Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok abla zayıflara gıcığım ben hele gece yeyip zayıf kalanlara extra gıcığım :KK70:
@azerinnn var bir görsen yarım kuzuyu tek başına kemiğini bile sıyırır ama bide deri bi kemik
@kukrim27 varya oda su böreği yapar gece 2de yer 50 kg
eee ben inek gibi akşama kadar yeşillik kemiriyorum 80 kgmım :KK51:
Adaletmi bu hee söylesene adaletmii :KK51:
bize gelsin :KK14:

Ben ekmeksiz yiyemem ekmeksiz yemek için pilav veya makarna olması lazım onu da mecbur kalmayınca tercih etmem :))
Ekmeksiz hayat düşünemem, mantıyı bile ekmekle yiyorum:silah: eşine söyle bu gidişle arabayı asfaltta bırakır, o kadar yumuşak amortisör çukura tümseğe gelmez :))) ya da imkan varsa binek araçtan yüksek araca geçecek, yollar tam pikap, kamyonet, jeeplik, küçük araçlar en ufak darbede çok hasar alıyor, eşim gözünü çıkarıp spor araba almıştı lastik yardık yolda:KK43: şimdi de arada tutuyor spor araç krizi otur oturduğun yerde en temizi dodge fargo diyorum, ben olsam fargo alırım canavar gibi, benim gibi bir kasap'a anca fargo olur hahahahaa

Ekmeksiz hayat düşünemem, mantıyı bile ekmekle yiyorum:silah: eşine söyle bu gidişle arabayı asfaltta bırakır, o kadar yumuşak amortisör çukura tümseğe gelmez :))) ya da imkan varsa binek araçtan yüksek araca geçecek, yollar tam pikap, kamyonet, jeeplik, küçük araçlar en ufak darbede çok hasar alıyor, eşim gözünü çıkarıp spor araba almıştı lastik yardık yolda:KK43: şimdi de arada tutuyor spor araç krizi otur oturduğun yerde en temizi dodge fargo diyorum, ben olsam fargo alırım canavar gibi, benim gibi bir kasap'a anca fargo olur hahahahaa
Ben çok nazik kullanıyorum acemi olduğundan mutevellit :-)

Değiştireceğim inşallah yakın zamanda bende yüksek isitiyoruk inşallah :))

Yok abla zayıflara gıcığım ben hele gece yeyip zayıf kalanlara extra gıcığım :KK70:
@azerinnn var bir görsen yarım kuzuyu tek başına kemiğini bile sıyırır ama bide deri bi kemik
@kukrim27 varya oda su böreği yapar gece 2de yer 50 kg
eee ben inek gibi akşama kadar yeşillik kemiriyorum 80 kgmım :KK51:
Adaletmi bu hee söylesene adaletmii :KK51:
Biz ona yeme sıskası diyoruz :KK70:annemde sinir oluyor, ben herşeyi ekmekle yerim kilom 3 aşağı 5 yukarı hep aynıdır, annem dikkat eder çok kilo alır :)) haset miyim neyim belki hasetten kuruyorumdur :KK70:

Biz ona yeme sıskası diyoruz :KK70:annemde sinir oluyor, ben herşeyi ekmekle yerim kilom 3 aşağı 5 yukarı hep aynıdır, annem dikkat eder çok kilo alır :)) haset miyim neyim belki hasetten kuruyorumdur :KK70:
Haset değilde inattan diyorlar burda da.
Bende yok o inat kim ne derse tamam olur :KK70:

Haset değilde inattan diyorlar burda da.
Bende yok o inat kim ne derse tamam olur :KK70:
Bak o da olabilir, inatçıyım şimdi yalan söyleyemem, inadım tutarsa da insanı canından bezdiririm, belki ondandır, aslında biraz da yapı galiba, kime çektiğinle de alakalı, ben babama benziyorum, baba tarafından genler ağır basmış, ayrıca yıllardır da yürüyorum, belki muhteşem bir spor değil, ağır bir spor da değil ama yürüyüşünde etkisi var sanırım.

X