Hayırlı gecelerİnşallah ablacımSizde iyi bakın kendinize ❤ ne olacak acaba 2 tahminim var uzuuun zamandır olmayanlardan ama belli de olmaz tabi neyse hepinize sevgiler öpüyorum iyi akşamlar
Amin canımAllah daha iyi etsin inşallah canım♥
Yok abla zayıflara gıcığım ben hele gece yeyip zayıf kalanlara extra gıcığım
@azerinnn var bir görsen yarım kuzuyu tek başına kemiğini bile sıyırır ama bide deri bi kemik
@kukrim27 varya oda su böreği yapar gece 2de yer 50 kg
eee ben inek gibi akşama kadar yeşillik kemiriyorum 80 kgmım
Adaletmi bu hee söylesene adaletmii
İskenderi tok olsam da gömerimYok ya o kadar da değil ama İskender sosu olsun beyti sosu yoğurdu olsun kalan doymadisam bana bana yerim acıktım gene
Ben kahvaltı yapmadan gömdüm geçen hafta çok güzeldi bir daha olsa yine yerim pişman değilim :45İskenderi tok olsam da gömerim
Kahvaltıda İskender mi ?Ben kahvaltı yapmadan gömdüm geçen hafta çok güzeldi bir daha olsa yine yerim pişman değilim :45
Ekmeksiz hayat düşünemem, mantıyı bile ekmekle yiyorumBen ekmeksiz yiyemem ekmeksiz yemek için pilav veya makarna olması lazım onu da mecbur kalmayınca tercih etmem :))
İzmir e giderken kahvaltı etmeden çıktık 12 idi eşim dedi gel seni yemeğe götüreyimKahvaltıda İskender mi ?Sefan olsun
Ben çok nazik kullanıyorum acemi olduğundan mutevellitEkmeksiz hayat düşünemem, mantıyı bile ekmekle yiyorumeşine söyle bu gidişle arabayı asfaltta bırakır, o kadar yumuşak amortisör çukura tümseğe gelmez :))) ya da imkan varsa binek araçtan yüksek araca geçecek, yollar tam pikap, kamyonet, jeeplik, küçük araçlar en ufak darbede çok hasar alıyor, eşim gözünü çıkarıp spor araba almıştı lastik yardık yolda şimdi de arada tutuyor spor araç krizi otur oturduğun yerde en temizi dodge fargo diyorum, ben olsam fargo alırım canavar gibi, benim gibi bir kasap'a anca fargo olur hahahahaa
İyi erken değilmiş o kadar :))İzmir e giderken kahvaltı etmeden çıktık 12 idi eşim dedi gel seni yemeğe götüreyimİskender ile kahvaltı yapmış olduk :))
Daha erken bünye kaldırmazİyi erken değilmiş o kadar :))
Biz ona yeme sıskası diyoruzYok abla zayıflara gıcığım ben hele gece yeyip zayıf kalanlara extra gıcığım
@azerinnn var bir görsen yarım kuzuyu tek başına kemiğini bile sıyırır ama bide deri bi kemik
@kukrim27 varya oda su böreği yapar gece 2de yer 50 kg
eee ben inek gibi akşama kadar yeşillik kemiriyorum 80 kgmım
Adaletmi bu hee söylesene adaletmii
TakipteyimKolay kategori bir ara halledersin:)
Daha erken bünye kaldırmaz
İftara misafirim vardı, bulaşıkları makinaya attım, ödevlerin başına geçerken kulaklarım çınladı önce buraya bakayım dedim Şimdi geri gidiyorumdeynepnaz buradaysan ses ver:)
Haset değilde inattan diyorlar burda da.Biz ona yeme sıskası diyoruzannemde sinir oluyor, ben herşeyi ekmekle yerim kilom 3 aşağı 5 yukarı hep aynıdır, annem dikkat eder çok kilo alır :)) haset miyim neyim belki hasetten kuruyorumdur
Bak o da olabilir, inatçıyım şimdi yalan söyleyemem, inadım tutarsa da insanı canından bezdiririm, belki ondandır, aslında biraz da yapı galiba, kime çektiğinle de alakalı, ben babama benziyorum, baba tarafından genler ağır basmış, ayrıca yıllardır da yürüyorum, belki muhteşem bir spor değil, ağır bir spor da değil ama yürüyüşünde etkisi var sanırım.Haset değilde inattan diyorlar burda da.
Bende yok o inat kim ne derse tamam olur
Kolay gelsin canımİftara misafirim vardı, bulaşıkları makinaya attım, ödevlerin başına geçerken kulaklarım çınladı önce buraya bakayım dedim Şimdi geri gidiyorum