- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Yada Gold kahve mi büyük parçacıklı olanlar dan ?Siyah kahve 'ye ne diyorsunuz?
Suan iciyorum
Kizlar diger minnoslarin kilo bildirimine denk gelemedim geldikleriki de boyle alintilamistjm rica etsem herkes bu gönderininaltina kilosunu yazabilir mi
Evet. Sekersiz sütsüz.Yada Gold kahve mi büyük parçacıklı olanlar dan ?
Afiyet olsun canım bende bir kaç saat sonra hindiba kahvesi içeceğim metabolizma hızlandırıyorEvet. Sekersiz sütsüz.
Kizlar diger minnoslarin kilo bildirimine denk gelemedim geldikleriki de boyle alintilamistjm rica etsem herkes bu gönderininaltina kilosunu yazabilir mi
En iyisi canım dışarda sağlıklı şeyler bulmak cok zor ve aşırı pahalımerhaba kızlar. bugün sabahtan pazara gittik. alışveriş yaptık geldik. artık işe yemek götüreceğim için evde değişik malzemeler bulundurmam lazım.
işyerine yemek geliyor ama glisemik indeksi düşük besleneyim diye orada yemeyeceğim. dışarı tabi ki çok pahalı ama zaten karbo az olsun istiyorum. hayırlısı olsun bakalım. 1 hafta deneyelim.En iyisi canım dışarda sağlıklı şeyler bulmak cok zor ve aşırı pahalı
HangisiSiyah kahve 'ye ne diyorsunuz?
Suan iciyorum
75,800Kizlar diger minnoslarin kilo bildirimine denk gelemedim geldikleriki de boyle alintilamistjm rica etsem herkes bu gönderininaltina kilosunu yazabilir mi
Icmesen daha iyiEvet. Sekersiz sütsüz.
Hoşgeldin canım
Olsun kuzum en azından farkına varıp kilo vermek istemen bile cok guzrl birşey bundan sonra daha dikkatli yemek yersin
Ben yeni doğum yaptığım zamanlar önümdeki büyükler şerbet iç, tatlı ye sütün olsun derlerdi.
1 kupa çaya 4 tatlı kaşığı şeker atardım, ne kadar yanlışmış oysaki.
O zamanlar internet filanda yok, şimdi araştırıp okuyup neyin faydalı neyin zararlı olduğunu öğrenebilirsin.
Kolay gelsin
Gunaydinnnnn ÇiceklerrrrYeni Gelen arkadaşlar sizde Hoşgeldinizzz Yeni Güne Merhaba deyip, planları yapıp başlayalım o zaman
Hoşgeldin canım aramıza
Hoşbuldum arkadaşlar teşekkürlerAy en sinir olduğum şey ben de annemle kaynanama rest çekmiştim demedikleri kalmamıştı kırılmasınlar diye yaptıklarında az az aldım yine de ama herşeye tamam demedim he deyip kendi bildiğim gibi devam ettimama sonuç yine kilo aldım Allah var hiç tutmadım boğazımı o pandemi döneminde yoksa almazdım çok iyi vermiştim doğumda
hoşgeldim canım aramıza.Hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler
Benim annem tam tersi yeme diyotdu zaten o gittikten sonra kilo aldım çünkü yemeğimi yapıyordu sağlıklı sağlıklı yiyordum o gidince malum 4 çocuk yedir içirkendime zaman ayıramıyorum acıkınca da ne bulsam yiyorum mutfaktan hiç çıkamıyorum hep yeme modundayım bugün eşimle çıktık yürüyüş yaptık bi çay içip sohbet ettik iyi geldi
Teşekkürler canımhoşgeldim canım aramıza.
Canım fotograf olan yere tıklıyorshn ordan hesap detaylarına giriyorsun alta doğru in orda saç rengi göz rengi kilo vs hepsi var onları gir otomatik olarak ekleniyor zatenKızlar yazılarınızın altındaki kilo çizelgelerini nereden yapıyorduk