serbest günlük

Selam hanimlar
Menu yazayim bugjn aylik doz bas agrimi gecirdim hala yataktayjm 3 adet agri kesici aldim yeni hafifledi
Gecen ay parol plus ım yoktu 1 hafta surdu agri cok sukur bu ay var da biraz hafifler gibi su an
Var mi benim gibi komalik bas agrisi geciren regl oncesi
Neyse menu yazayim
Saat 12.00
Iki haslanmis yumurta
Birkac zeytin
1 tabak pirasa yemegi ( sadece pirasa havuc salca)

Saat 16.00
3 kasik pilav
Yarim tabak pırasa
Az salata
Su: 1 ltye yakin spor yok

Son düzenleme:
Selam hanimlar
Menu yazayim bugjn aylik doz bas agrimi gecirdim hala yataktayjm 3 adet agri kesici aldim yeni hafifledi
Gecen ay parol plus ım yoktu 1 hafta surdu agri cok sukur bu ay var da biraz hafifler gibi su an
Var mi benim gibi komalik bas agrisi geciren regl oncesi
Neyse menu yazayim
Saat 12.00
Iki haslanmis yumurta
Birkac zeytin
1 tabak pirasa yemegi ( sadece pirasa havuc salca)

Saat 16.00
3 kasik pilav
Yarim tabak pırasa
Az salata
Su: 1 ltye yakin spor yok
Gece acıkmaz mısın canım ,😘😘

Ay kizlar Konya da 1.sinifin 2.ghnunde bi kadin ogretmen ! Cocuk agliyor annemi istiyorum diye kadin anne yok duye bas bas bagiriyor sayiyla mi verdiler sizi bana falan diyor var ya kalbim carpiyor hala o kadar sinirlendim ki cocuk ciglik atiyor kadin ona yaklasjnca kkmbilir ne yapti ay o kadar öfkelendim ki benim de cocugum sneeye 1 . Sinifa baslayacak akilli saat diye bir sey varmis ses kaydi falan da yapiyormus.dusunmuyor da degilim hani

Arkadaşlar bir süreliğine ara vermek istiyorum Kayınvalidem rahatsızlanmış yeni evladını kaybetti kovitden ondan sonra toparlanamadı zaten yaşı epey var Sıkıntılı durum yaşamıştı Şimdi yine hastaneye alınacak Sürekli yanında olmamız gerekebilir Ailede doktor var onun kontrolünde olacak Yarın fırsat bulursam bildirim yaparım hoşçakalın her şey gönlünüzce olsun 😔💞
Allah rahmet eylesin canım. kayınvalidene de geçmiş olsun, Allah şifa versin.
diyet yapamasan bile yine de gel. sana da moral olur.

75in altına düşemicem sanırım yapıştı kaldı yaa
Eki Görüntüle 2922763
her kilo verme sürecinde duraklama dönemi oluyor canım. senin bazı akşam yemeklerin az da olsa karbo. ondan da olabilir.
Teşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittim
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?

Bugun menum 10.30
Patates salatası yumurtalı
Çok az peynir 1 zeytin

Araöğün yarım poğoça

Akşam 20.00
Yoğurt çorbası
2.5 adet kürdan kebabı
Salata

30 dK Leslie 90 puan
220 tane bölgesel hareket 150 puan
3.5 litre su

Allah rahmet eylesin canım. kayınvalidene de geçmiş olsun, Allah şifa versin.
diyet yapamasan bile yine de gel. sana da moral olur.

her kilo verme sürecinde duraklama dönemi oluyor canım. senin bazı akşam yemeklerin az da olsa karbo. ondan da olabilir.

geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
Canım akşam yemeğinin karbonhidrat olmasının kilo verme ile alakası oldugunu dusunmuyorum eskiden beri yiyordum karbonhidrat. Zaten insan vucuduna karbonhidrat mecbur girmek zorunda bugun biraz daha dikkatli yemeye canlıştım inşallah cumaya eksi görebilirim göremezsem de yapacak bişey yok

Yeme düzenini değiştir canım 1 2 gün serbest birak kendini sıkma sonra yeniden diyet moduna girersin, sürekli aynı şeyleri yiyorsanda takılır
Valla kuzum yeme alışkanlığı da bir değişiklik yok tabi arada kaçıyor ama dengeliyorum ertesi gün hep Boyle yapıyordm ama şu 2 haftadır aynı kilodayım birde 4 aydır diyetteyim 21 kg gitti kilo verme olayı duruyor da olabilir cok normal artık vucudum diyete spora alıştı

Valla kuzum yeme alışkanlığı da bir değişiklik yok tabi arada kaçıyor ama dengeliyorum ertesi gün hep Boyle yapıyordm ama şu 2 haftadır aynı kilodayım birde 4 aydır diyetteyim 21 kg gitti kilo verme olayı duruyor da olabilir cok normal artık vucudum diyete spora alıştı
Benim gibi olmuşsun sende bi ara 50 -51 de takıldım..Sonra sağlam aç bıraktım kendimi 49 -50 oldum..Simdide böyle takilı gidiyoruz 48 i görebilceğimi sanmıyorum 2 gün aç kalmam lazım zaten kendimi yememek için zor tutuyorum bi yersem verdiğim 8 -9 kiloyu geri alıcam 😁😁

Benim gibi olmuşsun sende bi ara 50 -51 de takıldım..Sonra sağlam aç bıraktım kendimi 49 -50 oldum..Simdide böyle takilı gidiyoruz 48 i görebilceğimi sanmıyorum 2 gün aç kalmam lazım zaten kendimi yememek için zor tutuyorum bi yersem verdiğim 8 -9 kiloyu geri alıcam 😁😁
Valla gerekirse kabak detoxu yapıcam canım eger kiloda gitmezse başka caresi yok 😞😞😞😞

Canım akşam yemeğinin karbonhidrat olmasının kilo verme ile alakası oldugunu dusunmuyorum eskiden beri yiyordum karbonhidrat. Zaten insan vucuduna karbonhidrat mecbur girmek zorunda bugun biraz daha dikkatli yemeye canlıştım inşallah cumaya eksi görebilirim göremezsem de yapacak bişey yok
karbonhidrat tabiki yiyeceğiz ama akşamları patates, pilav, bulgur vs den karbo bu duraklama dönemlerinde çok etken. akşamları protein salata ye bence 75 sınırını kırana dek. sebze yoğurt ikilisi de olabilir.

kızlar sokak kedisi için mama alacağım. önereceğiniz marka var mı? proplan en iyisiymiş ama yüksek fiyatlı olsun istemiyorum. onun dışında.

Nasıl oluyor kabak detoksu
Canım sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık yeşillik
Öğlen ve akşam kabakları rendeliyorsun az zeytinyagda soteliyip üzerine 2 kasık yoğurt bu kadar 3 gun devam Boyle

X