Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Çok mu kalabalık gelecek :) neler yaptın yapacaksın😋
Çocuklarla 20den fazla olur:)
Sarma-dolma
Etsiz çiğköfte
Yoğurtlu bir şey ama karar veremedim.Yoğurtlu bulgur köftesi olabilir.
Peynirli börek
Kurabiye
Tuzlu kurabiye
Yaş pasta
Baklava
Salata türü bir şey ama oda belli değil:)

Ben bulgurlu bir köfte yapmıştım bizim yöreye ait:)Ve hala konuşulur nasıl yaptığım:KK70:
Kesin çok güzel olmustur.🤩Benim annemcigimde aşçı idi çok guzel yapardı herşeyi.Surekli onu yemek yaparken gördüğüm için bende herhalde heves ettim lokma yapayım dedim ama olmadı sonra kek yapıp okula goturmustum bütün öğretmenler müdür bayilmisti :))

Kesin çok güzel olmustur.🤩Benim annemcigimde aşçı idi çok guzel yapardı herşeyi.Surekli onu yemek yaparken gördüğüm için bende herhalde heves ettim lokma yapayım dedim ama olmadı sonra kek yapıp okula goturmustum bütün öğretmenler müdür bayilmisti :))
Hevesli olmak iyi canım benim kızlarda meraklı hatta oğlumda:)
Ben dışarı çıkınca onlarda bir şeyler yapıyorlar.Hatta Ramazanda geçen yıl sütlü tatlıları hep onlar yaptı.Ama lokma zor ya:KK43:Tehlikeli yani:KK66:
İyi yapmışsın Allah korumuş:)

Hevesli olmak iyi canım benim kızlarda meraklı hatta oğlumda:)
Ben dışarı çıkınca onlarda bir şeyler yapıyorlar.Hatta Ramazanda geçen yıl sütlü tatlıları hep onlar yaptı.Ama lokma zor ya:KK43:Tehlikeli yani:KK66:
İyi yapmışsın Allah korumuş:)
Valla dergide görmüştüm ne cesaret ise :))gerçekten Allah korumuş :))

Valla dergide görmüştüm ne cesaret ise :))gerçekten Allah korumuş :))
Öyle şeyler yapmalarına izin vermiyorum özellikle ben yokken:)
Bir sefer dışarı çıkarken ocakla oynamayı dedim geldim kocaman karpuzu kesmişler.Dedim ben ne dedim.Sen ocakla oynmayın dedin bıçakla demedin ki diyorlar:KK70:

X