serayy'dan gıcık olurum köşesi.

serayy

çook şeker
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.468
3
Bence burdan kısa kısa genelde gıcık olduğumuz yada o an gıcık olduğumuz yada anlık aklımıza gelen şeyleri yazalım diyorum.
Bazen aklıma saçma sapan şeyler geliyor.

ben başlıyorum yazmaya....

burnu açık ayakkabıyla çorap giyenlere gıcık oluyorum....

bende hastayım deyipte doktora giden bir sürü ilaç alıp sonrada oraya buraya gezmeye giden insanlara gıcık oluyorum valla:jeyyar:

yemek yapacağım sırada çok az ama çok gerekli olan bir malzemenin olmadığını farketmeye gıcık oluyorum.

tencereye gıcık oluyom helekı kafama dusene..

Cak cak sakız çiğneyenlere acayip gıcık olurum...Seraycım bu arada güzel bir topic açmışsın..:))

bulaşık makınesi boşalmaktan ve aspiroteri silmekten ay bir gıcık olurum..senağlama

öyle kolay gıcık olmam..şimdilik bu kadar..kaydirigubbakcemile5

halıma gıcık oldum az önce,balkondan aşağıya atladı.yeni yıkamıştım yaasenağlama

Cak cak sakız çiğneyenlere acayip gıcık olurum...Seraycım bu arada güzel bir topic açmışsın..:))

canım teşekkür ediyorum. aklıma geldi, paylaşalım dedim. ilgin içinde sağol.

halıma gıcık oldum az önce,balkondan aşağıya atladı.yeni yıkamıştım yaasenağlama

ya bu halılar böyle işte. dükkanda uslu uslu dururlar, eve getirince belli olur hangisi gezenti, hangisi evcimen.:teselli:

herhangi bi objenin,catal kasikta olabilir,hani koyuldugu yerde tam duramazda,saga sola sallanarak tikir tikir diyew ses cikar ya,aman gicik olurum,hemen el atip durdururum,,,laelaelaelaelae

sofrada beklemeye gicik olurumcokacimcoook

yemek daha hazir degilmi,,,,sorusuna gicik olurum( ya ben mutfakta gobek atmiyom heralde,olunca elbet yiyecez,seytan diyo al tencereyi kafasina:mymeka:

simdilik bu kadar ,aklima geldikce paylasirim,,,CADIARZU

yemek yerken ağzında yemek varken konuşanlara gıcık olurum

soğuk insanlara gıcık olurum.. bide kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışanlara gıcık olurum..

aklıma geldikçe yazarım ben..

(ne kdar gıcık olduğum şey varmış:)

SEN diye hitap eden satıcılara gıcık oluyorum...Hnagi samimiyetle sen ben oluyorsak..

Eliscim karnın aç sanırsam, hep yemekten bahsediyrsun.:1hug:
senin eşinde benimki gibi herhalde bende yemek hazır değilmi sorusuna gıcık olurum.
''yooo hazırda şu karnıyarıkla biraz sohbet edelim getircem sofraya :roflol:''

aa daha yeni başladık canım, yenilerinide beklerim.

SEN diye hitap eden satıcılara gıcık oluyorum...Hnagi samimiyetle sen ben oluyorsak..

al bendende o kadar.

Yolun ortasında durup konuşan saygısızlar da gıcık eder beni...geleni gördükleri halde 1 cm kıpırdamazlar bile...klava:

sakız cıgneyen kadınlara bagırarak konusanlara sınır oluyommmmmm

Yolun ortasında durup konuşan saygısızlar da gıcık eder beni...geleni gördükleri halde 1 cm kıpırdamazlar bile...klava:

hemen buraya eklemeye başlıyorummm

cak cak sakız çiyneyenlere gıcık oluyorummmmşakkıdı

Eşine herkesin içinde çemkirenlere (bay bayan fark yapmaz) gıcığın ötesinde bişeylerrr

Haksız olduğunu ısrarla kabul etmeyenlere gıcığımmm

Tozlara gıcığımmm ne işleri varsaaa hep benim yatak odasındaki mobilyalarımda yaşıyorlarrr (hergün kovsamda yine geliyorlarrrr:roflol:)

YERE TÜKÜREN VE ÇÖP ATANLARI BOĞASIN gelirrr

Birde hava atmaya çalışan çok bilmiş tiplere gıcığııınnn ki yırtma kendini aslını biliyorum ben seninnnnnlülülülülülülülülülülülü
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Aklıma gelenler....

Evinde mutsuz olduğu halde kendilerini Leyla _ Mecnun gibi göstermeye çalışanlara...

bihaber olduğu bir konuda ahkam kesenlere,

kahvaltıda masaya kötü peynir getiren her türlü kişi, kurum yada kuruluşlarakaydirigubbakcemile3

gıcık olurummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…