serbest günlük

çay demle, dinlen canım. aç bir güzel dizi ya da film...

ben de öğlen 2 dilim su böreği yedim. ama dilimler küçüktü. yanında üzüm. şimdi de akşam yemeği yiyeceğim. balık ve börülce salatası var. az çiçek ekmekten tırtıklarım.

Kahvaltı

1 dilim kaşar peynir
2 tüm ceviz

Akşam

Kuru fasulye
Yoğurtlu havuç
Badem

Su
Inşallah 1,5 olur
3 kupa kahve

Spor
Yok kaptanım inşallah yarın yürürüm
afiyet olsun canım çok güzle. ben de yavaştan toplayacağım artık menüleri. 80 e doğru yol alma vakti geldi.

Selamlarrr.
Kilom cuma ile aynı 115.4

Kahvaltı
2 dilim ekmek üzerlerine labne sürdüm.
15-20 gram sucuk
Zeytin
1 tane burgu peynir
Salatalık domates biber

Ara 1 kahve 1 adet yulaflı kurabiye

Akşam
150 gr şinitzel
3 yumurta
Yarım dilim ekmek
Salata

Akşam ara

Kabak tatlısı şekersiz pişmiş
1 kaşık pekmez
1 kaşıktan az tahin
2-3 ceviz içi

Toplam kalori: 1261 kcal

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Spor yok bugün de. Yarından sonra inşallah

sonbaharı çok seviyorum ben. benim için pek çok şey için başlangıç oluyor, bunu farkettim. yeni kararlar alıyorum, bir şeyler planlıyorum. giysilerimi değiştirirken eliyorum, verince evin içinin enerjisi bile benle değişiyor.
bu sonbahar da çok güzel olsun istiyorum. ama bu sefer zayıflamak için aldığım kararları tam uygulayayım istiyorum. içimdeki miskinlik gitsin, çılgın bir enerji gelsin.... hadi bi çay hep beraber

bi üşüme sardı beniiiiii
üşüttüm mü ki??? kuaförden çıkınca yürüyüş yaptım hava serindi akşama yemekte etli bulgurlu pazı sarması ve tarhana çorbası var. acı biber ve az yoğurtla. çorba belki iyi gelir. içim ısınır

kızlar bende uzun süredir bir halsizlik var. kan değerlerimde pek sorun yok. sadece şeker değerim biraz sınırın üzerinde çıktı. dikkat etmem lazım o kadar.
psikolojik mi yoksa az hareketten mi kaynaklanıyor anlamadım. sizde de böyle bir durum var mı? herşeye olan hevesimi kırıyor hep evde oturayım, yatayım kalkayım istiyorum

Hadi hakkında hayırlısı olsun canım, benim mevsimim ilkbahar ve yaz,
Sana çay la deyil kahveyle eşlik ediyorum

İş yapmak zorunda kalınca bi güç geliyor da, sonrası belim ve boynum kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…