Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bak o da olabilir, inatçıyım şimdi yalan söyleyemem, inadım tutarsa da insanı canından bezdiririm, belki ondandır, aslında biraz da yapı galiba, kime çektiğinle de alakalı, ben babama benziyorum, baba tarafından genler ağır basmış, ayrıca yıllardır da yürüyorum, belki muhteşem bir spor değil, ağır bir spor da değil ama yürüyüşünde etkisi var sanırım.
Köpeğin vardı değilmi onu gece yürüyüşe falan çıkarıyordun sanki :)

Köpeğin vardı değilmi onu gece yürüyüşe falan çıkarıyordun sanki :)
Evet :))) her gün 3 kere, o hayatımıza girmeden önce de yürürdüm, dünyayı yürüyerek turlayabilirim, o kadar çok seviyorum yürümeyi, hele de kulaklığı takıp müziği de açmışsam keyfime diyecek yok :-)

Evet :))) her gün 3 kere, o hayatımıza girmeden önce de yürürdüm, dünyayı yürüyerek turlayabilirim, o kadar çok seviyorum yürümeyi, hele de kulaklığı takıp müziği de açmışsam keyfime diyecek yok :-)
Köpeği evde bakması zor değilmi? Birde kulaklıkla gece yürümesen malum tekin olmayabilir etraf :)

Geçenlerde bir kitapta okumuştum en iyi terapi insana yurumekmis yürürken fazlaca da mutluluk hormonu salgilanirmis

Abla bende çok seviyorum.Ama bu kış hiç yürümedim diyebilirim.Yürüdüğüm zamanlarda 10 gün hasta oldum.Bağışıklık düşük galiba.Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum:)

X