hoşgeldinMerhaba grubunuza nasıl katılabilirim
çok bir kilon yok kısa sürede verirsin canımİsminiz (İsteğe Bağlı ):seda
Yaşınız :37
Boyunuz:166
Mesleginiz:sınıf öğretmeni
Şu anda çalışıyor musunuz:doğum iznindeyim
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:13ve 10 yaşında 2 oğlum 9 yaşında ve 4 aylık 2 kızım var
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:artvin
Kilo alma hikayeniz :bebişler bebişler desemde inanmayın 40ım çıktığında 70 kiloydum 76 falan olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz kiloluyken mutsuz oluyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :hep bir kilo mücadelem oldu artık bu mücadelenin bitmesini istiyorum
Şu anki kilonuz:76
Hedef kilonuz:69 şuanlık
Demi boyuna gore 10 kg verse yeterçok bir kilon yok kısa sürede verirsin canım. Allah bağışlasın yavrularını.
eşim Artvinli benim de
hoşgeldinIyi aksamlar Hanimlar, bende katilmak istiyorum.
Leslie ne demek? ☺
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +60 | ||||||
| +150 | ||||||
@Baby Cat | +180 | ||||||
| - | ||||||
| +150 | ||||||
| - | ||||||
@Ballgrill | +20 | ||||||
| m | ||||||
| m | ||||||
valla moni benim tam oturmadı. düzgün değil menüler ondan yazmıyorum. bence düzelene kadar yazmayayım.60kiloyum ve Gulhan1 kızlar dünkü menüler nerede
Celik198408 ve nazaarboncukk yeni kızçeler günlük menü ve spor bildirimlerinizi akşamları yazarsınız
Nescafe iyi degil mi?Hangisi
Neskafeyse iyi deyil
Türk yada filtre olmalı
Bende siyah içerim
tamam canımcımvalla moni benim tam oturmadı. düzgün değil menüler ondan yazmıyorum. bence düzelene kadar yazmayayım.
nescafe yani granül kahveler diyette önerilmiyor kuzum. şekersiz türk kahvesi ya da filtre kahve ya da kapsül kahve tüketebilirsin. kremasız sütsüz ve şekersiz.Nescafe iyi degil mi?
Teşekkürler canımCanım fotograf olan yere tıklıyorshn ordan hesap detaylarına giriyorsun alta doğru in orda saç rengi göz rengi kilo vs hepsi var onları gir otomatik olarak ekleniyor zaten
hoşgeldin
Ayyy moral veriyorsunuz inşallahçok bir kilon yok kısa sürede verirsin canım. Allah bağışlasın yavrularını.
eşim Artvinli benim de
Demi boyuna gore 10 kg verse yeter
Hemen yazıyorum60kiloyum ve Gulhan1 kızlar dünkü menüler nerede
Celik198408 ve nazaarboncukk yeni kızçeler günlük menü ve spor bildirimlerinizi akşamları yazarsınız
Icmesen daha iyi
Kaşağıda ki linkten bakabilirsin canım, 15-30-45dklık olanları da var.
LİSTEMİZ 2. ETAP 8 EKİM 2021
Zerosima (65,2///% )h:57
Fatma__4224 ( 74,4///%)h: 60
Baby Cat ( 73,2///% )h:60
60kiloyum ( 89,4///% )h:79
gezegenfeza ( 75,8///% )h:65
Gulhan1 (60,2 ///% 0)h:
Ballgrill ( 49,3///% )h: 49
Çelik198408 (76,8///%)h:69
nazaarboncukk (74,3///%)h:62
MENÜSPOR 1- 7 EKİM
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Zerosima +60 Fatma__4224 +150 @Baby Cat +180 60kiloyum - gezegenfeza +150 Gulhan1 - @Ballgrill +20 Celik198408 m nazaarboncukk m