- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.310
Kazen gibi başlayım duvarı gösterip bu ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen gibi başlayım duvarı gösterip bu ne
Katılmayı isterdim diyeyimBelli canım katılmayı düşünüyor musun:)
Çok şükür canım hadi gözünaydın:)İnşaallah daha iyi olurİyiyiz çok şükür abla baya alıştı inanamadım hiç alışamayacak gibi gelmişti ilk 2 gün ama 2 gündür maşallah gecede yapmadı altına kaldırmadım uykusundan gündüz de söylemeye başladı. İşin tuhafı bezi bıraktığından beri geceleri uyanmıyor artık gündüz de erkenden kalkmıyor 8e kadar uyuyor hep gün ağarınca kalkardı. Acaba bez mi rahatsız ediyormuş diye düşündüm. Hep böyle devam eder inşallah şu sıralar çok iyi internetim girip çıkmalık kaldı 15 MB kadar aç kapa yapıyorum ctesi yenilenecek ondan sonra uğrarım sık sık
Şu Hintli kadını at avatarfan kaynanam geliyor aklımaBen yemiyosam kimse yiyemez böyle pis huyum
Banada amortisör lazım Kukrim var mı
Bu kadar söylemeye fena kilo alacağımnazar etmeyin hahahahahaMune tatlıları gömsün yağları bize toplansın ohh ne ala Dünya Mutfağı
Hayırlısı canım:)Katılmayı isterdim diyeyim
Çorba ve ekmek mi ? Değecek bir şey olsaymis keşke Çorbanin yanında ekmek yemem ben hemBugünün akşam üstü bir yarım ekmek 2 kase çorba ile bozuldu kazaya kaldı
Eşim sanki bir yere yetisiyormus gibi kara gürültü gidiyor her yere yol yapılıyor ama maşallah bizim yollar yapılmıyor buranın sanayisi gelişecek sayemizdeBuradan kargolayayım, geçen hep kullandığımız kargo şirketinin önünden geçiyoruz, büyükçe bir paket gördüm araba kaputuna benziyordu, dalgasına arabaları mı da parça parça taşıyorsunuz dedim, evet abla dedi daha uyguna geliyormuşarabanın kaputu, farları paketlemişler meğer :))
Bu kadar söylemeye fena kilo alacağımnazar etmeyin hahahahaha
Hoşgeldin canım nasılsınÇorba ve ekmek mi ? Değecek bir şey olsaymis keşke Çorbanin yanında ekmek yemem ben hem
Ben ekmeksiz yiyemem ekmeksiz yemek için pilav veya makarna olması lazım onu da mecbur kalmayınca tercih etmem :))Çorba ve ekmek mi ? Değecek bir şey olsaymis keşke Çorbanin yanında ekmek yemem ben hem
Hoşbuldum canım İyiyim,sen nasılsın ?Hoşgeldin canım nasılsın
Mutfak yogun geçiyor, malum kayınvalide var. Sunum ve foto sıkıntı olurHayırlısı canım:)
İnşallah ablacım Sizde iyi bakın kendinize ne olacak acaba 2 tahminim var uzuuun zamandır olmayanlardan ama belli de olmaz tabi neyse hepinize sevgiler öpüyorum iyi akşamlarÇok şükür canım hadi gözünaydın:)İnşaallah daha iyi olur
Tamam canım kendinize iyi bakınBiz zaten yeni kategoriye haftaya başlayacağız:)
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum canım İyiyim,sen nasılsın ?
Mantıyla ekmek yiyen gördüm ben :))Ben asla yiyememBen ekmeksiz yiyemem ekmeksiz yemek için pilav veya makarna olması lazım onu da mecbur kalmayınca tercih etmem :))
İyi akşamlarİnşallah ablacım Sizde iyi bakın kendinize ❤ne olacak acaba 2 tahminim var uzuuun zamandır olmayanlardan ama belli de olmaz tabi neyse hepinize sevgiler öpüyorum iyi akşamlar
Yok abla zayıflara gıcığım ben hele gece yeyip zayıf kalanlara extra gıcığımBuradan kargolayayım, geçen hep kullandığımız kargo şirketinin önünden geçiyoruz, büyükçe bir paket gördüm araba kaputuna benziyordu, dalgasına arabaları mı da parça parça taşıyorsunuz dedim, evet abla dedi daha uyguna geliyormuşarabanın kaputu, farları paketlemişler meğer :))
Bu kadar söylemeye fena kilo alacağımnazar etmeyin hahahahaha
Yok ya o kadar da değil ama İskender sosu olsun beyti sosu yoğurdu olsun kalan doymadisam bana bana yerim acıktım geneMantıyla ekmek yiyen gördüm ben :))Ben asla yiyemem
Allah daha iyi etsin inşallah canımİyiyim canım çok şükür
Kolay kategori bir ara halledersin:)Mutfak yogun geçiyor, malum kayınvalide var. Sunum ve foto sıkıntı olur