serayy çook şeker Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.468 3 13 Mayıs 2009 Konu Sahibi serayy #81 [ beyyZa .!.: yahu ben dikkat çekmek için elinden ne geirse yapan afralı tafralı tiplere de gıcığım. hele kendi üstüne vazife olmadığı halde her işe nane olanlara daha da bir gıcığım. bir durum daha var da nasıl anlatsam..hııımmmm Genişletmek için tıkla... Anladım ben onu zannımca. Anladımmı acaba? Anladıysam anladın de.delikafaduldendelikafadulden Bişey anladınmı şimdi bundan kuşum... Ben birde tvde program yaptığı halde kelime aralarında ıııımmmmmm diye konuşan profesyonellere gıcık oluyorum, örnek Reha Muhtar...
[ beyyZa .!.: yahu ben dikkat çekmek için elinden ne geirse yapan afralı tafralı tiplere de gıcığım. hele kendi üstüne vazife olmadığı halde her işe nane olanlara daha da bir gıcığım. bir durum daha var da nasıl anlatsam..hııımmmm Genişletmek için tıkla... Anladım ben onu zannımca. Anladımmı acaba? Anladıysam anladın de.delikafaduldendelikafadulden Bişey anladınmı şimdi bundan kuşum... Ben birde tvde program yaptığı halde kelime aralarında ıııımmmmmm diye konuşan profesyonellere gıcık oluyorum, örnek Reha Muhtar...
yoruldum71 Evli, mutlu, çocuklu Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2007 4.225 5 13 Mayıs 2009 Konu Sahibi serayy #82 siteye bayan gibilermiş gibi üye olan bacı erkeklere gıcıgımmmmmmmm
serayy çook şeker Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.468 3 14 Mayıs 2009 Konu Sahibi serayy #83 gündüzün karanlığı .!.: siteye bayan gibilermiş gibi üye olan bacı erkeklere gıcıgımmmmmmmm Genişletmek için tıkla... Seni kesin anladım şekerim..:roflol::roflol::roflol: Bende salağa yatanlara gıcık oluyorum.. Hergün ne yemek yapıcam diye düşünmeye gıcık oluyorum...
gündüzün karanlığı .!.: siteye bayan gibilermiş gibi üye olan bacı erkeklere gıcıgımmmmmmmm Genişletmek için tıkla... Seni kesin anladım şekerim..:roflol::roflol::roflol: Bende salağa yatanlara gıcık oluyorum.. Hergün ne yemek yapıcam diye düşünmeye gıcık oluyorum...
bebegem BEBEĞİMİ VER RABBİM Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2009 900 6 14 Mayıs 2009 Konu Sahibi serayy #84 herşeyi ben bilirim diyenlere gıcık oluyorumm