serayy'dan gıcık olurum köşesi.

rep konusunda cimri davrananlara da gıcığım bena.sa.s

dur bitane daha yazayim,,,sabah sabah esimin bi karis suratina gicik oluyorum,tersinden kalkti heralde,:roflol:konusuyom cevap vermiyo,,,cokta bi tarafimaydi,:seytan diyo,cak iki tane(iyiki seytana uymuyom ,yoksa facia olurdu heralde)

misafirler gittikten sonra evin halini görünce gıcık oluyorum puhahahaha

anaaa kimse gelmicek sana kısss....

sen anladın canım, trafikte neye gıcık oluyorsam yazmışsın valla.
bide sinyal vermeden şerit değiştirenlere he bide sinyal verince senin buharlaşmanı bekleyen sinyal verip 1 saniye sonra şerit değiştirenlere gıccık oluyorum.

dur bitane daha yazayim,,,sabah sabah esimin bi karis suratina gicik oluyorum,tersinden kalkti heralde,:roflol:konusuyom cevap vermiyo,,,cokta bi tarafimaydi,:seytan diyo,cak iki tane(iyiki seytana uymuyom ,yoksa facia olurdu heralde)

Eliscim canım senin kocayla benim koca ruh ikizi sanırsam.
bu kadder benzerlik olmaz.
hiç bişey beceremez ama tabak, çanak, yemek herşeye direktifi vardır yaneee...

bekar kızları kıyıda köşede sıkıştırıp ne zaman evleniyorsun diye soran hatunlara da kılım ben. nan adamlar kapımda kuyruk oldu da ben mi pas vermedim. bunların bir de evlilere sulananları vardır ki çok fenaklava: bebek ne zaman diye sorarlar. çok ayıp herkesin özel hayatı kimseyi ilgilendirmeza.s yanlış mıyımCADIARZU

haklısın valla ne diyim, sanki çocuk olunca kendileri bakıcak.

aman alnımda sivilce çıktı, aman da k.ç.m açıkta kaldı, amanda vazom kırıldı gibilerden sorunlar yaşayıp, bunları devlet meselesi haline getirenlere....

senin halini düşünmeyip, devamlı kendi derdinden bahsedenlere,

kişilerin fiziksel özellikleriyle değerlendiren, dünyayaı 90-60-90 kız yada üçgen-yakışıklı erkeklerden ibaret sanan salak beyinlerden.
evimin çabucak darmadağın olmasından.

eşimin eve gelince askının yanından geçip, taaa salondaki sandalyeye montunu asmasına,

tuvalete beraber giden kızlara

tansiyonumun yükselip durmasına,

havaların ısınmasına, kenelerin çıkmasına, çimlere oturamamaya, pikniğe gidememeye, bahçeye yayılamamaya

GICIK OLUYORUMMMMMMMMM

pc min çökmesine,
Çocukla dışarı çıkmak için tam techizat hazırlanmaya
gıcık oluyorum....

kaydirigubbakcemileklava:Misafir geldiği evde çocuklarınla ilgilenmeyenlere gıcık olurum hep...Ev sahibi onun çouğuna bakmak zorunda sanki...

