- 18 Mart 2018
- 29.734
- 116.647
- 34
Allah şifa versin canımArkadaşlar bir süreliğine ara vermek istiyorum Kayınvalidem rahatsızlanmış yeni evladını kaybetti kovitden ondan sonra toparlanamadı zaten yaşı epey var Sıkıntılı durum yaşamıştı Şimdi yine hastaneye alınacak Sürekli yanında olmamız gerekebilir Ailede doktor var onun kontrolünde olacak Yarın fırsat bulursam bildirim yaparım hoşçakalın her şey gönlünüzce olsun
Başınız sağolsun canım.Arkadaşlar bir süreliğine ara vermek istiyorum Kayınvalidem rahatsızlanmış yeni evladını kaybetti kovitden ondan sonra toparlanamadı zaten yaşı epey var Sıkıntılı durum yaşamıştı Şimdi yine hastaneye alınacak Sürekli yanında olmamız gerekebilir Ailede doktor var onun kontrolünde olacak Yarın fırsat bulursam bildirim yaparım hoşçakalın her şey gönlünüzce olsun
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | ||||||
| +60 | ||||||
| +180 | ||||||
| + | ||||||
| m | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
Geldim, Eklediğim resimler vardı onları silmelerini istedim komple hesabı kapatmışlarKızlar ballgrill neden üyelik iptali yaptırdı haberi olan varmı
Teşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittimTAKIMIMIZIN KIZÇELERİ
Fatma__4224
Zerosima
Lonely single girl
60kiloyum
gezegenfeza
Gulhan1
KumsalveDeniz
beybigirll
Mavigrill
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittim