Karpuz kesmekde zordur yani benim KV hic kesemezÖyle şeyler yapmalarına izin vermiyorum özellikle ben yokken:)
Bir sefer dışarı çıkarken ocakla oynamayı dedim geldim kocaman karpuzu kesmişler.Dedim ben ne dedim.Sen ocakla oynmayın dedin bıçakla demedin ki diyorlar
Hem zor hemde tehlikeli:)Karpuz kesmekde zordur yani benim KV hic kesemezbaşarmışlar mi bari
Bende oyleydim ya bir kerede annem işten gelmeden sobayı yakayim sevinsin dedim o zaman kömür sobası var camasirda asılı böyle boruda üstten ben yakarken alevler uza ablamın kazağını yakHem zor hemde tehlikeli:)
Benim gibi meraklılar karışamıyorum bende öyleydim:)
Bende oyleydim ya bir kerede annem işten gelmeden sobayı yakayim sevinsin dedim o zaman kömür sobası var camasirda asılı böyle boruda üstten ben yakarken alevler uza ablamın kazağını yak
Hemen sondurdum sonra düşündüm düşündüm kazagi napayım koydum poşete iki üç mahalle ilerisinin çöpüne goturdum attım .
Hala kazaga ne olduğunu kimse bilmiyor
Evet valla başka öyle vukuatim yok birde merdaneli çamaşır makinesine kolumu kaptirmisim
Allah korumuş ya sönmeseydi
Çocuk aklı işte kolay yaparım gibi görüyorduk
Evet valla başka öyle vukuatim yok birde merdaneli çamaşır makinesine kolumu kaptirmisim
Beş yaşında annem bulaşık yıkıyordu obur odadan bebeğimi almaya gittim baktım banyoda makine
Daha ne olsun
Onu kaç yaşında yaptın senin yaşın o makinaya kol kaptırmaya tutuyor mu
Ben 11-12 yaşındaydım o merdaneli makina evden gitti:)
Makina demişken çamaşır yıkandı asılmayı bekliyor ben geliyorum
Hayırlı akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyorHayırlı akşamlar
İyi canım elhamdülillah, sen nasılsınHayırlı akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyor
Bende güveniyorum :)Sen bana güven
Bende iyiyim çok şükür canım muhabbet ediyoruzİyi canım elhamdülillah, sen nasılsın
Hoşgeldin canım yeni kategori 1 Nisan'da açılacak :)İyi akşamlar herkese ne oldu gelişmeler nasıl merak ediyorum Bir sonra ki kategoriyi de merak ediyorumip ucu yok mu ?
Başka yok değil miBeş yaşında annem bulaşık yıkıyordu obur odadan bebeğimi almaya gittim baktım banyoda makine
Dur bide ben deneyeyim dedim bir iki yaptım sonuncuda fazla kaptirmisim çamaşır bitti kolumuda sıktı bir güzel
Sonrası çığlık kıyametalçılı kol ile gezdim bir iki ay
Ben gerçekten çok meraklı ve yaramazmisim
Sen bana güvenme:)Bende güveniyorum :)
Allah muhabbetinizi arttırsın canım, arada okuyup çıkıyorum bendeBende iyiyim çok şükür canım muhabbet ediyoruz
Yok yok bu kadarBaşka yok değil miO çok kötü ya teyzeminde kalmıştı ve hala izi var
Nasıl bebek ,evde durumlar iyi miAllah muhabbetinizi arttırsın canım, arada okuyup çıkıyorum bende