- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Geçmiş olsun canım oğluşun nasıl durumu iyiye gidiyor inşallahsara_28 cım bugun hastaneye geldikde hazir gelmisken tartilayim dedim. Evdeki tartinin pilini cikardim cunku. 1 kg verince kendimi salip hemen yiyorum bundan boyle aydan aya tartilacagim
28 gun sonra yine gelecegiz hastaneye oglumun yatışı icin o zaman tartilacagim insallah yani mart 18 gibi falan
Bugun tarih 18.Şubat 2022
Kilom : 74.4
Yazik ya 4 senedir bu kilodayim ama artik
bitti
Sağ olasın cok daha iyi cok sükürGeçmiş olsun canım oğluşun nasıl durumu iyiye gidiyor inşallah
Kuzum buraya kaç gündür uğramamışsın demişsin de sadece dün gelmemişim çok şükür iyiyimAysara_28 ben de bir sey oldu sandim ya kac gundur ugramiyorsun .cok sukur iyisin
Ben burayi gunluk olarak kullanmaya devam edecegim bakalim
ünKuzum buraya kaç gündür uğramamışsın demişsin de sadece dün gelmemişim çok şükür iyiyim
Başka bir konu açmışsın sanırım hayırlı olsun umarım yeni kurallarına uyar ve istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin
Sağol canım benim inan bende buraya sırf sana motivasyon olsun vede sen istedin diye geliyordum bende seni çok seviyorum kuzum benim2 gün gelmedin merak ettim seni ya kız kardeşim yok benim onun gibi düşün. Kardeşini merak eder ya insan öyle hissettim merak ettim :))
Teşekkür ederim temiz bir sayfa açmak istedim
ün
Devam etmiyor galiba sayfaSağol canım benim inan bende buraya sırf sana motivasyon olsun vede sen istedin diye geliyordum bende seni çok seviyorum kuzum benim
Tertemiz bir sayfa açmakla iyi etmişsin