Deneyeyim bunu yarın teşekkür ederim tatlımCanım sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Öğlen ve akşam kabakları rendeliyorsun az zeytinyagda soteliyip üzerine 2 kasık yoğurt bu kadar 3 gun devam Boyle
Rica ederim canım evde kabak yok belki Çarşamba gunu başlayabilirim bendeDeneyeyim bunu yarın teşekkür ederim tatlım
Rica ederim canım evde kabak yok belki Çarşamba gunu başlayabilirim bend
Kabak için belli bir miktar var mı kac tane rendeliyoruzRica ederim canım evde kabak yok belki Çarşamba gunu başlayabilirim bende
Eger büyük ise 1 tane küçük ise 2 tane yap canımKabak için belli bir miktar var mı kac tane rendeliyoruz
Geri nasıl ulaştınGeldim, Eklediğim resimler vardı onları silmelerini istedim komple hesabı kapatmışlar
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittim
Kolay gelsin canımKızlar 3 de mutfağa girdim daha hala mutfaktayım namaz molası veriyorumdun gorumcem arkadaşı gilde kaldı eşimde akşam iş dönüşü alacak oyle yemek hazırlıyorum
Amin canım sağolBaşınız sağolsun ablacım Rabbim mekanını cennet etsingezegenfeza
Geçmiş olsun canımSelam hanimlar
Menu yazayim bugjn aylik doz bas agrimi gecirdim hala yataktayjm 3 adet agri kesici aldim yeni hafifledi
Gecen ay parol plus ım yoktu 1 hafta surdu agri cok sukur bu ay var da biraz hafifler gibi su an
Var mi benim gibi komalik bas agrisi geciren regl oncesi
Neyse menu yazayim
Saat 12.00
Iki haslanmis yumurta
Birkac zeytin
1 tabak pirasa yemegi ( sadece pirasa havuc salca)
Saat 16.00
3 kasik pilav
Yarim tabak pırasa
Az salata
Su: 1 ltye yakin spor yok
Iletişim kısmından yazdım sonra numaralarına whatsapptan yazdım o şekildeGeri nasıl ulaştın
Iyi bariIletişim kısmından yazdım sonra numaralarına whatsapptan yazdım o şekilde
Ay kizlar Konya da 1.sinifin 2.ghnunde bi kadin ogretmen ! Cocuk agliyor annemi istiyorum diye kadin anne yok duye bas bas bagiriyor sayiyla mi verdiler sizi bana falan diyor var ya kalbim carpiyor hala o kadar sinirlendim ki cocuk ciglik atiyor kadin ona yaklasjnca kkmbilir ne yapti ay o kadar öfkelendim ki benim de cocugum sneeye 1 . Sinifa baslayacak akilli saat diye bir sey varmis ses kaydi falan da yapiyormus.dusunmuyor da degilim hani
Canım sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Öğlen ve akşam kabakları rendeliyorsun az zeytinyagda soteliyip üzerine 2 kasık yoğurt bu kadar 3 gun devam Boyle
Ben bugun abur cubur yedim biliyor musun gorumcem gil felan var işte. Neyse 4 ayda ilk defa yedim bişey olmaz pişman değilimAnnem ben de kalıyor o gitsin de cumaya kadar ben de yapayım bunu kabak severim güzel oluyor bu da ben detoks olarak değil ama normalde yemek olarak yapıyorum bunu
Ben bugun abur cubur yedim biliyor musun gorumcem gil felan var işte. Neyse 4 ayda ilk defa yedim bişey olmaz pişman değilimdengelerim inşallah sorun olmaz
Valla inşallah canım yaa bugun kabak detoxu yapacaktım dışarı cıkamadım gorumcem kuçuk oğlanı hastaneye felan goturdu bende gorumcemin kızı ile evde oturuyorum dışarı çıkmadım artık Çarşamba Perşembe 2 gun detox yaparım diye dusunuyorum normal de 3 gun ama faydası olursa 2 gunde yeterBence bişey olmaz zaten duraksama dönemine girmiştin belki vücut şaşırır :)) afiyet olsunn