- 8 Nisan 2017
- 57.087
- 301.537
- 698
burdayım :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım :)))
Bende bu kadar beklemiyordum :)) kendimdenHahaha valla ben sandigimdan fazla oy aldim saskinimOnuda sunumdan aldim ellaam
![]()
Bundan önceki iyiydi sankiPazar günü gündüz bacım sabahları burda olurum kimse olmaz akşamları sayfalar birikir artık![]()
Büyüdükçe tadına bakmak istiyorlar ortanci tavuk ve tarhana corbasindqn başka yemiyordu çorbaBiraz büyüsünler seninkilerde yerler:)
Cimbiza dua etBende bu kadar beklemiyordum :)) kendimden
Gece vardiyası :))Bundan önceki iyiydi sanki![]()
Insallah temelli almissindirda cimbizini bi daha beni sutlamasin yeter yildim canimdan bezdim yaMune abla nin uguru![]()
Bende sabah banoyuyu temizledim.Sonra dışarı çıktım.Öğle sonuda kursa gittim:)Oğlumun yarın denemesi var.O biraz test çözmüş onları kontrol ettik:)Yarın akşam çaya misafirim var:)Çok şükür iyiyim bugün de misafirlikteydim :))
Yarın bütün gün yatıcam inşallah tabi :))
Sen nasılsın![]()
Ne yapacaksın şimdi onu yiyorlar:)Benimkilerde küçükken sevmezlerdi şimdi hepsini severler:)Insallah tatlim bakalim simdi seciyolar bende alismisim hamur yapmaya yeminle 3 gun yapmayim canim skliyor bosluga dusuyorum![]()
Aynen her yıl damak tatları değişiyor:)Büyüdükçe tadına bakmak istiyorlar ortanci tavuk ve tarhana corbasindqn başka yemiyordu çorba
Geçen mercimek tatmak istedi 2 kase yedi :))
Insallah temelli almissindirda cimbizini bi daha beni sutlamasin yeter yildim canimdan bezdim ya![]()
Soyle bi turlu yapip isim bitti demrk istiyorum meselaNe yapacaksın şimdi onu yiyorlar:)Benimkilerde küçükken sevmezlerdi şimdi hepsini severler:)
Ne yapcan misafirlerineBende sabah banoyuyu temizledim.Sonra dışarı çıktım.Öğle sonuda kursa gittim:)Oğlumun yarın denemesi var.O biraz test çözmüş onları kontrol ettik:)Yarın akşam çaya misafirim var:)
Büyük oğlum illa turşu diyor alıyorum yeniyor yapıyorum yeniyor ben acı yerken canı istiyor çekiniyor yeniyorAynen her yıl damak tatları değişiyor:)
O günlerde gelir inşaaallah:)Soyle bi turlu yapip isim bitti demrk istiyorum mesela![]()
Çok bir şey yapmayacağım:)Evde şekerpare ve tuzlu kurabiye var.Bir börek birde pasta yaparsam yeter:)Ne yapcan misafirlerine☺
Insallah boncuum tek derdimiz bu olsunO günlerde gelir inşaaallah:)
Daha nolsun 4 cesit oluyo:)) salata turu gitmiyor mu?Çok bir şey yapmayacağım:)Evde şekerpare ve tuzlu kurabiye var.Bir börek birde pasta yaparsam yeter:)