serbest günlük

En saglıklı olanı ideal kiloda olmak canım 🤗🤗 tabiki kilo almak da cok zor vermek de cok meşakkatli işler ama yeter ki sağlık olsun bebiş olsunda ben herşeye razıyım 🤗🤗 diyetimi bozmak istediğim zaman hep aklıma bebişim

En saglıklı olanı ideal kiloda olmak canım 🤗🤗 tabiki kilo almak da cok zor vermek de cok meşakkatli işler ama yeter ki sağlık olsun bebiş olsunda ben herşeye razıyım 🤗🤗 diyetimi bozmak istediğim zaman hep aklıma bebişim in olacagı geliyor ve bozmuyorum
Amin inşallah canım sağlık herşeyden önemli tez vakitte sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🙏😊

LİSTEMİZ 1. ETAP

Zerosima (64,0 ///% )h:
Fatma__4224 ( 75,3///% )h: 65
Baby Cat ( 74,2///% )h:
60kiloyum ( 89,6///% )h:
gezegenfeza ( 76,0///% )h:
Gulhan1 (60,2 ///% )h:
KumsalveDeniz ( 105,7//% )h:
beybigirll ( 66,4///% )h: 50
Ballgrill (49,7 ///% )h: 48,7

ORTALAMA
ilk büyük hedefim 79
İdeal kilo verme hafta da yarım kilo ile 1 kg 🤗🤗 daha yüksek gidiyorsa ya ödemdir yada cok kiloludur bi insan 💪🏻💪🏻
benim kilolarda iken ilk ay haftada 1,5-2 kilo ideal canım. sonraki ay ayda 1-1,5 olabilir. ödem ilk hafta gider. mesela 3 kilo gider. sonra tuza, şekere, karboya dikkat edersen ödem fazla olmaz. tabi yeşil çay da içersin.

ilk büyük hedefim 79

benim kilolarda iken ilk ay haftada 1,5-2 kilo ideal canım. sonraki ay ayda 1-1,5 olabilir. ödem ilk hafta gider. mesela 3 kilo gider. sonra tuza, şekere, karboya dikkat edersen ödem fazla olmaz. tabi yeşil çay da içersin.
Ben bitki çayı içemiyorum cok canım istiyor ama içemiyorum. Yasak 😭😭😭😭😭 ben 90 kilo iken hafta da 1.5 kg veriyordum kızz valla ozamanlar iyi kilo gidiyormuş hee 😁😁 keşke hala okadar gitse dimi 🥰🥰

Kuzum bebiş tedavisi görüyoruz yeşil çay folik asit değerini düşürdüğü için yasakmış kiraz sapı da kan sulandırıcı etkisi oldgu için oda yasak
İnşallah canım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin Benim oğlumda tedavi ile oldu Yeter ki rabbim ol desin Yaşın çok geç olur inşallah 🥰

Kuzum bebiş tedavisi görüyoruz yeşil çay folik asit değerini düşürdüğü için yasakmış kiraz sapı da kan sulandırıcı etkisi oldgu için oda yasak
İnşallah canım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin Benim oğlumda tedavi ile oldu Yeter ki rabbim ol desin Yaşın çok geç olur inşallah 🥰
İnşallah canım benim Allah'a çok şükür ki dediğin gibi yaşım 20 ileri yaşta olsaydım direk tüp bebek diyecekti doktorum biz emek veriyoruz inşallah rabbim emeğimizin karşılıgını verir

tatlım o kadar hızlı verildiğinde hızla da geri alınıyor. haftada 1,5-2 kilo ideal olan. kasma kendini.

başın sağolsun canım. üzüldüm. Allah rahmet eylesin. görümcen kaç yaşındaydı, hasta mıydı?

hoşgeldin nisacım aramıza. geçmiş olsun. hayırlısıyla, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle.
Sağol canım
64 yaşındaydı
Kısa süre önce astım koah teşhisi kondu,
Çok uzun yaşamadı

Merhaba kızlar
Bugun menum 10.30
Menemen

14.30
2 yemek k. Patates salatası
2 yemek k. Kısır
1 yemek k. Domates sosu

6 bin adım 60 puan
2.5 litre su
Akşam yemeği yemeyeceğim canım hiç bişey istemiyor belki meyve yiyebilirim

Kahvaltı 11:00
2 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşil biber nane
1 dilim ekmek

Ara 12:30
1 fincan türk kahvesi

Ara : 16:30
1 fincan türk kahvesi

Akşam : 19:00
Yağsız tavada yumurta
3 kuşbaşı tavuk
Marul yeşil biber
Yarım dilim ekmek

Ara
Çay

Su: 3,5 lt

sağlıklı beslenme menüsü değildir. cuma geçeceğim aralıklı oruca. menü yazmaya alışmak için yazıyorum.

sabah 10.50
füme etli biberli omlet
peynir, 3 zeytin
1 tk petek bal
1 simit
domates salatalık

aralarda 4 tk nutella ve 1/2 simit

öğlen
1 kase kısır, domates, salatalık
2 incir üstü toz tarçın, 1 tk tahin, 2 ceviz
americano kahve

akşam 19.15
hamsi tava
marul havuç salatası
1 dilim çavdar ekmeği

ara
6-7 çilek
1 avuç çekirdek, 20 adet kadar antep fıstığı
puer çayı içiyorum.

yatana kadar 2 lt su

sağlıklı beslenme menüsü değildir. cuma geçeceğim aralıklı oruca. menü yazmaya alışmak için yazıyorum.

sabah 10.50
füme etli biberli omlet
peynir, 3 zeytin
1 tk petek bal
1 simit
domates salatalık

aralarda 4 tk nutella ve 1/2 simit

öğlen
1 kase kısır, domates, salatalık
2 incir üstü toz tarçın, 1 tk tahin, 2 ceviz
americano kahve

akşam 19.15
hamsi tava
marul havuç salatası
1 dilim çavdar ekmeği

ara
6-7 çilek
1 avuç çekirdek, 20 adet kadar antep fıstığı
puer çayı içiyorum.

yatana kadar 2 lt su
Kuzucum afiyet olsun sana tavsiyem cok yediğin zaman yada Boyle saglıksız beslendiğini anladıgında 3 litre den aşağı su içme 😘😘

X