En saglıklı olanı ideal kiloda olmak canımtabiki kilo almak da cok zor vermek de cok meşakkatli işler ama yeter ki sağlık olsun bebiş olsunda ben herşeye razıyım diyetimi bozmak istediğim zaman hep aklıma bebişim
Amin inşallah canım sağlık herşeyden önemli tez vakitte sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeEn saglıklı olanı ideal kiloda olmak canımtabiki kilo almak da cok zor vermek de cok meşakkatli işler ama yeter ki sağlık olsun bebiş olsunda ben herşeye razıyım diyetimi bozmak istediğim zaman hep aklıma bebişim in olacagı geliyor ve bozmuyorum
ilk büyük hedefim 79LİSTEMİZ 1. ETAP
Zerosima (64,0 ///% )h:
Fatma__4224 ( 75,3///% )h: 65
Baby Cat ( 74,2///% )h:
60kiloyum ( 89,6///% )h:
gezegenfeza ( 76,0///% )h:
Gulhan1 (60,2 ///% )h:
KumsalveDeniz ( 105,7//% )h:
beybigirll ( 66,4///% )h: 50
Ballgrill (49,7 ///% )h: 48,7
ORTALAMA
benim kilolarda iken ilk ay haftada 1,5-2 kilo ideal canım. sonraki ay ayda 1-1,5 olabilir. ödem ilk hafta gider. mesela 3 kilo gider. sonra tuza, şekere, karboya dikkat edersen ödem fazla olmaz. tabi yeşil çay da içersin.İdeal kilo verme hafta da yarım kilo ile 1 kgdaha yüksek gidiyorsa ya ödemdir yada cok kiloludur bi insan
Ben bitki çayı içemiyorum cok canım istiyor ama içemiyorum. Yasakilk büyük hedefim 79
benim kilolarda iken ilk ay haftada 1,5-2 kilo ideal canım. sonraki ay ayda 1-1,5 olabilir. ödem ilk hafta gider. mesela 3 kilo gider. sonra tuza, şekere, karboya dikkat edersen ödem fazla olmaz. tabi yeşil çay da içersin.
Niye içemiyorsun canımBen bitki çayı içemiyorum cok canım istiyor ama içemiyorum. Yasakben 90 kilo iken hafta da 1.5 kg veriyordum kızz valla ozamanlar iyi kilo gidiyormuş hee keşke hala okadar gitse dimi
Kuzum bebiş tedavisi görüyoruz yeşil çay folik asit değerini düşürdüğü için yasakmış kiraz sapı da kan sulandırıcı etkisi oldgu için oda yasakNiye içemiyorsun canım
Valla kuzum benimde ilk hedefim 65 sonra 60 a kadar düşmeyi düşünüyorum hamile kalamazsam tabiki kg vermek zorundayım napalımYa ben 60 olayim hayirlisiyla da
Son 13 kilom kaldi
İnşallah canım benim Allah'a çok şükür ki dediğin gibi yaşım 20 ileri yaşta olsaydım direk tüp bebek diyecekti doktorum biz emek veriyoruz inşallah rabbim emeğimizin karşılıgını verirKuzum bebiş tedavisi görüyoruz yeşil çay folik asit değerini düşürdüğü için yasakmış kiraz sapı da kan sulandırıcı etkisi oldgu için oda yasak
İnşallah canım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin Benim oğlumda tedavi ile oldu Yeter ki rabbim ol desin Yaşın çok geç olur inşallah
Sağol canımBasiniz sag olsun ☘
Sağol canımtatlım o kadar hızlı verildiğinde hızla da geri alınıyor. haftada 1,5-2 kilo ideal olan. kasma kendini.
başın sağolsun canım. üzüldüm. Allah rahmet eylesin. görümcen kaç yaşındaydı, hasta mıydı?
hoşgeldin nisacım aramıza. geçmiş olsun. hayırlısıyla, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle.
Kuzucum afiyet olsun sana tavsiyem cok yediğin zaman yada Boyle saglıksız beslendiğini anladıgında 3 litre den aşağı su içmesağlıklı beslenme menüsü değildir. cuma geçeceğim aralıklı oruca. menü yazmaya alışmak için yazıyorum.
sabah 10.50
füme etli biberli omlet
peynir, 3 zeytin
1 tk petek bal
1 simit
domates salatalık
aralarda 4 tk nutella ve 1/2 simit
öğlen
1 kase kısır, domates, salatalık
2 incir üstü toz tarçın, 1 tk tahin, 2 ceviz
americano kahve
akşam 19.15
hamsi tava
marul havuç salatası
1 dilim çavdar ekmeği
ara
6-7 çilek
1 avuç çekirdek, 20 adet kadar antep fıstığı
puer çayı içiyorum.
yatana kadar 2 lt su
fazla değilmiş yaşı. mekanı cennet olsun.Sağol canım
64 yaşındaydı
Kısa süre önce astım koah teşhisi kondu,
Çok uzun yaşamadı
canım çay kahve falan içince 3 lt olmuyor.Kuzucum afiyet olsun sana tavsiyem cok yediğin zaman yada Boyle saglıksız beslendiğini anladıgında 3 litre den aşağı su içme
Valla kuzum bende içiyorum çay vs ama suyun yeri cok farklı bilirsin eskiden Dukan birası içerdim ayreten 2.5 3 litre gibi de su içerdimcanım çay kahve falan içince 3 lt olmuyor.
Tabi içemiyosan diyecek bişey yok kuzum olsun dengelersin yarınacanım çay kahve falan içince 3 lt olmuyor.