Rahmetli annem de , babam yok diye erkeğin kuvveti gereken işleri bile kendi yapardı okullarımız bitene kadar çalıştı artı ev işleri birde çok hassas bir insandı herşeyi kafasına takardi .Sonunda kanser olduÖyle valla, benim büyükanneannem tam bir titizlik hastasıydı obsesif derece de titizdi, hiç ona çekmemişim, iyi ki çekmemişim çünkü yaşlanınca beli büküldü garibiminayağa bile kalkmakta zorlanırdı, annem hem diyabet hem yüksek tansiyon hastası, kendini parçalamaktan tansiyon bir yükseldi felç geçirdi yıllar evvel, şimdi şükür çok iyi ama sağlık elden gitti bir kere, hepiniz gençliğinizinde sağlığınızın da değerini bilin, yaş 40'a dayandı mı makine gıcırdamaya başlıyor :)) sağlıklı yaşlanmak büyük nimet.
Ah ah yordunuz bizi yillar
Öyle vallahi:)
Hayırlı geceler ablamDaha durun yahu :)))) yaş 47 oldu, artık yokuş aşağı gidiyorum yıllar çabuk geçti, arabanın freni patlamış gibi hissediyorum hahahahahaha neyse ben yürüyüşe gidiyorum, hepinizi çooooook öpüyorum, kendinize iyi bakın hayırlı geceler
İyi geceler ablacimDaha durun yahu :)))) yaş 47 oldu, artık yokuş aşağı gidiyorum yıllar çabuk geçti, arabanın freni patlamış gibi hissediyorum hahahahahaha neyse ben yürüyüşe gidiyorum, hepinizi çooooook öpüyorum, kendinize iyi bakın hayırlı geceler
Her ikiside :) bir sene önceki aklımı beğenmedim oluyorAynen canım yorgunluk mu yaş mı çözemedim:)
Sana yok ,sana azerine üfürüyonBanada diyinnnnnnn
Bahçevan şoföre,şoför aşçıya,aşçı uşağa,sonra hepsiSende banaaa
Evet canım beğenmiyoruz:)Her ikiside :) bir sene önceki aklımı beğenmedim oluyor
Bu efkarlı mı kız efkar görsük gözün :))
Efkarlandim
Hayırlı gecelerİyi geceler ...
Sana yok ,sana azerine üfürüyon
Bahçevan şoföre,şoför aşçıya,aşçı uşağa,sonra hepsi
Banane Nevoş misafir kabul etmezse yaBizede soyle madem teyyyy
Ben mi kabul etmem:)Banane Nevoş misafir kabul etmezse ya
İyi geceler canımİyi geceler ...
Hee,mamalarını koyduğun sayfanı soruyorlar ,miniğe gösterdim hemen köftelerine göz dikmiş,talan edip yerler,bulaşıkları bile yıkamazlarBen mi kabul etmem:)
O zaman gösterme ben dağınıklığı sevmemHee,mamalarını koyduğun sayfanı soruyorlar ,miniğe gösterdim hemen köftelerine göz dikmiş,talan edip yerler,bulaşıkları bile yıkamazlar