Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İyiyiz çok şükür abla baya alıştı inanamadım hiç alışamayacak gibi gelmişti ilk 2 gün ama 2 gündür maşallah gecede yapmadı altına kaldırmadım uykusundan gündüz de söylemeye başladı. İşin tuhafı bezi bıraktığından beri geceleri uyanmıyor artık gündüz de erkenden kalkmıyor 8e kadar uyuyor hep gün ağarınca kalkardı. Acaba bez mi rahatsız ediyormuş diye düşündüm. Hep böyle devam eder inşallah şu sıralar çok iyi :KK36: internetim girip çıkmalık kaldı 15 MB kadar aç kapa yapıyorum ctesi yenilenecek ondan sonra uğrarım sık sık 🤦🏼‍♀️
Çok şükür canım hadi gözünaydın:)İnşaallah daha iyi olur:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tamam canım kendinize iyi bakın:KK60:Biz zaten yeni kategoriye haftaya başlayacağız:)

Banada amortisör lazım Kukrim Kukrim var mı :KK70:

Buradan kargolayayım, geçen hep kullandığımız kargo şirketinin önünden geçiyoruz, büyükçe bir paket gördüm araba kaputuna benziyordu, dalgasına arabaları mı da parça parça taşıyorsunuz dedim, evet abla dedi daha uyguna geliyormuş:KK70:arabanın kaputu, farları paketlemişler meğer :))
Mune tatlıları gömsün yağları bize toplansın ohh ne ala Dünya Mutfağı :KK70:
Bu kadar söylemeye fena kilo alacağım:KK70:nazar etmeyin hahahahaha

Buradan kargolayayım, geçen hep kullandığımız kargo şirketinin önünden geçiyoruz, büyükçe bir paket gördüm araba kaputuna benziyordu, dalgasına arabaları mı da parça parça taşıyorsunuz dedim, evet abla dedi daha uyguna geliyormuş:KK70:arabanın kaputu, farları paketlemişler meğer :))

Eşim sanki bir yere yetisiyormus gibi kara gürültü gidiyor :olamaz: her yere yol yapılıyor ama maşallah bizim yollar yapılmıyor buranın sanayisi gelişecek sayemizde :halay:

Çok şükür canım hadi gözünaydın:)İnşaallah daha iyi olur:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tamam canım kendinize iyi bakın:KK60:Biz zaten yeni kategoriye haftaya başlayacağız:)
İnşallah ablacım 🤲🏻 Sizde iyi bakın kendinize ❤️ 🥰ne olacak acaba 2 tahminim var uzuuun zamandır olmayanlardan ama belli de olmaz tabi :KK22: neyse hepinize sevgiler öpüyorum iyi akşamlar :KK15::KK74:

Yok abla zayıflara gıcığım ben hele gece yeyip zayıf kalanlara extra gıcığım :KK70:
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 var bir görsen yarım kuzuyu tek başına kemiğini bile sıyırır ama bide deri bi kemik
Kukrim Kukrim varya oda su böreği yapar gece 2de yer 50 kg
eee ben inek gibi akşama kadar yeşillik kemiriyorum 80 kgmım :KK51:
Adaletmi bu hee söylesene adaletmii :KK51:

X