- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım verirsin bende 2 hafta dikkat etmedim bol su ile dengeledim sende öyle yap
Bu hafta cuma gunu seni eksi görmek istiyoruz
Guzelım Leslie yapmanı öneririm hem cok yorucu değil hemde guzel yağ yaktırıyor20 dk yürüs yaptim
İnşallah kuzumBenim de öyle canım en az hedefim 2 kg inşallah haftaya cuma
Leslie ne demek? ☺Guzelım Leslie yapmanı öneririm hem cok yorucu değil hemde guzel yağ yaktırıyor
Teşekkürler inşallah kendi başıma başlayamıyordum hep yarın diyordum bana iyi geleceksiniz
İsminiz (İsteğe Bağlı ): boncuk
Yaşınız : 26
Boyunuz: 164
Mesleginiz: Büroassistant
Şu anda çalışıyor musunuz: hayir
Evli/bekar: -
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz: -
Yaşadığınız şehir: yurtdisi, almanya-Köln
Kilo alma hikayeniz : sitressden dolayi, issizim suan, evde oldugum icin kisa bir sürede cok kilo aliniyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: kendimi iyi hissetmek icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : hayatimda Hep mücadeler etim, cok sey arkamda birakmak zorunda kaldim,
kendime ve hayatima yeni bir Sayfa acmak istiyorum, bunu yapabilmek icin ilk önce kendimi iyi hissetmeliyim. Kendimi cok yalniz hissediyorum, hic kimsem yok.
Şu anki kilonuz: Tam olarak bilmiyorum simdide gec oldu,yarin sabah tarticam ve yazicam.
Hedef kilonuz: 62
Not. Klavye degisik.
Sağol canim denicem inşallah
Ben yeni doğum yaptığım zamanlar önümdeki büyükler şerbet iç, tatlı ye sütün olsun derlerdi.
1 kupa çaya 4 tatlı kaşığı şeker atardım, ne kadar yanlışmış oysaki.
O zamanlar internet filanda yok, şimdi araştırıp okuyup neyin faydalı neyin zararlı olduğunu öğrenebilirsin.
Kolay gelsin
İnşallah kuzum
Leslie ne demek? ☺
Heheheh motivasyon önemli Hep beraber bi yola girdik güzel sonuclarla çikacaz inşallahGunaydın canım grubumuzun şenlendiğini görünce ben cok mutlu oluyorum
27 Eylül Pazartesi 50.1
1 Ekim Cuma 49.3
Fark = - 800 gr
Rumuzu Tartıya Eklemeyi unutmusum = Ballgrill
Sanırım takılıp kalan kilomu kırdım bugün son 300 gr
Kizlar diger minnoslarin kilo bildirimine denk gelemedim geldikleriki de boyle alintilamistjm rica etsem herkes bu gönderininaltina kilosunu yazabilir mimerhaba kızlar
cuma 88.6
bugün 89.4
74,4Kizlar diger minnoslarin kilo bildirimine denk gelemedim geldikleriki de boyle alintilamistjm rica etsem herkes bu gönderininaltina kilosunu yazabilir mi
Ben 21.5 kg verirken hep Leslie yaptım YouTube den Leslie yazarak bulabilirsin. Hem inceledim hemde hızlı kilo verdim ben cok faydasını gordum diyebilirimLeslie ne demek? ☺
Türk kahvesinden mi bahsediyorsun kiSiyah kahve 'ye ne diyorsunuz?
Suan iciyorum