hemen buraya eklemeye başlıyorummm
cak cak sakız çiyneyenlere gıcık oluyorummmmşakkıdı
Eşine herkesin içinde çemkirenlere (bay bayan fark yapmaz) gıcığın ötesinde bişeylerrr
Haksız olduğunu ısrarla kabul etmeyenlere gıcığımmm
Tozlara gıcığımmm ne işleri varsaaa hep benim yatak odasındaki mobilyalarımda yaşıyorlarrr (hergün kovsamda yine geliyorlarrrr
YERE TÜKÜREN VE ÇÖP ATANLARI BOĞASIN gelirrr
Birde hava atmaya çalışan çok bilmiş tiplere gıcığııınnn ki yırtma kendini aslını biliyorum ben seninnnnnlülülülülülülülülülülülü
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
hee bir de arkadan konuşan insanlara sinir oluyorummm
2 tane farklı insan görünce şımarannn insanlaraaa
Kaç yaşına gelmiş ama hala çocuk gibi davranan insanlaraaa
Suçlu olmasına rağmen özür dilemeyenlere ve işin içinden sıyrılıp çıkanlara gıcık oluyorum
Ben saklamam diyip kendini dobra zanneden kaba kırıcı insanlara gıcığımm
Kendi yatıklarını görmeyip başkalarının yaptıklarını ayıplayanlaraaaaa
Başkalarının namus bekçiliğini yapanlarraaaaa
Birdeeeee BİLE BİLE EVLİ ERKEKLERLE BERABER OLAN İNSAN MÜSFEKTELERİNE (insan bile değiller bence)
Tabii aynı zamanda eşini aldatanlaraaaaa
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ayy ne çok yazdım bende:roflol:
bayanların dışarıda sakız çiğnemesine gıcık olurum (hiç yakışmıyo)
podyumda yürür gibi sokakata kıvıra kıvıra yürüyenlere gıcık olyorum(kendilerini ne sanıyolarsa)
minicik etek giyip oturup kalkarken poposunu örtmeye çalışanlara gıcık oluyorum(sakınıcaksın neden giyosun :)orana dikkati çekiyosun)
eşarp takıp diz hizasında kısa etek giyip bacaklarını sergileyenlere gıcık olyurum (başını örtüyosun bacağını açıyosun)
yüzümde tek bi sivilce çıkınca çok büyük bi olaymış gibi büyütenlere gıcık oluyorum (hep pürüzsüz olcak halimiz yok ya bende insanım yaa)
zenginliğin verdiği burdu havadalıkla kendinden aşağı insanlara ikici sınıf muamelesi yapanlara gıcık oluyorum (ne oldum değil ne olucam demeli)
pantolonunun ağsı dizlere kadar düşük olan pantolon giyenlere gıcık oluyorum (modamı bu ya pehhh )
saçlarını kirpi gibi dikip gezenlere gıcık olyorum (komik duruyo)
çevreyi kirletenlere gıcık olyorum
tozlara kıllara saçlara gıcık olyorum
evi süpürdükten sonra sürürgenin su haznesini temilemeye gıcık olyorum :))
ütü yapmaya bulaşık makinasını boşaltmaya gıck oluyorum
Aklıma gelenler....
Evinde mutsuz olduğu halde kendilerini Leyla _ Mecnun gibi göstermeye çalışanlara...
bihaber olduğu bir konuda ahkam kesenlere,
kahvaltıda masaya kötü peynir getiren her türlü kişi, kurum yada kuruluşlarakaydirigubbakcemile3
gıcık olurummmmm