Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
misafirler gittikten sonra evin halini görünce gıcık oluyorum puhahahaha
ooo ben bu topiğe müdavim olurum valla...
son zamanlar nezaketsiz, kaba insanlara gıcığım Allah onları başımdan eksik etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
trafikte burnunu karıştıran şöförlere...millet ışıkta beklerken kenardan geçip giden kural tanımazlara....ambulans ve itfaiyeye yol vermeyen tanımsızlara...kadındır diyip sürücüyü küçük gören sıkıştıran zor durumda bırakan cahillere gıcığım mesela.
kaldırımdan yürümeyen yayalara...kırmızı ışıkta geçen yayalara...yasakkelimehele o nereden biteceği belli olmayan kuryelere çok gıcığım benklava:klava:klava:
dur bitane daha yazayim,,,sabah sabah esimin bi karis suratina gicik oluyorum,tersinden kalkti heralde,:roflol:konusuyom cevap vermiyo,,,cokta bi tarafimaydi,:seytan diyo,cak iki tane(iyiki seytana uymuyom ,yoksa facia olurdu heralde)
bekar kızları kıyıda köşede sıkıştırıp ne zaman evleniyorsun diye soran hatunlara da kılım ben. nan adamlar kapımda kuyruk oldu da ben mi pas vermedim. bunların bir de evlilere sulananları vardır ki çok fenaklava: bebek ne zaman diye sorarlar. çok ayıp herkesin özel hayatı kimseyi ilgilendirmeza.s yanlış mıyımCADIARZU
hayatta ne cok seye gıcık oluyoz..
cocuk dogurupda sonra cocuklarını yuvaya atan anne ve babalara 23 nısanda bıle yanlarına gtmeyen ınsanalara yolda cocgunun kolunda cekıp kolunu kopartmak uzere olan ınsanlara..yolda kendını bılmez havalı zübbelere baba parası ıle hava atan serserılere araba ıleyuksek sesde muzık acanlara..yakısıklı cocukların yanında yerde bıten kızlara guzel kızlarınkor olupda yanında cırkın bırı dolasmalarına yolda sevgılısıyle sarmaş dolaş opusenlere gıcık oluyom edep dıye hıc bısı kalmamıs abımın arkadaslarına gıcık oluyom ıspıyoncu ınsanalardan nefret edıyom ay sonunda kredı kartı exkrasına gııcık oluyom babamın butyun sulalesıne gıcık oluyommmm benı tanıyan ve acıgmı arayan herkese gıcık oluyommm sırnasık yapısık ınsalara gıcık oluyom her ıkı kelımesınden bısı askım olanlara gıcıkkkk oluyommm ve artık bana kar' cok vefalısın dıyenlere ıse dunya kadar gıcıgımmmm herkese herseye gıcıgımmmm gene ıse baslıgcam dıye gıcıgım gene kalabalık yerlerdekı ısnalara gıcıgımmm haksızlık yapanlara gıcıgımmm kucucuk cocukları ıtıp kakanlara daha agıcıgımmm
ve son olarak hıc bır zaman bana mutlu oolma sansı vermeyen koca dunyaya gıcıgımmm gıcıgım gıcıgım gıcıgımmmmm senağlama iş yerıne gelen butun musterılere gıcıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ukala ınsanlara gıcık oluyorum..evlı olmadan evlılık hakkında ahkam kesenlere..çocuğu olmadan çocuk yetiştirme konusunda sabrımı sınayanlara..
terbıyesızlıği kişilik halıne getırıp karsısındakınıde öle sananlara GICıK OLUYORUM..
hee bulaşık makinasını boşaltmayı bende sevmiyorum hiççç
tv reklamlarına gıcık oluyorummm
yaw sevdiğim şeyleri yazsam daha kolay olacakmış gibiiii
dönüp geliyorum yazıyorum yazıyorummm hala bitmedi :roflol:
canım konunu yeni gördüm önceden görsem açmazdım..bak buna gıcık oldum şimdi:)))
kaydirigubbakcemileklava:Misafir geldiği evde çocuklarınla ilgilenmeyenlere gıcık olurum hep...Ev sahibi onun çouğuna bakmak zorunda sanki...