- 18 Mart 2018
- 29.734
- 116.646
- 34
Saat 15.00Selam kizlarrrrr
Efsane geri donsun mu
Evet donsun bakalim
Menumu yedigim amda yazip aksamina devam edecegim yoksa kontrol altina alamiyorum
.
Menu
Sabah 9.00
1 bardak cay
.
Spor var
5 km hizli tempo 1.5 saat yuruyus
Ooh mis
Az sonra ayran icecegim.icim yandi
Selam kizlarrrrr
Efsane geri donsun mu
Evet donsun bakalim
Menumu yedigim amda yazip aksamina devam edecegim yoksa kontrol altina alamiyorum
.
Menu
Sabah 9.00
1 bardak cay
.
Spor var
5 km hizli tempo 1.5 saat yuruyus
Ooh mis
Az sonra ayran icecegim.icim yandi
KizlarrrrSaat 15.00
Ceviz
.
Saat 16.00
Bir parca ekmek ile 6 biber dolması
.
Bu saatten sonra cay kahve var, yemek yok
afiyet olsun canım. güzel menü. bir zaman cevizli tahin yapıyorduk di mi. bak unutmuşum.Kahvaltı
1 tatlı kaşığı tahin ceviz karışımı
Akşam
Tavuk göğsü
Yoğurtlu havuç ( çok az)
Humus ( çok az)
Domates
Çekirdek
Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Yürüyüş yapamadım
Kalan yufkalarla börek yapıp bitirdim, yemek, temizlik derken ancak oturabildim
afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Dün gelemedim. Tüm gün dışarıdaydım. Sabah çok erken kalktım pek kahvaltı edemedim. 1 sosis 2 dilim ekmek yedim salatalık domates ile.
Arada sadece maden suyu vardı hastanedeydim. Eve gelince tabi açlık ve baş ağrısı ile yedim, bozdum diyeti. Pide, pizza yedim. Akşam erken yiyince de gece acıktım acıkınca da 1 dilim ekmek yedim peynirle. Dünü yok sayıyorum.
Bugün geç kahvaltı ile başladım
2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin
347 kcal
Ara 2 wasa arasına 1 tatlı kaşığı kadar şekersiz fıstık ezmesi ve 1 kaşıktan az bal.
2 adet burçak fıstık ezmeli
10 gr ya da daha az çikolata
(Portakal akşam yiyeceğim)
Toplam 482 kalori
Akşam yemeği
Aç ye piliç dilimleri 120 gr
Pırasa bir iki kaşık )çorba kaşığı ile(
Fırında pişmiş birkaç dilim patates ve patlıcan
1 yumurta haşlanmış
Toplam kalori 566 kalori
Gün sonu 1395 kcal
Bugün benden böyle yarın daha güzel olsun inşallah
İyi akşamlar dilerim herkese
regl dönemleri bitiriyor bizi baby im. kız 6 dolma ve gerisi nedirKizlarrrr
Bu regl haftasi
Yine ekmekle geri kalan biber dolmalarini y3dim kesin bu hfta 75 e cikicam
Ama diger hafta icin planlarim var bakalim
Su an zafiyet geciriyorum inan.regl dönemleri bitiriyor bizi baby im. kız 6 dolma ve gerisi nedir
miden çatlar. yanında salata yeseydin daha az dolma yerdin. hem daha sağlıklı olurdu.Su an zafiyet geciriyorum inan.
Evet cumartesi 2. Seviyeye geçiyoruz galibaafiyet olsun canım. güzel menü. bir zaman cevizli tahin yapıyorduk di mi. bak unutmuşum.
iyi yapmışsın canım. bizde bugün hem yürüyüşe gittik, hem de gezmeye. oraya buraya gir hiç zevk almadık. hiçbir şeyin tadı tuzu kalmamış tövbe yarabbi. yürüdük, bir yerde oturduk yemek yedik. çıktık geldik.Bugün kahvaltı saatini kaçırdım, o yüzden tek öğün oldu.
Akşam
Mercimek çorbası
Döner, cacık
Domates, kapya
Çekirdek
Su
2 lt ye yakın
3 kupa kahve
Bugün kızımla mağaza gezdik, baya yürüdüm, eve geldim 6 ya kadar hiç oturmadım. Extra spor yapmaya halim kalmıyor
İyi olmaya çalışıyorum canım ama hiç kolay değil........ İki ayı geçti annemi kaybedeli zaman su gibi akıyor hasret özlem acı sabır tevekkül tüm duyguları içiçe karmakarışık yaşıyorum.......sara_28 saracım nasılsın canım?
Bende bir kaç gündür çok üşüyorum
iki akşamdır üşüme basıyorrrrlavantalı çay içiyorum içim ısınsın diye...
Ben de çok üşüyorum kombiyi de yaktım yine üşüyorumBende bir kaç gündür çok üşüyorum
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bol sabırlar dilerim.İyi olmaya çalışıyorum canım ama hiç kolay değil........ İki ayı geçti annemi kaybedeli zaman su gibi akıyor hasret özlem acı sabır tevekkül tüm duyguları içiçe karmakarışık yaşıyorum.......
Sen nasılsın neler yapıyorsun