Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Köpeği evde bakması zor değilmi? Birde kulaklıkla gece yürümesen malum tekin olmayabilir etraf :)
Zor tabii, gerçekten çok sevmeniz lazım çünkü dışarıdan bakınca aman çok tatlı, ne güzel bizde sahiplenelim demesi kolaydır ama bir kere hangi cins olursa olsun tüy döküyorlar, özellikle mevsim geçişlerinde feci tüy dökerler, her gün silip süpürmeniz, bebek gibi olduklarından devamlı ilgilenmeniz gerekiyor, tatile birkaç günlük kaçamaklara onu da götürmeniz şart zira psikolojileri bozuluyor, benim minnoşum sürekli kucağımızda 3 yaş çocuğu gibi düşün, ilgi alaka aynı 3 yaş grubu çocuk gibi olacak, ben gecelerden korkmam, sapık dersen birkaç hafta önce ilk defa bir tacizciye denk geldim arabasına parke taşı attım kaçtı, odun taşıyorum yanımda kafa kırarım:)))
Geçenlerde bir kitapta okumuştum en iyi terapi insana yurumekmis yürürken fazlaca da mutluluk hormonu salgilanirmis
Doğrudur, yürümek bana çok iyi geliyor mesela, belki sebebi terapi gibi olmasıdır :)

Abla bende çok seviyorum.Ama bu kış hiç yürümedim diyebilirim.Yürüdüğüm zamanlarda 10 gün hasta oldum.Bağışıklık düşük galiba.Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum:)
Bağışıklık sistemin için doktora gittin mi ablacım? Kan değerlerine bakıldı mı? İhmal etme bağışıklık sistemi zayıflığı şakaya gelmiyor, güçlendirmen lazım.

Bağışıklık sistemin için doktora gittin mi ablacım? Kan değerlerine bakıldı mı? İhmal etme bağışıklık sistemi zayıflığı şakaya gelmiyor, güçlendirmen lazım.
Ablam saglik sorunlarım var zaten:)
Bu yıl kendimi biraz fazla yoruyorum ondan pek iyileşemiyorum:)

Ablam saglik sorunlarım var zaten:)
Bu yıl kendimi biraz fazla yoruyorum ondan pek iyileşemiyorum:)
Geçmiş olsun ablacım, dikkat edin kendinize, valla hayattaki en büyük servet sağlık, sağlık olmayınca ne ekmeğin aşın, ne malın mülkün önemi kalmıyor, bir yaşlı komşu teyzemiz vardı Allah rahmet eylesin, aman kızım yaşınızın sağlığınızın kıymetini bilin derdi, yaşlanınca insanın her yeri ayrı çalıyor, derman kalmıyor, yürümek bile zulüm geliyor derdi, o zaman genciz tabii merdivenleri 3-5 atlayıp zıpladığım dönemler, valla şimdi hiç yormuyorum kendimi, herşey olduğu kadar, sen de o kadar yüklenme canına yazık.

Geçmiş olsun ablacım, dikkat edin kendinize, valla hayattaki en büyük servet sağlık, sağlık olmayınca ne ekmeğin aşın, ne malın mülkün önemi kalmıyor, bir yaşlı komşu teyzemiz vardı Allah rahmet eylesin, aman kızım yaşınızın sağlığınızın kıymetini bilin derdi, yaşlanınca insanın her yeri ayrı çalıyor, derman kalmıyor, yürümek bile zulüm geliyor derdi, o zaman genciz tabii merdivenleri 3-5 atlayıp zıpladığım dönemler, valla şimdi hiç yormuyorum kendimi, herşey olduğu kadar, sen de o kadar yüklenme canına yazık.
Çok doğru sağlık olsun geri kalan şeyler elbet bir şekilde halloluyor

Öyle ablam sağlık gibisi yok ama mecburen hayat yükü yapıyoruz.Birazda kaşınıyorum ,duramıyorum her şeye koşturuyorum.Ama bu yıl başka yaşlanıyorum:)

Çok doğru sağlık olsun geri kalan şeyler elbet bir şekilde halloluyor
Öyle valla, benim büyükanneannem tam bir titizlik hastasıydı obsesif derece de titizdi, hiç ona çekmemişim, iyi ki çekmemişim çünkü yaşlanınca beli büküldü garibimin:KK43: ayağa bile kalkmakta zorlanırdı, annem hem diyabet hem yüksek tansiyon hastası, kendini parçalamaktan tansiyon bir yükseldi felç geçirdi yıllar evvel, şimdi şükür çok iyi ama sağlık elden gitti bir kere, hepiniz gençliğinizinde sağlığınızın da değerini bilin, yaş 40'a dayandı mı makine gıcırdamaya başlıyor :)) sağlıklı yaşlanmak büyük nimet.

X