serbest günlük

merhaba kızlar. bugün sabahtan pazara gittik. alışveriş yaptık geldik. artık işe yemek götüreceğim için evde değişik malzemeler bulundurmam lazım.
En iyisi canım dışarda sağlıklı şeyler bulmak cok zor ve aşırı pahalı

En iyisi canım dışarda sağlıklı şeyler bulmak cok zor ve aşırı pahalı
işyerine yemek geliyor ama glisemik indeksi düşük besleneyim diye orada yemeyeceğim. dışarı tabi ki çok pahalı ama zaten karbo az olsun istiyorum. hayırlısı olsun bakalım. 1 hafta deneyelim.

benim şu şeker bağlanma değerim fazla çıktı ya çabuk acıkıyorum onu farkettim. zaten kiloluyum iyi olmadı bu.

Hoşgeldin canım

Olsun kuzum en azından farkına varıp kilo vermek istemen bile cok guzrl birşey bundan sonra daha dikkatli yemek yersin

Gunaydinnnnn Çiceklerrrr Yeni Gelen arkadaşlar sizde Hoşgeldinizzz Yeni Güne Merhaba deyip, planları yapıp başlayalım o zaman

Hoşgeldin canım aramıza

Hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler
Benim annem tam tersi yeme diyotdu zaten o gittikten sonra kilo aldım çünkü yemeğimi yapıyordu sağlıklı sağlıklı yiyordum o gidince malum 4 çocuk yedir içirkendime zaman ayıramıyorum acıkınca da ne bulsam yiyorum mutfaktan hiç çıkamıyorum hep yeme modundayım bugün eşimle çıktık yürüyüş yaptık bi çay içip sohbet ettik iyi geldi

hoşgeldim canım aramıza.

Kızlar yazılarınızın altındaki kilo çizelgelerini nereden yapıyorduk
Canım fotograf olan yere tıklıyorshn ordan hesap detaylarına giriyorsun alta doğru in orda saç rengi göz rengi kilo vs hepsi var onları gir otomatik olarak ekleniyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…