serbest günlük

Bugun menum sabah 12.15
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Maydonoz yeşil çay
Domates yarım salatalık

Araöğün biraz üzüm kahve

Akşam 19.30
6 yemek k. Tuzsuz sade kabak yemeği
3 yemek k. Yoğurt

1 saat Leslie 180 puan
3 litre su
moni

Darısı başıma azminize isteğinize hayran kaldım bende de istek hep var ama azim yok inşallah benide bir gün aranıza alabilirsiniz
Ben ne zaman bugun yarın başlarım dediysem başlayamadım sonra kafaya koydum dedim artık başlıcam cunku kilo aldıkça aldım durdurak bilmeden. 10 kg verdikten sonra bebiş tedavisine başladık şuan bırakmak istesem bile bırakamıyorum cunku kilo vermem gerekiyor hamile kalabilmek için bi hedefim var sonucta sizde kendinize bi hedef belirleyin. 96 kilo iken elbiselere sığamıyordum 48 50 beden giyiyordum birde yaşım 20 düşünün artık dev anası gibi duruyordum eşimde incecik tabiri caizse çelimsiz bişey onun yanında anası givi duruyordum en sonunda canıma tak etti yengemde hep sen kilo veremezsin gözüyle bakıyordu şuan 75 kiloyum herkes şaşırıyor kardeşim bile diyor ki abla ben seni 1 hafta sonra bırakırsın zannediyordum diyor işte herkesi şaşırtacaksın aynada ki değişimi gördüğn zaman için kıpır kıpır oluyo daha da istek geliyor ve sende kendini toparla bi an once kendine gel spor ve diyete başla

Selam kizlar maalesef ben bu hafta -1kg hedefime ulasamayabilirim cunku 1 haftadir regl oncesi sislik var bilemedim
Yarin sabah erkenden tartilicam 6 gibi
Cunku erkenden hastaneye gificez minnoşumla
Gun icinde musait olunca atarim sonucu
Canım cuma gunu tartılıyoruz yarın Perşembe neden cuma gunu tartılmıyorsun.
Kuzum herkesin bünyesi farklı o yüzden 1 kg da gidebilir gitmeyede bilir kendini üzme benimde regle 9 gun kaldı

Senin adına çok sevindim gerçekten azim örnegisin maşallah sana inşallah istediğin kiloya ulaşır bir an öncede bebişine kavuşursun

Başınız sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesin kabrini nurlarla doldursun

Dün menümü yazamadım klavyeden dolayı şimdi yazayım
29 Eylül 2021 Menü
Sabah 08.00
3 dilim domates
Yarım Salatalik
3 tane zeytin
1 ceviz
1 haşlama yumurta

Öğlen 12.40
Sahlep

Akşam 20.00
3 yemek kaşığı pirinçpilavı
Kebap (2 küçük köfte, 1 ince dilim patates )
1 kepçe mercimek çorbası
Salata

30 Eylül Pazar

Sabah (9.30 )

1 dilim domates
5 6 dal maydanoz
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir

Öğlen
1 adet Hunnap
1 adet mandalina
1 adet kuru kayısı

Akşam (20.00)
1 kepçe mercimek çorbası
2 adet köfte
1 dilim patates
5 kaşık pirinç pilavı

Su Miktarı = 3 lt
Spor = 3000 adım

Bugun menum 12.30
Peynirli omlet
Bir dilim salatalık domates

Ara öğün 2 kaşık yoğurt

Akşam 20.00
5 yemek k. Kabak yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
Salata

Spor maalesef yapamadım bugun full kışlıkları felan cıkardım
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…