- 30 Kasım 2014
- 28.354
- 124.715
geçmiş olsun canım.Selam kizlar
Dün sabah Hastahaneden çıktim..
Iyim simdi.
Dünkü menüm
Kahvalti
1 Espresso
Aksam
3 parca ev yapimi pizza
Kase Corba.
Bir yarim kek
1 litre Su
3 saat Yürüs: 360 puan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım.Selam kizlar
Iyim simdi.
Dünkü menüm
Kahvalti
1 Espresso
Aksam
3 parca ev yapimi pizza
Kase Corba.
Bir yarim kek
1 litre Su
Allah iyilik versin canımSelam kizlar
Iyim simdi.
Dünkü menüm
Kahvalti
1 Espresso
Aksam
3 parca ev yapimi pizza
Kase Corba.
Bir yarim kek
1 litre Su
1 yıldır doğru düzgün pastırma yiyemiyoruz. pandemide kapalı satılacak dendi. polonezin falan var. aldım ama tadı tuz yok. yavan geldi beğenmedik. oysa çok severim.Kahvaltı
Peynir, zeytin
Pastırma, ceviz
Akşam
Kuru fasulye
Yoğurtlu havuç salata
Su
1,5 lt
3 kupa kahve
Spor
Akşama kadar 4 çam daha sildim
Üstelik, yemek, temizlik ve misafir
regl haftası ben de fena oluyorumSelam ve iyi geceler cok yoruldum uyuyacagim kizlar
Insallah kismet olursa 1 hafta menu yazayim diyorum bakalim regl haftasindayim kudurabilirim
Bizimkide kapalı yedik mi yemedik mi belli deyil, zar gibi ince kesmişler1 yıldır doğru düzgün pastırma yiyemiyoruz. pandemide kapalı satılacak dendi. polonezin falan var. aldım ama tadı tuz yok. yavan geldi beğenmedik. oysa çok severim.
geçmiş olsun canım. diş ağrısı zor.off dişim ağrıuyor 2 gündür
tatları çok yavan. füme et ye daha iyiBizimkide kapalı yedik mi yemedik mi belli deyil, zar gibi ince kesmişler
Onlar salam gibi bişey deyilmi? Hiç yiyemiyorum onları, hatta sucuk ve sosis de yiyemiyorum artık.tatları çok yavan. füme et ye daha iyi
yok salam gibi değil. saf et. ışıl işlemden geçmiş. yani içinde un, nişasta, baharat falan yok. en güzeli pastırma. bir de sağlıklı yapılmış sucuk.Onlar salam gibi bişey deyilmi? Hiç yiyemiyorum onları, hatta sucuk ve sosis de yiyemiyorum artık.
Zaten çok da sağlıklı deyiller yani kaybım yok