- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Hoşgeldin canım aramıza inşallah bi an once istediğin hedefe ulaşırsınİsminiz (İsteğe Bağlı ):seda
Yaşınız :37
Boyunuz:166
Mesleginiz:sınıf öğretmeni
Şu anda çalışıyor musunuz:doğum iznindeyim
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:13ve 10 yaşında 2 oğlum 9 yaşında ve 4 aylık 2 kızım var
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:artvin
Kilo alma hikayeniz :bebişler bebişler desemde inanmayın 40ım çıktığında 70 kiloydum 76 falan olmuşum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz kiloluyken mutsuz oluyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :hep bir kilo mücadelem oldu artık bu mücadelenin bitmesini istiyorum
Şu anki kilonuz:76
Hedef kilonuz:69 şuanlık
Gaz vermeye çalıştım canımAramızda 1.4 kg var geçebilirsin tabiki ben geçemessin demedimsadece hepimizin arasında bir kaç kilo var ben bu arada 21.5 kg verdim maalesef kilo verme olaym yavaşladığı için anca bu kadar verebiliyorum ah aahhh keşke hafta da 1.900 Gr verebilseydim ilk zamanlarki gibi
Hoşgeldin canımMerhaba grubunuza nasıl katılabilirim
Hoşgeldin canımIyi aksamlar Hanimlar, bende katilmak istiyorum.
HoşbuldumHoşgeldin canım
Hoşgeldin canım inşallah bir an once istediğin hedefe ulaşırsınİsminiz (İsteğe Bağlı ): boncuk
Yaşınız : 26
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Büroassistant
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: -
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir: yurtdisi, almanya-Köln
Kilo alma hikayeniz : sitressden dolayi, issizim suan, evde oldugum icin kisa bir sürede cok kilo aliniyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi iyi hissetmek icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hayatimda Hep mücadeler etim, cok sey arkamda birakmak zorunda kaldim,
kendime ve hayatima yeni bir Sayfa acmak istiyorum, bunu yapabilmek icin ilk önce kendimi iyi hissetmeliyim. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hic kimsem yok.
Şu anki kilonuz: Tam olarak bilmiyorum simdide gec oldu,yarin sabah tarticam ve yazicam.
Hedef kilonuz: 62
Not. Klavye degisik.
Olsun kuzum en azından farkına varıp kilo vermek istemen bile cok guzrl birşey bundan sonra daha dikkatli yemek yersinAz önce tartıldım 76.8 inanmıyorum ya 2 ay önce 70dim bari sütüm artaydıemzirirken bu kadar erken kilo almak çokkk sinir bozucu geldiği gibi hızlıca gider inşallah
Sağol canim denicem inşallahCanım sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatalık maydonoz
Öğlen 2 kabak rendele yada ince ince doğra az yağda pişir üzerine 2 kaşık yoğurt tuz yasak
Akşamda aynı şekilde 3 gun devam edebilirsin ben iki gun yaptım gun içerisnde 2.5 3 lit su başka bişey yok bu kadar
Bende almanyadayim boncukcuğum,İsminiz (İsteğe Bağlı ): boncuk
Yaşınız : 26
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Büroassistant
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: -
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir: yurtdisi, almanya-Köln
Kilo alma hikayeniz : sitressden dolayi, issizim suan, evde oldugum icin kisa bir sürede cok kilo aliniyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi iyi hissetmek icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hayatimda Hep mücadeler etim, cok sey arkamda birakmak zorunda kaldim,
kendime ve hayatima yeni bir Sayfa acmak istiyorum, bunu yapabilmek icin ilk önce kendimi iyi hissetmeliyim. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hic kimsem yok.
Şu anki kilonuz: Tam olarak bilmiyorum simdide gec oldu,yarin sabah tarticam ve yazicam.
Hedef kilonuz: 62
Not. Klavye degisik.
Ben yeni doğum yaptığım zamanlar önümdeki büyükler şerbet iç, tatlı ye sütün olsun derlerdi.Az önce tartıldım 76.8 inanmıyorum ya 2 ay önce 70dim bari sütüm artaydıemzirirken bu kadar erken kilo almak çokkk sinir bozucu geldiği gibi hızlıca gider inşallah
Tok karnına cok fazla kilo alınmış gibi gözüküyor asıl aç iken tartışmak önemli demeııi 76 değilsinSimdiki kilom 74,3
Gunaydın canımGunaydinnnnn ÇiceklerrrrYeni Gelen arkadaşlar sizde Hoşgeldinizzz Yeni Güne Merhaba deyip, planları yapıp başlayalım o zaman