doğrudur kuzum, çok zorİyi olmaya çalışıyorum canım ama hiç kolay değil........ İki ayı geçti annemi kaybedeli zaman su gibi akıyor hasret özlem acı sabır tevekkül tüm duyguları içiçe karmakarışık yaşıyorum.......
Sen nasılsın neler yapıyorsun
dün kuaföre gittim. çıkışta yürüdüm. hava serindi. üşüdüm. bugün de bir yerde yemek yedik dışarıda. ceketi çıkartmıştım giymedim. biraz da öyle üşüdüm. akşam da derece düşünce üşüme sardı içimi. çay iyi geldi ama.Bende bir kaç gündür çok üşüyorum
Afiyet şifa olsun
iki akşamdır üşüme basıyorrrrlavantalı çay içiyorum içim ısınsın diye...
Biz kızla gezerken oğlanlar ve iki büyük torun evdeydi, 2 yumurta kıramamış dört kişilik yemek ısmarlamışlar. Döner de çocuklardan kalanı birleştirdim, bazı dönerden tiksinmiştim , bugünkü güzeldi neysekiiyi yapmışsın canım. bizde bugün hem yürüyüşe gittik, hem de gezmeye. oraya buraya gir hiç zevk almadık. hiçbir şeyin tadı tuzu kalmamış tövbe yarabbi. yürüdük, bir yerde oturduk yemek yedik. çıktık geldik.
bir şampuan, bir saç kremi aldım. pantolon ihtiyacım var, almayı 1-2 hafta erteledim. az da olsa kilo vereyim. 3-4 bile kardır. öyle alıcam.
kaç zamandır döner aşeriyorum. bak şimdi sende gördüm yeniden istedim
Saram gelmiş, Hoş gelmişİyi olmaya çalışıyorum canım ama hiç kolay değil........ İki ayı geçti annemi kaybedeli zaman su gibi akıyor hasret özlem acı sabır tevekkül tüm duyguları içiçe karmakarışık yaşıyorum.......
Sen nasılsın neler yapıyorsun
tabi lezzeti de çok önemli.Biz kızla gezerken oğlanlar ve iki büyük torun evdeydi, 2 yumurta kıramamış dört kişilik yemek ısmarlamışlar. Döner de çocuklardan kalanı birleştirdim, bazı dönerden tiksinmiştim , bugünkü güzeldi neyseki
Evet herşeye zam geldi malesefbugün dışarıda yedik. herşey dünya para olmuş. şöyle bir hesapladık. 2 kişilik yemek ücretini. ekstra içecek falan almadık. o halde saçma bir para ödedik. bilinen yerdi ama hiç lezzet almadık üstelik.
karar verdik özel bir durum olmadığı sürece dışarıda yemeyeceğiz. onun yerine marketten al et, al kıyma vs otur evde yap ye bol bol. adana şiş tarifine kadar dünya tarif var nette. boşuna para valla. hele bu pandemi döneminde fiyatlar acayip arttı. artık elim gitmiyor valla.
aman yaa alerji de ne zor. Rabbim şifa versin.Kizlar hastane yemegindeki musakkaa kiyma vardi.yedimsimdi yuzum kaşınıyoreve gidince kortizon aticam mecbur
baby hacamat düşündün mü hiç? bence bir araştır.Kizlar hastane yemegindeki musakkaa kiyma vardi.yedimsimdi yuzum kaşınıyoreve gidince kortizon aticam mecbur
Hastaneye neden gittinizBugun hastanedeyiz minnosumla
Sabah 9.00
Kucuk bir parca ekmek
Bal
Cay
Zeytin
Iki uc catal patates kizartmasi
.
Saat 12.30
Hastane yemegi
3_4kasik pilav
Patlican musakka 3 kasik corba