaşadım p enfeksiyonu bol su iç ilaçlarını kullan düzenli Allah şifa versin canimİyiyim canım, sen nasılsın
Bebek iyi çok şükür. Şeker testini geçtik, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. İlaç verdi doktor, onları kullanıyorum.
Belim, karnım ağrıyor. Evde durumlar idare eder işte. Değişen bir şey yok
Sagol canım, inşallah geçer. :)Oy geçmiş olsun canım ben her hamileliğinde yaşadım p enfeksiyonu bol su iç ilaçlarını kullan düzenli Allah şifa versin canim
İyiyim canım sağolİyiyim canım, sen nasılsın
Bebek iyi çok şükür. Şeker testini geçtik, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. İlaç verdi doktor, onları kullanıyorum.
Belim, karnım ağrıyor. Evde durumlar idare eder işte. Değişen bir şey yok
Sagol nevoşumİyiyim canım sağolGeçmiş olsun canım
İyi canım sağol :)Sagol nevoşum
Okul nasıl gidiyor
Allah iyilik versinBende iyiyim hamd olsun
Yeni kategoriyi bekliyoruz heyecan ile
Geçmiş olsun canım2
Sagol canım, inşallah geçer. :)
Ne zaman dedim
Çamaşır asiyordunNe zaman dedimnerede dedim kime dedim nasıl dedim o sırada ben neredeydim
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Burada değildim o zamanÇamaşır asiyordun
AynenBurada değildim o zaman
Yok canım daha işlemediler.Hangi derste oldu:)Aynen
Senin oğlunun sınıfı pandomim mi işlediler mi bizimkiler pandomim sanatçısı oldu gösteri yaptılar sınıfta :)
Türkçe de çok güzel oldu ama yüz boyası aldım boyadım şapka falan diktim kostüm ayarladım birde küçük gösteri hazırladık :))Yok canım daha işlemediler.Hangi derste oldu:)
Oooo çok iyi olmuş canım:)Biz çok sık gösteri tarzı etkinlik yapıyoruz.Ondan istememiş olabilir.Bu sıra haftada 2 gün annemle okuyorum etkinliği var,23 Nisan hazırlığı zaman çok gidiyor.Türkçe de çok güzel oldu ama yüz boyası aldım boyadım şapka falan diktim kostüm ayarladım birde küçük gösteri hazırladık :))
İnan o işi bende özledim ,cam silmeyi değil de ev içinde işleri,hiç cam silmedim ben hayatımdaBahar temizligi yapmayi ozledimsoyle tepeden topuz yapip 1 kova su alip muzik esliginde cam silmeyi ozledim
Sizin orasi neresi
İyi aksamlar canimİnan o işi bende özledim ,cam silmeyi değil de ev içinde işleri,hiç cam silmedim ben hayatımda
Bu mesajı yazmışım öylece kalmış bari boşa gitmesin dedim
İyi akşamlar kızlargeçmiş yapamadım henüz,eve bile çok geç geldim, konum taşınmış falan oylama mı bitti neler oldu yeni kategori belli mi,burda olan biri zahmet olmazsa cevaplayabilir mi