Gebelikte serbest t4 düşüklüğü

melikeozdemir1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
69
64
3
24
Serbest t4 düşük geldi. internette zeka geriliğine yol açtığı, erken doğuma sebep olduğu yazıyor. gebelikte bu sorunu yaşayan var mı acaba🥺
IMG_6148.webp

Serbest t4 düşük geldi. internette zeka geriliğine yol açtığı, erken doğuma sebep olduğu yazıyor. gebelikte bu sorunu yaşayan var mı acaba🥺Eki Görüntüle 3572609
Merhablar ne kadarlık hamilesiniz?benim de düşüktü.9 ay boyunca ilaç kullandım.Kadın doğum ya da dahiliye doktoru ile ilerlemenizi öneririm bu süreçte.Her ay aynı dahiliye doktorunda kan testi yaptırdım.yükselmeyince ilacın dozunu yükseltti.sonra arttı.Kadın doğum doktorumuunda takibindeydim.Aman atlatmayın.Tsh değerleri çok önemli.

Merhablar ne kadarlık hamilesiniz?benim de düşüktü.9 ay boyunca ilaç kullandım.Kadın doğum ya da dahiliye doktoru ile ilerlemenizi öneririm bu süreçte.Her ay aynı dahiliye doktorunda kan testi yaptırdım.yükselmeyince ilacın dozunu yükseltti.sonra arttı.Kadın doğum doktorumuunda takibindeydim.Aman atlatmayın.Tsh değerleri çok önemli.
26 haftalık hamileyim. Bundan önce verdiğim kan değerinde normaldi bi sıkıntı yoktu yeni düşmeye başlamış sanırım

Back
X