hayatta ne cok seye gıcık oluyoz..
cocuk dogurupda sonra cocuklarını yuvaya atan anne ve babalara 23 nısanda bıle yanlarına gtmeyen ınsanalara yolda cocgunun kolunda cekıp kolunu kopartmak uzere olan ınsanlara..yolda kendını bılmez havalı zübbelere baba parası ıle hava atan serserılere araba ıleyuksek sesde muzık acanlara..yakısıklı cocukların yanında yerde bıten kızlara guzel kızlarınkor olupda yanında cırkın bırı dolasmalarına yolda sevgılısıyle sarmaş dolaş opusenlere gıcık oluyom edep dıye hıc bısı kalmamıs abımın arkadaslarına gıcık oluyom ıspıyoncu ınsanalardan nefret edıyom ay sonunda kredı kartı exkrasına gııcık oluyom babamın butyun sulalesıne gıcık oluyommmm benı tanıyan ve acıgmı arayan herkese gıcık oluyommm sırnasık yapısık ınsalara gıcık oluyom her ıkı kelımesınden bısı askım olanlara gıcıkkkk oluyommm ve artık bana kar' cok vefalısın dıyenlere ıse dunya kadar gıcıgımmmm herkese herseye gıcıgımmmm gene ıse baslıgcam dıye gıcıgım gene kalabalık yerlerdekı ısnalara gıcıgımmm haksızlık yapanlara gıcıgımmm kucucuk cocukları ıtıp kakanlara daha agıcıgımmm
ve son olarak hıc bır zaman bana mutlu oolma sansı vermeyen koca dunyaya gıcıgımmm gıcıgım gıcıgım gıcıgımmmmm senağlama iş yerıne gelen butun musterılere gıcıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ukala ınsanlara gıcık oluyorum..evlı olmadan evlılık hakkında ahkam kesenlere..çocuğu olmadan çocuk yetiştirme konusunda sabrımı sınayanlara..
terbıyesızlıği kişilik halıne getırıp karsısındakınıde öle sananlara GICıK OLUYORUM..

karcığım canem ne kadar gıcık bişeymişsin sen böle....
şaka bitanem, sen tanıdığım en vefalı insansın :jeyyar:
bu da şakaydı....heheh

bekara karı boşamak kolaydır derler....

sığ, insanlara,
randevusuna geç kalan insanlara,
çooook uyuyan insanlara,
bir iş için kırk dereden su getiren devlet memurlarına
GICIK OLUYORUMMM

annem bak severim bölümüde açtım beklerim canemmmm...

canım konunu yeni gördüm önceden görsem açmazdım..bak buna gıcık oldum şimdi:)))

KarŞı komŞuma gıcık oluyorummmmm
gÖzÜmÜn ıÇıne baka baka yalan sÖyleyenlere gıcıkkk oluyoruummm

yalaka insanlara ,imalı konuşmalara,klozet kapağını kaldırmadan çiş yapan erkeklere samimiyetsiz kişiliklere,dalga geçerek konuşup gülenlere gıcıkıımm ayy ne iyi olmuş içimi boşaltım sanki eline sağlık canım

pazarda pazar arabalarını kullanamayanlara (hep ayağımı eziyorlar)
apartmanların balkonlarından halılarını silkeleyenlere,
yere tükürenlere,
herkesin içinde yapılan karı koca atışmalarına,
yere düşen çocuğunu kaldırıp neden dikkat etmedin deyip vuranlara,
yapmacık davrananlara,
parasıyla herşeyi satın alacaklarına inananlara,
gıcık oluyorum.
daha var ama şuan bunlar geldi aklıma...

yolda yürürken veya kalabalık bi ortamda ayağıma basıp özürdilemeyenlere gıcık oluyorum
yada bu hatayı yaptığımda özürdilediğim halde havalı bi şekilde yukardan yukardan bakanlara sinir oluyorum insan önemli değil bişi olmadı der ben kibarca özürdilemişim demi :)

kaydirigubbakcemileklava:Misafir geldiği evde çocuklarınla ilgilenmeyenlere gıcık olurum hep...Ev sahibi onun çouğuna bakmak zorunda sanki...

ya neden öyle oluyor bende anlamış değilem gıcık olanlardan bir taneside benim klava:

ya kızlar benimde gıcık olduklarıma sizlerde gıcıkmışsınız :roflol:

ben k.valideme emek harcadığım kadar harcamayan gelinini savunan k.valideme gıcıkkımklava:

ablalarının yanında havalara giren beni onların yanında küçük düşürmeye çalışan eşime gıcıkkım klava: senağlama

yüze gülüp arkadan konuşanlara a.s

yani kısacası hayata gıcıkkım kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…