- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
Başınız sağolsun Yattığı yer cennet mekanı olsun canımHadi hayırlısı canım
Benimde sayfaları biraz kurcalamam gerek, fırsat bulamıyorum.
Bu gece görümcemin vefat haberini aldık, burdaki büyüğümüzün evinde toplandık, yarında öyle olacak.
Canlar sağolsun, gerisi boş kızlar.
Herşey herkesin gönlünce olsun.
Benim hiçbirşeyde hevesim kalmadı.
Sorunsuz seviyeleri yapabilirsem ne mutlu bana
65KIZLAR HEDEF KİLOLARINIZI YAZINIZ
Beni bu hafta menüden muaf tutarmısınkızçelerim
menü ve spor bildirimlerini eksiksiz bekliyorum
cuma günü kilo bildirimleri unutulmasın
Amin canım sağolBaşınız sağolsun Yattığı yer cennet mekanı olsun canım
Basiniz sag olsun ☘Hadi hayırlısı canım
Bu gece görümcemin vefat haberini aldık, burdaki büyüğümüzün evinde toplandık, yarında öyle olacak.
LİSTEMİZ 1. ETAP
Zerosima (64,0 ///% )h:
Fatma__4224 ( 75,3///% )h: 65
Baby Cat ( 74,2///% )h: 60
60kiloyum ( 89,6///% )h:
gezegenfeza ( 76,0///% )h:
Gulhan1 (60,2 ///% )h:
KumsalveDeniz ( 105,7//% )h:
beybigirll ( 66,4///% )h: 50
Ballgrill (49,7 ///% )h: 48,7
ORTALAMA
tatlım o kadar hızlı verildiğinde hızla da geri alınıyor. haftada 1,5-2 kilo ideal olan. kasma kendini.Aslinda dayanabilsem gunde yaklasik 500 gr gitse 2 gunde 1 kg
40 gunde tas catlasin 14 kg versem bana yeter:))
başın sağolsun canım. üzüldüm. Allah rahmet eylesin. görümcen kaç yaşındaydı, hasta mıydı?Hadi hayırlısı canım
hoşgeldin nisacım aramıza. geçmiş olsun. hayırlısıyla, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle.İsmim : Nisa
Yaşım :32
Boyum :160
Mesleğim : Avukat
Evliyim
Bursada yaşıyorum.
Kendimi bildim bileli zayıf ve az yiyen bir insandım..Hakimlik sınavlarına hazırlanırken stres, yoğunluktan bi anda 45 kilodan 54 kiloya çıktım..Bu da bende sağlık sorunlarina sebebiyet verdi..Pco, Kolestrol, Tansiyon, Hormon bozuklukları..Kendim çocukluktan beri epilepsi hastasıyım kullandiğim ilaclar,hormonlarım düzelsin diye verilen doğum kontrol haplari ile etkilesıme girdi ve kilo alımım artti..60 kiloyu gördüğümde nefes almada sorunlar yaşadım,düzenli olan adetlerim kilo ve ilaçlar yüzünden bozuldu..Kısacası 100 kiloluk insanın yaşadığı sorunları yaşadım..Şuan 49.7 kiloyum hedefim 48.7 ayda 11 kilo verdim kendi çabamla..Şuan hormonal hastalıklarım bitti, Pco yendim, Epilepsi hastalığımda düzelmeler var, kolestrol tansiyon herşey normal..Vitaminlerimde eksilme olmadan, spor yapmadan porsiyon kontrolüyle kilo verdim...Şimdi gebelik planı içerisindeyim sağlıkli gebelik için 48 kilo olmam gerekiyor.Nöroloji ve Kadın doğum uzmanı tarafından planlı bi gebelik süreci olacak gebelik öncesi bakım dönemindeyim..Sizlere ozellikle spor konusunda eşlik etmek istiyorum yemek konusunda da korumaya geçicem sağlikli beslenmeye devam
aynen. birşey alacaksan sorun değil. alırsın sonra gezersin oturursun. ama üç beş şey alacaksan tek başına alışverişe çıkmak daha iyi. çünkü herkes başka şeye bakmak istiyor.ben tek başıma çıkmayı seviyorum yürüyüşe de alışverişe de. biriyle çıkınca yürüyüşüm, sohbete gezintiye dönüşüyor, alışverişte de her şeye her yere girip bakıyorlar bana sıkıntı basıyor, en güzeli tek başına yapmak bu işleri.
