çay demle, dinlen canım. aç bir güzel dizi ya da film...Akşam yemeğini şimdi yedim, daha oturmadım
Sabah bir arkadaş geldi, taze yufka almış, börek yaptık.
Öncesinde evi topla, çocuklara kahvaltı ver, mutfağı topla hiç oturmadım.
Börek bitti, çocuklarla marketlere gittik.
afiyet olsun canım çok güzle. ben de yavaştan toplayacağım artık menüleri. 80 e doğru yol alma vakti geldi.Kahvaltı
1 dilim kaşar peynir
2 tüm ceviz
Akşam
Kuru fasulye
Yoğurtlu havuç
Badem
Su
Inşallah 1,5 olur
3 kupa kahve
Spor
Yok kaptanım inşallah yarın yürürüm
nasıl oldun fatmacım?Diyete uygmadıgım nasıl da belli.
Bugun boğazım asırı agrıyordu uyandıgımda şiddetli enfeksiyon geçireceğim belli
Apa yapalı çay içemiyorum, şimdi isim bitti, çocuklarla bi çocuk filmi açtık, bakıyoruz, 2 saate yatarız inşallahçay demle, dinlen canım. aç bir güzel dizi ya da film...
neden içemiyorsun canım? şekersiz her türlü çayı içersin. valla çay türleri beni çok dinlendiriyor.Apa yapalı çay içemiyorum, şimdi isim bitti, çocuklarla bi çocuk filmi açtık, bakıyoruz, 2 saate yatarız inşallah
nasılsın canım. görünmüyorsun artık hiç. neler yapıyorsun?Hayırlı akşamlar
Hepinizi kocaman öpüyorum
Antepia27 Fatmacım geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. Nasılsın?
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım, benim mevsimim ilkbahar ve yaz,sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber
Eki Görüntüle 2939869
Açken çayın tadı kekremsi geliyor, ağzımda acı bi tat oluyorneden içemiyorsun canım? şekersiz her türlü çayı içersin. valla çay türleri beni çok dinlendiriyor.
Aman deyim kendine dikkat etbi üşüme sardı beniiiiii
üşüttüm mü ki???kuaförden çıkınca yürüyüş yaptım hava serindi akşama yemekte etli bulgurlu pazı sarması ve tarhana çorbası var. acı biber ve az yoğurtla. çorba belki iyi gelir. içim ısınır
İş yapmak zorunda kalınca bi güç geliyor da, sonrası belim ve boynum kopuyorkızlar bende uzun süredir bir halsizlik var. kan değerlerimde pek sorun yok. sadece şeker değerim biraz sınırın üzerinde çıktı. dikkat etmem lazım o kadar.
psikolojik mi yoksa az hareketten mi kaynaklanıyor anlamadım. sizde de böyle bir durum var mı? herşeye olan hevesimi kırıyorhep evde oturayım, yatayım kalkayım istiyorum