Allah iyilik versin canımHiç sorma öyle oldu bugüniyiyim cnm bende şükür
Yasmin'im nasılsınTeşekkür ediyorum canım benim, iyiyim şükür bugünümüze
Sen nasılsın
Benim lisede iken spagettim meşhurdu bir yiyen hayran kalırdı .Bunlar bile önemli canım:)İnşaallah bizimle birlikte biraz merakın artacak:)
Daha neler neler yapacaksın:)
Son dakikaya kadar bekleyelim bakalımKendisini pek evde bulmak mumkun degil maalesef cok yorgun oluyomus cocuklar durmuyomus o yuzden arkadaslariyla takilmak istiyomus falan filan isteo bi seyler yapmak isteyince de benim icimden gelmiyo ne yalan soyliyeyim
Oyle mi diyon benim hala unudum vardi yaw
Yeni kategoriyi merakla bekliyorum bakalım ne yapacagım :)))Bunlar bile önemli canım:)İnşaallah bizimle birlikte biraz merakın artacak:)
Daha neler neler yapacaksın:)
He hey buluştukAllah iyilik versin canımElbet yakalarim bir ara
Spagetti yemeyeli cook oldu eskiden yapardım :)))Benim lisede iken spagettim meşhurdu bir yiyen hayran kalırdı .
Basit spagetti ama işte farklı geliyor yiyenlere hala arkadaşlarım söylüyor senin gibi olmuyor diye salçalı spagetti halbuki
Şükür Nevoşum, daha yeni oturabildim bende sen gibiYasmin'im nasılsın
Yiyen insanı severimYeniyor canım hep yapıyoruz:)
Ben 13-14 yaşında başladım yemek yapmaya:)Çok meraklıydım:)Benim lisede iken spagettim meşhurdu bir yiyen hayran kalırdı .
Basit spagetti ama işte farklı geliyor yiyenlere hala arkadaşlarım söylüyor senin gibi olmuyor diye salçalı spagetti halbuki
Kesinlikle rahatlıkla yapacaksın:)Yeni kategoriyi merakla bekliyorum bakalım ne yapacagım :)))
Çok yorgunum canım bu sıra neden bilmem her şey üst üste geliyor ve ben çok koşturuyorum:)Şükür Nevoşum, daha yeni oturabildim bende sen gibi
Sen nasılsın
Bak şimdi benimde canım çekti kankacimSpagetti yemeyeli cook oldu eskiden yapardım :)))
Yarın belli olursa bana bir tarif ayırırsın o zaman yarın yokum :)))Kesinlikle rahatlıkla yapacaksın:)
Allah yardımcın olsun canım benim, her şey sana bakıyorÇok yorgunum canım bu sıra neden bilmem her şey üst üste geliyor ve ben çok koşturuyorum:)
Kalabalık olunca şeşit gerekiyor:)Yiyen insanı severimafiyet olsun size inşaallah
Sen simdi yaparsın kankacım :)))Bak şimdi benimde canım çekti kankacim
Yok canım 1 Nisan'da açılacakYarın belli olursa bana bir tarif ayırırsın o zaman yarın yokum :)))
Ben ilk lokma yapmayı denemistim orta okula giderken sonuç tabiBen 13-14 yaşında başladım yemek yapmaya:)Çok meraklıydım:)