serayy'dan gıcık olurum köşesi.

balık yaptıktan sonrakı mutfagın halıne
tuwalet we banyodakı dusen kıllara
kırmızı halıma dökülen kaynanamın beyaz saclarına .......

Yatılı ,yatısız fark etmez,gelen misafirlere gıcık olurum.kaydirigubbakcemile5 Çünkü kendim gidip de kimseyi rahatsız etmem.
İlişkimi kıskananlara gıcık olurum.:1closedeyes:
Arabanın önüne makas atanlara gıcık olurum.:jeyyar:
Sözüm ona aldığım şeyi beğenmeyip,iki gün sonra aynısını alanlara gıcık olurum.laelaelaelaelae
Hayvanları sevmeyenlere gıcık olurum.:roflol:
Gıcıl olurum da ,olurum...:roflol:​

Hepsine harfiyen KATILIYORUMMM...Teşk.ler...a.s.

hee bir de arkadan konuşan insanlara sinir oluyorummm

2 tane farklı insan görünce şımarannn insanlaraaa

Kaç yaşına gelmiş ama hala çocuk gibi davranan insanlaraaa

Suçlu olmasına rağmen özür dilemeyenlere ve işin içinden sıyrılıp çıkanlara gıcık oluyorum

Ben saklamam diyip kendini dobra zanneden kaba kırıcı insanlara gıcığımm

Kendi yatıklarını görmeyip başkalarının yaptıklarını ayıplayanlaraaaaa

Başkalarının namus bekçiliğini yapanlarraaaaa

Birdeeeee BİLE BİLE EVLİ ERKEKLERLE BERABER OLAN İNSAN MÜSFEKTELERİNE (insan bile değiller bence)

Tabii aynı zamanda eşini aldatanlaraaaaa
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ayy ne çok yazdım bende:roflol:

aferin aferin iyi gidiyorsun.:teselli:

bayanların dışarıda sakız çiğnemesine gıcık olurum (hiç yakışmıyo)

podyumda yürür gibi sokakata kıvıra kıvıra yürüyenlere gıcık olyorum(kendilerini ne sanıyolarsa)

minicik etek giyip oturup kalkarken poposunu örtmeye çalışanlara gıcık oluyorum(sakınıcaksın neden giyosun :)orana dikkati çekiyosun)

eşarp takıp diz hizasında kısa etek giyip bacaklarını sergileyenlere gıcık olyurum (başını örtüyosun bacağını açıyosun)

yüzümde tek bi sivilce çıkınca çok büyük bi olaymış gibi büyütenlere gıcık oluyorum (hep pürüzsüz olcak halimiz yok ya bende insanım yaa)

dip boyası 1 karış gelmiş özellikle sarı saça...
ukalalığı mezıyet sananlara..
haddini bılmeyenlere... GICIK OLUYORUM...!

bak bunları unutmuşum ben yawww

şunu ekliimm birde
BAYANA SOKAKDA YÜRÜRKEN SİGARA İÇMEK YAKIŞMIYORR:1no2:

zenginliğin verdiği burdu havadalıkla kendinden aşağı insanlara ikici sınıf muamelesi yapanlara gıcık oluyorum (ne oldum değil ne olucam demeli)

pantolonunun ağsı dizlere kadar düşük olan pantolon giyenlere gıcık oluyorum (modamı bu ya pehhh )

saçlarını kirpi gibi dikip gezenlere gıcık olyorum (komik duruyo)

çevreyi kirletenlere gıcık olyorum

tozlara kıllara saçlara gıcık olyorum

evi süpürdükten sonra sürürgenin su haznesini temilemeye gıcık olyorum :))

ütü yapmaya bulaşık makinasını boşaltmaya gıck oluyorum

hee bulaşık makinasını boşaltmayı bende sevmiyorum hiççç
tv reklamlarına gıcık oluyorummm

yaw sevdiğim şeyleri yazsam daha kolay olacakmış gibiiii
dönüp geliyorum yazıyorum yazıyorummm hala bitmedi :roflol:

o pantalonlara bende çok gıcık oluyorum ...
klava:klava:klava:klava:

hiç ummadığım kişiler arkamdan konuşunca yüzüne bakasım gelmiyo gıcık oluyorum

fazla fazla emek alıp küflendirip çöpe atanlara gıcık oluyorum

yemeği fazla yapıp ikinci günü yemeyip çöpe atanalra gıcık oluyorum

Bana gıcık olanlara gıcık oluyorum.:roflol:
Görgüsüz insanlara,:1closedeyes:
İzmirliller'e düşman olanlara ,
Dedikoduculara gıcık oluyorum.kötükedihüso

misafirler gittikten sonra evin halini görünce gıcık oluyorum puhahahaha

mağzalarda marketlerde vs satış yerlerinde
ürünün fiyatının misal 9.90tl - 19.90 tl - 39.90tl yazmasına gıcık oluyorum düz hesap yazmıyolar pehh

ooo ben bu topiğe müdavim olurum valla...
son zamanlar nezaketsiz, kaba insanlara gıcığım Allah onları başımdan eksik etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
trafikte burnunu karıştıran şöförlere...millet ışıkta beklerken kenardan geçip giden kural tanımazlara....ambulans ve itfaiyeye yol vermeyen tanımsızlara...kadındır diyip sürücüyü küçük gören sıkıştıran zor durumda bırakan cahillere gıcığım mesela.
kaldırımdan yürümeyen yayalara...kırmızı ışıkta geçen yayalara...yasakkelimehele o nereden biteceği belli olmayan kuryelere çok gıcığım benklava:klava:klava:

ay birden komsum geldi aklima,,butun gun birbirlerini yerler sesleri buraya kadar gelir ama disarda boylelerŞenizyol ortasinda opusmeler filan:roflol:

bbu sabah gicik oldugum ise,bulasik makinem bi tabagi pek iyi yikamamis,bende gormemissim koymusum dolaba,adaminda tam onu alacagi tuttu,bu ne burda,gormedinmilaelaelaelaelae,gorsem niye koyayimki oraya,,,seytan dedi al o tabagi gecir kafasina:mymekabu arada siddete hayir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…