- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.428
Bende maya aktif ettim birazdan poğaça yapacağım :))Evet birde kategori ne olcak diye merak ediyorumEn iyi pufidik bazlama yapani secelim
Iyi ettin:) menude ne var:) Bende iyiyim buyuk oglani yuzmeye getrdim bende takiliyorum..Yemek pişerken bakayım dedim bir çocuklar okuldan gelince yediler hala acikmadilar öyle takılıyorum sen nasılsın
Hahaha benim pogca gunum sali gunuydu dunde lahmacun. Yarina hamburger:)Bende maya aktif ettim birazdan poğaça yapacağım :))
Kıymalı patlıcan oğlanın favori yemegi :)) benimkiler de bilmiyor bu yaz büyükleri göndereceğim inşallah bende yaza yakınIyi ettin:) menude ne var:) Bende iyiyim buyuk oglani yuzmeye getrdim bende takiliyorum..
Senle aşık atamam bacı sen hızlısınHahaha benim pogca gunum sali gunuydu dunde lahmacun. Yarina hamburger:)
Kucuk oglan daha gitmiyor seneye gider kismetse. Ne guzel patlican yiyolar demek:))Kıymalı patlıcan oğlanın favori yemegi :)) benimkiler de bilmiyor bu yaz büyükleri göndereceğim inşallah bende yaza yakın
Niye ole dedin bacim:) tatlin gayet guzel:)Kıymalı patlıcan oğlanın favori yemegi :)) benimkiler de bilmiyor bu yaz büyükleri göndereceğim inşallah bende yaza yakın
İyi aksamlarr canımHayırlı akşamlar
Yok kız suyunu seviyor çok nadir içinden alır banak la yoksa kaşık kaşık yiyen çıkmadı dahaKucuk oglan daha gitmiyor seneye gider kismetse. Ne guzel patlican yiyolar demek:))
41 oyla 41 kere maşallahNiye ole dedin bacim:) tatlin gayet guzel:)
Nasılsın kuki :))İyi aksamlarr canım
Nasılsın canım biraz dinlendin mi:)İyi aksamlarr canım
İyiyim mini sen nasılsın :)) görüşemiyoruz bu vardiyayi sevmedimNasılsın kuki :))
Biraz büyüsünler seninkilerde yerler:)Kucuk oglan daha gitmiyor seneye gider kismetse. Ne guzel patlican yiyolar demek:))
Hahaha valla ben sandigimdan fazla oy aldim saskinim41 oyla 41 kere maşallah
burdayım :)))
Pazar günü gündüz bacım sabahları burda olurum kimse olmaz akşamları sayfalar birikir artıkİyiyim mini sen nasılsın :)) görüşemiyoruz bu vardiyayi sevmedimne zaman degisecek
Çok şükür iyiyim bugün de misafirlikteydim :))Nasılsın canım biraz dinlendin mi:)
Insallah tatlim bakalim simdi seciyolar bende alismisim hamur yapmaya yeminle 3 gun yapmayim canim skliyor bosluga dusuyorumBiraz büyüsünler seninkilerde yerler:)