serbest günlük

Başınız sağolsun Yattığı yer cennet mekanı olsun canım

Basiniz sag olsun ☘

Aslinda dayanabilsem gunde yaklasik 500 gr gitse 2 gunde 1 kg
40 gunde tas catlasin 14 kg versem bana yeter:))
tatlım o kadar hızlı verildiğinde hızla da geri alınıyor. haftada 1,5-2 kilo ideal olan. kasma kendini.
başın sağolsun canım. üzüldüm. Allah rahmet eylesin. görümcen kaç yaşındaydı, hasta mıydı?
hoşgeldin nisacım aramıza. geçmiş olsun. hayırlısıyla, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Allahın izniyle.

aynen. birşey alacaksan sorun değil. alırsın sonra gezersin oturursun. ama üç beş şey alacaksan tek başına alışverişe çıkmak daha iyi. çünkü herkes başka şeye bakmak istiyor.
yürüyüşte de dediğin gibi yanındaki kişi çok muhabbet etmeyecek. sessizce yürüyecek yanında o kadar. ben yürüyüş yaparken sohbet edersem nefesim, kalbim zorlanıyor.

valla ben yaz hariç diğer aylarda kilo verebiliyorum. burası çok sıcak oluyor çünkü. fenalık basıyor. diyeti bozuyorum.
Valla kuzum bende kışın cok zorlanacagım evim sobalı her spor dan sonra duşa girmem lwzım yoksa içim rahat etmiyor diğer odalar antireler buz gibi inşallah bende diyetimi bozmam ve devam edebilirim

İdeal kilo verme hafta da yarım kilo ile 1 kg daha yüksek gidiyorsa ya ödemdir yada cok kiloludur bi insan

Ayy evet aynısı her gittiğimde banada kilona dikkat et sakın alma hatta verebiliyosan 1 2 kilo ver dedi iki farklı doktor..Bünye meselesi işte kilo yok gibi gözüksede tepki veriyor.. Zayıfken kilo al diye baskı yapardı herkes kilo aldık sağlıktan olduk

En saglıklı olanı ideal kiloda olmak canım tabiki kilo almak da cok zor vermek de cok meşakkatli işler ama yeter ki sağlık olsun bebiş olsunda ben herşeye razıyım diyetimi bozmak istediğim zaman hep aklıma bebişim in olacagı geliyor ve bozmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…