Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Serbest t4 düşük geldi. internette zeka geriliğine yol açtığı, erken doğuma sebep olduğu yazıyor. gebelikte bu sorunu yaşayan var mı acabaEki Görüntüle 3572609
Merhablar ne kadarlık hamilesiniz?benim de düşüktü.9 ay boyunca ilaç kullandım.Kadın doğum ya da dahiliye doktoru ile ilerlemenizi öneririm bu süreçte.Her ay aynı dahiliye doktorunda kan testi yaptırdım.yükselmeyince ilacın dozunu yükseltti.sonra arttı.Kadın doğum doktorumuunda takibindeydim.Aman atlatmayın.Tsh değerleri çok önemli.
Merhablar ne kadarlık hamilesiniz?benim de düşüktü.9 ay boyunca ilaç kullandım.Kadın doğum ya da dahiliye doktoru ile ilerlemenizi öneririm bu süreçte.Her ay aynı dahiliye doktorunda kan testi yaptırdım.yükselmeyince ilacın dozunu yükseltti.sonra arttı.Kadın doğum doktorumuunda takibindeydim.Aman atlatmayın.Tsh değerleri çok önemli.