serbest günlük

Canım sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Öğlen ve akşam kabakları rendeliyorsun az zeytinyagda soteliyip üzerine 2 kasık yoğurt bu kadar 3 gun devam Boyle
Deneyeyim bunu yarın teşekkür ederim tatlım

Teşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittim
Geçmiş olsun canım
Ağrın varmı

Geçmiş olsun canım

Benim kardeşim 2 yıl anasıfına gittikten sonra okula başladığı günden itibaren okula gitmek istemedi öğretmeni ile ilgili şikayetlerde bulundu biz yalan söylediğini düşündük vs bir kaç defa annem konuşmaya gitti öğretmeniyle olacak gibi değil ben gittim tavırları üslubu bir görseniz sınıf öğretmeni böyle bir tepeden tepeden konuşuyor kardeşime hak verdim yılın ortasında okul değiştiremedik gitmek istemediği için öğretmene çözm bulmasını önerdik gelmesin okula ben geçiririm dedi ve okumayı bile sökmeyen çocuğun karnesinden hepsi 4 olarak sınıf geçirdi yaz tatilinde hoca tutup okumasını sağladık fakat öğretmenden o kadar korkuyordu ki bizim yanımızda ders görmek istiyordu o derece psikolojisi bozulmuştu ne yaptıysa ben de çok korkuyorum o yüzden kızım daha küçük ama şimdiden ben de düşünüyorum kardeşimin yaşadıkları bana da psikoloji olarak etki etti çünkü

Canım sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Öğlen ve akşam kabakları rendeliyorsun az zeytinyagda soteliyip üzerine 2 kasık yoğurt bu kadar 3 gun devam Boyle

Annem ben de kalıyor o gitsin de cumaya kadar ben de yapayım bunu kabak severim güzel oluyor bu da ben detoks olarak değil ama normalde yemek olarak yapıyorum bunu

Annem ben de kalıyor o gitsin de cumaya kadar ben de yapayım bunu kabak severim güzel oluyor bu da ben detoks olarak değil ama normalde yemek olarak yapıyorum bunu
Ben bugun abur cubur yedim biliyor musun gorumcem gil felan var işte. Neyse 4 ayda ilk defa yedim bişey olmaz pişman değilim dengelerim inşallah sorun olmaz

Bence bişey olmaz zaten duraksama dönemine girmiştin belki vücut şaşırır :)) afiyet olsunn
Valla inşallah canım yaa bugun kabak detoxu yapacaktım dışarı cıkamadım gorumcem kuçuk oğlanı hastaneye felan goturdu bende gorumcemin kızı ile evde oturuyorum dışarı çıkmadım artık Çarşamba Perşembe 2 gun detox yaparım diye dusunuyorum normal de 3 gun ama faydası olursa 2 gunde yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…