Evet yaklaştın:)Bence bir dahaki kategori ya tavuk olur ya dünya mutfağı, bildim mi
İmm bayilirim mantının yoğurdu ile ekmek yemeyeMantıyla ekmek yiyen gördüm ben :))Ben asla yiyemem
Evet yaklaştın:)
Orası kesinKesin yaklaşmışımdır
Yenilebilen bir şey olduğunu bildiğime eminim
Tabi kilo problemi olmayıncaİmm bayilirim mantının yoğurdu ile ekmek yemeye
Herhalde fazla kilom olsa hiç diyet yapamazdimTabi kilo problemi olmayınca
Sus söyleme bariHerhalde fazla kilom olsa hiç diyet yapamazdim
Yemek yemek benim için bir tutku bir aşk çünkühayatta en mutlu olduğum anlar
Napayım öyle ama hele birde hazır önüme geldi iseSus söyleme bari
Afiyet bal şeker olsun:)Napayım öyle ama hele birde hazır önüme geldi ise
Emira SY peki yeni kategoriye katılacak mısın:)
Hepimize inşallahAfiyet bal şeker olsun:)
İnşaallah canım bekleriz:)Geçen sefer sırf yapabilmek için anneme gidip kaldımyine kalabilirsem katılırım sanırım
Köpeğin vardı değilmi onu gece yürüyüşe falan çıkarıyordun sanki :)Bak o da olabilir, inatçıyım şimdi yalan söyleyemem, inadım tutarsa da insanı canından bezdiririm, belki ondandır, aslında biraz da yapı galiba, kime çektiğinle de alakalı, ben babama benziyorum, baba tarafından genler ağır basmış, ayrıca yıllardır da yürüyorum, belki muhteşem bir spor değil, ağır bir spor da değil ama yürüyüşünde etkisi var sanırım.
Evet :))) her gün 3 kere, o hayatımıza girmeden önce de yürürdüm, dünyayı yürüyerek turlayabilirim, o kadar çok seviyorum yürümeyi, hele de kulaklığı takıp müziği de açmışsam keyfime diyecek yokKöpeğin vardı değilmi onu gece yürüyüşe falan çıkarıyordun sanki :)
Bevvab profil foton değişince bir tuhaf oldum yabancı gibi geliyorsunKöpeğin vardı değilmi onu gece yürüyüşe falan çıkarıyordun sanki :)
Köpeği evde bakması zor değilmi? Birde kulaklıkla gece yürümesen malum tekin olmayabilir etraf :)Evet :))) her gün 3 kere, o hayatımıza girmeden önce de yürürdüm, dünyayı yürüyerek turlayabilirim, o kadar çok seviyorum yürümeyi, hele de kulaklığı takıp müziği de açmışsam keyfime diyecek yok
Geçenlerde bir kitapta okumuştum en iyi terapi insana yurumekmis yürürken fazlaca da mutluluk hormonu salgilanirmisEvet :))) her gün 3 kere, o hayatımıza girmeden önce de yürürdüm, dünyayı yürüyerek turlayabilirim, o kadar çok seviyorum yürümeyi, hele de kulaklığı takıp müziği de açmışsam keyfime diyecek yok
Abla bende çok seviyorum.Ama bu kış hiç yürümedim diyebilirim.Yürüdüğüm zamanlarda 10 gün hasta oldum.Bağışıklık düşük galiba.Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum:)Evet :))) her gün 3 kere, o hayatımıza girmeden önce de yürürdüm, dünyayı yürüyerek turlayabilirim, o kadar çok seviyorum yürümeyi, hele de kulaklığı takıp müziği de açmışsam keyfime diyecek yok