serbest günlük

zaten şu an serbest yiyorum. yazmak için yazdım. nutella bitti ama. yok artık. çikolata falan almayacağım.
Valla bence herkesin hafta sonu yeme alışkanlığı değişiyor ya bende görümcem gelince kek kısır felan yaptım tek ksıır yedim onunla da sonlandırdım yemeğimi eksi görür müyüm yarın bilmiyorum

cumaya kadar toparlarsın. benim haftasonundan değil canım. eve nutella alınca böyle oldu. neyse bitti rahatladım.
valla kısırı da her zaman yapmıyorum.

cumaya kadar toparlarsın. benim haftasonundan değil canım. eve nutella alınca böyle oldu. neyse bitti rahatladım.
valla kısırı da her zaman yapmıyorum.
Evde çokokrem var Ramazan'dan beri kimse agzına sürmüyor
Aman olsun canım dert etme biraz sal kendini herşeyi kısıtlayınca sonrasında patlama oluyor herşeyden az yiyip dengelemek daha mantıklı

Evde çokokrem var Ramazan'dan beri kimse agzına sürmüyor
Aman olsun canım dert etme biraz sal kendini herşeyi kısıtlayınca sonrasında patlama oluyor herşeyden az yiyip dengelemek daha mantıklı
zaten karbonhidratı kesmeyeceğim. ama çok kısıtlayacağım. özellikle rafine şeker ve beyaz un

Selam kizlar gunum guzel hafif badlafi ama aksam kudurdum :)))
Oglum mangal istedi aylar sonra mangal yaptim
.
Saat 14.00
Haslanmis yumurtali salata
.
Saat 19.00
1 bardak çay
.
Saat 20.30 21.30 arasi
Pilav
Tavuk salata
Ayran
Suya yeni başlayacağım bakalim
Spor 1.5 saat yuruyus

Bu arada lutfen senjn durumun sagliksiz kahvalti yap soyle yap boyle yap demeyin daralti feliyor bana ben kahvalti yapmiyorum acikmiyorum bunu da belirteyim tekrardan :)
Herkes nasıl isityorsan oyle yer güzelim kimsenin yargılamaya hakkı yok kendini nasıl rahat hissediyorsan oyle ye

3 öğün bence herkes için fazla. bütün gün yemek ye nedir bu yaa
2 öğün yeterli. ha bir de meyve çerez arası olabilir.

3 öğün bence herkes için fazla. bütün gün yemek ye nedir bu yaa
2 öğün yeterli. ha bir de meyve çerez arası olabilir.
Eger sabah 7 gibi kahvaltı yapılıyorsa fazla değil ama 10 11 gibi kahvaltı yapılıyorsa iki öğün daha mantıklı ben diyetisyen e giderken sabah 8 de kahvaltı ypıyodum öğlen 1 bucuk da yiyordm akşam da 7 de 2 ayda 9 kg vermiştim güzel zamanlar dı 79 kilo dan 70e inmiştim keşke ozaman hiç kilolaeı geri almasaydm oyle kalsaydım ne vardı

canım mangal istedi

yine de gerek yok canım. çünkü o zaman sürekli yemek düşünüyorsun. ben eskiden 3 öğün şart, olmalı diye düşünürdüm. ama anladım ki şart değil. vücuda fazladan besin alıyorsun. sabah bitki çayları, az su, yeşil çayla falan geçiştirilebilir. alışınca inan hiç aramıyorsun.

Kesinlikle vucudu yemek için kullanıyormuş gibi hissediyo insan. En mantıklı olan dediğin gibi bitki çayları su ve meyve yiyerek geliştirilebilir ben acıkınca kalkıp hemen spor yapıyorum unutuyorum açlığımı

işe gitmek için çok erken kalkıyorum. ilk günlerde aranırsam yanımda ceviz, badem falan var. 1-2 tane atarım ağzıma.

boğaza sahip olmayınca birşey olacağı yok. ancak ağlıyoruz şişmanız, nasıl zayıflayacağız diye. az yicen işte. az ve öz yicen. az da spor. durup dururken mucize olmuyor maalesef...
sadece görüntü bozuk olsa bir yerde. ama yaş ilerleyince beden sağlığı da bozulmaya başlıyor.

Arkadaşlar bir süreliğine ara vermek istiyorum Kayınvalidem rahatsızlanmış yeni evladını kaybetti kovitden ondan sonra toparlanamadı zaten yaşı epey var Sıkıntılı durum yaşamıştı Şimdi yine hastaneye alınacak Sürekli yanında olmamız gerekebilir Ailede doktor var onun kontrolünde olacak Yarın fırsat bulursam bildirim yaparım hoşçakalın her şey gönlünüzce olsun

Gecmis olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…