Evet canım eşimde yoğun bugün normalde işte,yarın malum seçim sabah 4 te gidecek kimbilir kaçta gelir.Pazartesi yine yok ve bu ,bu sıralar çok oluyor.Her şey bana bakıyor:)Allah yardımcın olsun canım benim, her şey sana bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım eşimde yoğun bugün normalde işte,yarın malum seçim sabah 4 te gidecek kimbilir kaçta gelir.Pazartesi yine yok ve bu ,bu sıralar çok oluyor.Her şey bana bakıyor:)Allah yardımcın olsun canım benim, her şey sana bakıyor
Çok mu kalabalık gelecek :) neler yaptın yapacaksınKalabalık olunca şeşit gerekiyor:)
Ben bulgurlu bir köfte yapmıştım bizim yöreye ait:)Ve hala konuşulur nasıl yaptığımBen ilk lokma yapmayı denemistim orta okula giderken sonuç tabi
Allah kolaylık versin canım gücün kuvvetin artsınEvet canım eşimde yoğun bugün normalde işte,yarın malum seçim sabah 4 te gidecek kimbilir kaçta gelir.Pazartesi yine yok ve bu ,bu sıralar çok oluyor.Her şey bana bakıyor:)
Çocuklarla 20den fazla olur:)Çok mu kalabalık gelecek :) neler yaptın yapacaksın
Tamam o zaman abla 1 Nisan burdayım zaten :))Yok canım 1 Nisan'da açılacak
Sağol canım benim alıştım artık ama bazen zor geliyor:)Allah kolaylık versin canım gücün kuvvetin artsın
Bende akşam buradayım gündüz misafirim olacak kimse panik yapmasın.Belki akşam açılır:)Tamam o zaman abla 1 Nisan burdayım zaten :))
Maşallah maşallahÇocuklarla 20den fazla olur:)
Sarma-dolma
Etsiz çiğköfte
Yoğurtlu bir şey ama karar veremedim.Yoğurtlu bulgur köftesi olabilir.
Peynirli börek
Kurabiye
Tuzlu kurabiye
Yaş pasta
Baklava
Salata türü bir şey ama oda belli değil:)
Nasıl iyi mi:)Maşallah maşallah
Kesin çok güzel olmustur.Benim annemcigimde aşçı idi çok guzel yapardı herşeyi.Surekli onu yemek yaparken gördüğüm için bende herhalde heves ettim lokma yapayım dedim ama olmadı sonra kek yapıp okula goturmustum bütün öğretmenler müdür bayilmisti :))Ben bulgurlu bir köfte yapmıştım bizim yöreye ait:)Ve hala konuşulur nasıl yaptığım
Kuş sütünü unutmuşunNasıl iyi mi:)
Hevesli olmak iyi canım benim kızlarda meraklı hatta oğlumda:)Kesin çok güzel olmustur.Benim annemcigimde aşçı idi çok guzel yapardı herşeyi.Surekli onu yemek yaparken gördüğüm için bende herhalde heves ettim lokma yapayım dedim ama olmadı sonra kek yapıp okula goturmustum bütün öğretmenler müdür bayilmisti :))
Sevgimi katacağım daha ne olsunKuş sütünü unutmuşun
Merhaba abla, yorgun ve yogunum sen nasilsin❤Merhaba canım nasılsın
Valla dergide görmüştüm ne cesaret ise :))gerçekten Allah korumuş :))Hevesli olmak iyi canım benim kızlarda meraklı hatta oğlumda:)
Ben dışarı çıkınca onlarda bir şeyler yapıyorlar.Hatta Ramazanda geçen yıl sütlü tatlıları hep onlar yaptı.Ama lokma zor yaTehlikeli yani
İyi yapmışsın Allah korumuş:)
Bende öyleyim canım:)Merhaba abla, yorgun ve yogunum sen nasilsin❤
Eline koluna sağlık canımSevgimi katacağım daha ne olsun
Öyle şeyler yapmalarına izin vermiyorum özellikle ben yokken:)Valla dergide görmüştüm ne cesaret ise :))gerçekten Allah korumuş :))
Sağol canım inşaallahEline koluna sağlık canım