- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Demi keşke hep sürekli mesaj yazan olsa vallahi özlemişim grubumuzun konusmasınıSelamlar kızlar geçmişi bitirdim maşallah ne kadar güzel olmuş renklenmiş grup :)
Gece acıkmaz mısın canım ,Selam hanimlar
Menu yazayim bugjn aylik doz bas agrimi gecirdim hala yataktayjm 3 adet agri kesici aldim yeni hafifledi
Gecen ay parol plus ım yoktu 1 hafta surdu agri cok sukur bu ay var da biraz hafifler gibi su an
Var mi benim gibi komalik bas agrisi geciren regl oncesi
Neyse menu yazayim
Saat 12.00
Iki haslanmis yumurta
Birkac zeytin
1 tabak pirasa yemegi ( sadece pirasa havuc salca)
Saat 16.00
3 kasik pilav
Yarim tabak pırasa
Az salata
Su: 1 ltye yakin spor yok
Saat 18.30 da 1 dilim ekmekle fasulye yemegi yedim daha da acikmamGece acıkmaz mısın canım ,
Allah rahmet eylesin canım. kayınvalidene de geçmiş olsun, Allah şifa versin.Arkadaşlar bir süreliğine ara vermek istiyorum Kayınvalidem rahatsızlanmış yeni evladını kaybetti kovitden ondan sonra toparlanamadı zaten yaşı epey var Sıkıntılı durum yaşamıştı Şimdi yine hastaneye alınacak Sürekli yanında olmamız gerekebilir Ailede doktor var onun kontrolünde olacak Yarın fırsat bulursam bildirim yaparım hoşçakalın her şey gönlünüzce olsun
her kilo verme sürecinde duraklama dönemi oluyor canım. senin bazı akşam yemeklerin az da olsa karbo. ondan da olabilir.75in altına düşemicem sanırım yapıştı kaldı yaa
Eki Görüntüle 2922763
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?Teşekkür ederim canim..şu an tek gözümle yaziyorum gözden ameliyat oldum...4 aydir arpacik gibi birşey cikti gözümde..bir türlü geçmedi mecbur ameliyat oldum...sabah tartildim sabittim
Canım akşam yemeğinin karbonhidrat olmasının kilo verme ile alakası oldugunu dusunmuyorum eskiden beri yiyordum karbonhidrat. Zaten insan vucuduna karbonhidrat mecbur girmek zorunda bugun biraz daha dikkatli yemeye canlıştım inşallah cumaya eksi görebilirim göremezsem de yapacak bişey yokAllah rahmet eylesin canım. kayınvalidene de geçmiş olsun, Allah şifa versin.
diyet yapamasan bile yine de gel. sana da moral olur.
her kilo verme sürecinde duraklama dönemi oluyor canım. senin bazı akşam yemeklerin az da olsa karbo. ondan da olabilir.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
Yeme düzenini değiştir canım 1 2 gün serbest birak kendini sıkma sonra yeniden diyet moduna girersin, sürekli aynı şeyleri yiyorsanda takılır75in altına düşemicem sanırım yapıştı kaldı yaa
Eki Görüntüle 2922763
Valla kuzum yeme alışkanlığı da bir değişiklik yok tabi arada kaçıyor ama dengeliyorum ertesi gün hep Boyle yapıyordm ama şu 2 haftadır aynı kilodayım birde 4 aydır diyetteyim 21 kg gitti kilo verme olayı duruyor da olabilir cok normal artık vucudum diyete spora alıştıYeme düzenini değiştir canım 1 2 gün serbest birak kendini sıkma sonra yeniden diyet moduna girersin, sürekli aynı şeyleri yiyorsanda takılır
Benim gibi olmuşsun sende bi ara 50 -51 de takıldım..Sonra sağlam aç bıraktım kendimi 49 -50 oldum..Simdide böyle takilı gidiyoruz 48 i görebilceğimi sanmıyorum 2 gün aç kalmam lazım zaten kendimi yememek için zor tutuyorum bi yersem verdiğim 8 -9 kiloyu geri alıcamValla kuzum yeme alışkanlığı da bir değişiklik yok tabi arada kaçıyor ama dengeliyorum ertesi gün hep Boyle yapıyordm ama şu 2 haftadır aynı kilodayım birde 4 aydır diyetteyim 21 kg gitti kilo verme olayı duruyor da olabilir cok normal artık vucudum diyete spora alıştı
Valla gerekirse kabak detoxu yapıcam canım eger kiloda gitmezse başka caresi yokBenim gibi olmuşsun sende bi ara 50 -51 de takıldım..Sonra sağlam aç bıraktım kendimi 49 -50 oldum..Simdide böyle takilı gidiyoruz 48 i görebilceğimi sanmıyorum 2 gün aç kalmam lazım zaten kendimi yememek için zor tutuyorum bi yersem verdiğim 8 -9 kiloyu geri alıcam
karbonhidrat tabiki yiyeceğiz ama akşamları patates, pilav, bulgur vs den karbo bu duraklama dönemlerinde çok etken. akşamları protein salata ye bence 75 sınırını kırana dek. sebze yoğurt ikilisi de olabilir.Canım akşam yemeğinin karbonhidrat olmasının kilo verme ile alakası oldugunu dusunmuyorum eskiden beri yiyordum karbonhidrat. Zaten insan vucuduna karbonhidrat mecbur girmek zorunda bugun biraz daha dikkatli yemeye canlıştım inşallah cumaya eksi görebilirim göremezsem de yapacak bişey yok
Nasıl oluyor kabak detoksuValla gerekirse kabak detoxu yapıcam canım eger kiloda gitmezse başka caresi yok
Canım sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık yeşillikNasıl oluyor kabak detoksu
karbonhidrat tabiki yiyeceğiz ama akşamları patates, pilav, bulgur vs den karbo bu duraklama dönemlerinde çok etken. akşamları protein salata ye bence 75 sınırını kırana dek. sebze yoğurt ikilisi de olabilir.