İyi aksamlar canimoylama devam ediyor yeni konu 1 nisanda acilacakmis
Daha oylama bitmedi canımbir nisanın akşamı inşallah aciklanacak
Yeni kategori belli ama 1 Nisan'da açıklanacak veya sonrası:)
HoşgeldinGeldim canim
Dün akşam memleketten döndük anı bir ölüm oldu bugün yine gittik genç yaşta kuzeni mı kaybettik kalp krizinden fenalasankar arasından bir kişi de amileyata alındı hem onu ziyaret ettik yoğun bir gündü hiç bakmadım buraya :// şuan girdim yatağa anca yazabiliyorumHosgeldiinnn canım nasilsin
Ama daha açıklanmadı.Sen katılacak mısınHerkes yeni kategori için pusuda
Yaa napim tarifler kapılıyo.. kaçırmamalıyım.. 1 nisansa rahatladım :)Yok canım 1 Nisan'dan sonra:)
Bence 1 nisanlık bi kategori olacak herkeste şakaaaaaa diyecek ama şaka olmayacak demi ,çok zekiyimYok canım 1 Nisan'dan sonra:)
Başınız sağolsunDün akşam memleketten döndük anı bir ölüm oldu bugün yine gittik genç yaşta kuzeni mı kaybettik kalp krizinden fenalasankar arasından bir kişi de amileyata alındı hem onu ziyaret ettik yoğun bir gündü hiç bakmadım buraya :// şuan girdim yatağa anca yazabiliyorum
Başın sağolsun canım.Dün akşam memleketten döndük anı bir ölüm oldu bugün yine gittik genç yaşta kuzeni mı kaybettik kalp krizinden fenalasankar arasından bir kişi de amileyata alındı hem onu ziyaret ettik yoğun bir gündü hiç bakmadım buraya :// şuan girdim yatağa anca yazabiliyorum
Şimdilik öyle canımYaa napim tarifler kapılıyo.. kaçırmamalıyım.. 1 nisansa rahatladım :)
Sağol Allah razı olsunBaşın sağolsun canım.
Başınız sağolsun canımDün akşam memleketten döndük anı bir ölüm oldu bugün yine gittik genç yaşta kuzeni mı kaybettik kalp krizinden fenalasankar arasından bir kişi de amileyata alındı hem onu ziyaret ettik yoğun bir gündü hiç bakmadım buraya :// şuan girdim yatağa anca yazabiliyorum
Yok olmayacak:)Bence 1 nisanlık bi kategori olacak herkeste şakaaaaaa diyecek ama şaka olmayacak demi ,çok zekiyim
1.Olursam az ara veririm .O yüzden dua etsinler azerin son dakika öne geçmesinAma daha açıklanmadı.Sen katılacak mısın
O zaman kaçırırırsın mı inşaallah desek1.Olursam az ara veririm .O yüzden dua etsinler azerin son dakika öne geçmesin
Kılpayı kaçırırsam devam
Başınız sağolsun ,hastalara geçmiş olsun.Allah geride kalanlarına sabır versin inşallah.Dün akşam memleketten döndük anı bir ölüm oldu bugün yine gittik genç yaşta kuzeni mı kaybettik kalp krizinden fenalasankar arasından bir kişi de amileyata alındı hem onu ziyaret ettik yoğun bir gündü hiç bakmadım buraya :// şuan girdim yatağa anca yazabiliyorum
Sen öyle diyebilirsin de diğerleri demez benceO zaman kaçırırırsın mı inşaallah desek
Sana yazdım basın sağolsun diye o gün içinden düşündüm şükür birinci ikinci derece yanikinimi kaybetmedik acısını bilmiyorum diyeBaşınız sağolsun
Hep önlerde olacak halin yok kaç kategoridir sonlardaydın korkmasınlarSen öyle diyebilirsin de diğerleri demez bence
Hep önlerde olacak halin yok kaç kategoridir sonlardaydın korkmasınlarSen öyle diyebilirsin de diğerleri demez bence