Valla inşallah canım yaa bugun kabak detoxu yapacaktım dışarı cıkamadım gorumcem kuçuk oğlanı hastaneye felan goturdu bende gorumcemin kızı ile evde oturuyorum dışarı çıkmadım artık Çarşamba Perşembe 2 gun detox yaparım diye dusunuyorum normal de 3 gun ama faydası olursa 2 gunde yeter
Perşembe başlıyorumHoşbuldum...Bugun başliyor muyuzzz kızlarrrr
Cano ben kabak aldım geldim yarın başlıyorum inşallah1 günde bile fark ettiriyor ben ne zaman kabak yesem ekside geliyorum
Cano ben kabak aldım geldim yarın başlıyorum inşallah
Cumaya eksi görebilmek için bugun başladm canım cumartesi gunu ablama gideceğiz yiğenlerim sünnet oldular onun için pazar gunu de eşimle dışarda yemek yiyelim diyoruz faydası olursa cumaya belli olur zatenBen de aldım kabağımı ama annem bugün gidecek inşallah yarın başlarım ben de :)
Ben cumadan itibaren yazarım canım, azda olsa gelen oluyor ve düzgün beslenmeye geçmedimKızlar neden menü paylaşımı yapmıyorsunuz
geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittim
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | - | - | ||||
| +60 | +150 | +150 | ||||
| -+180 | - | +200 | ||||
| - | - | |||||
| m | m | m | ||||
| - | - | - | ||||
| - | + | - | ||||
| - | - | - | ||||
Cumaya eksi görebilmek için bugun başladm canım cumartesi gunu ablama gideceğiz yiğenlerim sünnet oldular onun için pazar gunu de eşimle dışarda yemek yiyelim diyoruz faydası olursa cumaya belli olur zaten
menüler düzenli yazılsın kızlar