gezmek, eğlenmek, hava almak için se yanımda sevdiğim kişiler olsun istiyorum. tabiri caizse aşkla işi karıştırmıyorum
valla ben yaz hariç diğer aylarda kilo verebiliyorum. burası çok sıcak oluyor çünkü. fenalık basıyor. diyeti bozuyorum.En kolay yazın kilo veriliyor kızlar bunu unutmayın
Dünden beri 900 gr gitmis bile ben de bunu yazmaya gelmistimtatlım o kadar hızlı verildiğinde hızla da geri alınıyor. haftada 1,5-2 kilo ideal olan. kasma kendini.
Valla kuzum bende kışın cok zorlanacagım evim sobalı her spor dan sonra duşa girmem lwzım yoksa içim rahat etmiyor diğer odalar antireler buz gibi inşallah bende diyetimi bozmam ve devam edebilirimvalla ben yaz hariç diğer aylarda kilo verebiliyorum. burası çok sıcak oluyor çünkü. fenalık basıyor. diyeti bozuyorum.
İdeal kilo verme hafta da yarım kilo ile 1 kgtatlım o kadar hızlı verildiğinde hızla da geri alınıyor. haftada 1,5-2 kilo ideal olan. kasma kendini.
başın sağolsun canım. üzüldüm. Allah rahmet eylesin. görümcen kaç yaşındaydı, hasta mıydı?
hoşgeldin nisacım aramıza. geçmiş olsun. hayırlısıyla, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle.
Ayy evet aynısı her gittiğimde banada kilona dikkat et sakın alma hatta verebiliyosan 1 2 kilo ver dedi iki farklı doktor..Bünye meselesi işte kilo yok gibi gözüksede tepki veriyor..Merhaba hoşgeldiniz bende bebiş tedavisi görüyorum temmuz sonunda 85 kiloydum doktorum PCO oldugunu soyledi zatennkilo vermeye doktora gitmeden once başlamıştım neyseki. 1 ay sonra tekrar kontrole gittiğimde PCO gözükmediğini soyledi doktor 5 kg vermiştim hemen hemen 1 ay içinde sadece suan tembellik var bu yüzden tedavi görüyoruz aynı kaderi yaşıyor gibiyizşuan 75 kiloyum önümde vermem gereken daha bir sürü kilo var ama olsun 4 ay içerisinde 21 kg verebildm şuanki şlk hedefim 65 kilo olmak
En saglıklı olanı ideal kiloda olmak canımAyy evet aynısı her gittiğimde banada kilona dikkat et sakın alma hatta verebiliyosan 1 2 kilo ver dedi iki farklı doktor..Bünye meselesi işte kilo yok gibi gözüksede tepki veriyor..Zayıfken kilo al diye baskı yapardı herkes kilo aldık sağlıktan olduk
Evet biraz cok kiloluyum su an :)İdeal kilo verme hafta da yarım kilo ile 1 kgdaha yüksek gidiyorsa ya ödemdir yada cok kiloludur bi insan
Ben ilk diyete başladıgım da hafta da 1.900 gidiyordu artık 500 Gr gidince şükrediyom kilo verdikçe vücut alışıyor ödem kalmıyoEvet biraz cok kiloluyum su an :)
Ya ben 60 olayim hayirlisiyla daBen ilk diyete başladıgım da hafta da 1.900 gidiyordu artık 500 Gr gidince şükrediyom kilo verdikçe vücut alışıyor ödem kalmıyoinşallah bende bu hafta iyi bir kilo verebilirim