- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
Ben seni aydınlatacak hippo hem beyaz ekmek yemiş hem tartışınız seyahate giderken evde unutmuşYaa neler oluyo coco??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni aydınlatacak hippo hem beyaz ekmek yemiş hem tartışınız seyahate giderken evde unutmuşYaa neler oluyo coco??
Gördüm şimdi.. tartı kötü olmuş.. ne kadar kalıcak gittiği yerde..Ben seni aydınlatacak hippo hem beyaz ekmek yemiş hem tartışınız seyahate giderken evde unutmuş
Bildigim kadariyla uzun gidiyo.Miu tarti konusunda cok hassas valla hadi ekmegi eritti diyelim tartı kötü olmuşGördüm şimdi.. tartı kötü olmuş.. ne kadar kalıcak gittiği yerde..
cocugu uyuttukca sen de uyu dinlenmeye bak canımKızlar zorla 1 dilim ekmek 1 parça peynir 3 zeytin yedim..
Ahh ahhh... uyucam ama ev dandini yacocugu uyuttukca sen de uyu dinlenmeye bak canım
Kolay gelsin o zamanAhh ahhh... uyucam ama ev dandini ya![]()
Canım bugün dinlen fırsat buldukça boşver evi sen dahada hasta olursan nolacak ev bu toplanır, şimdi toplasan 2 saat sonra gene aynıKızlar zorla 1 dilim ekmek 1 parça peynir 3 zeytin yedim..
Geçmiş olsun ıhlamur iç yada sıcak suya bir kaşık bal koy iyi gelir onu iç usutmeye birebirÜşüttüm heralde.. bi de kaç gündür çocuklar hasta.. uykusuzluk fln yorgun düştüm galiba.. midem bulanıyor.. zorla bi muz yedim o kadar..
Vayy süper yine.. etli kerevizi nasıl yapıyorsun??Menü vereyim canlar
10 limonlu su
10:30 kahvaltı
2 kaşık lor 1 yumurtalı omlet, domates, 4 zeytin, yeşillik yarım dilimden az ekmek şekersiz çay
12 1 kase yoğurt, yeşil çay
15 2 kayısı 5 çiğ fındık
17 5 yemek kaşığı etli kereviz
Bol salata
1 saat sonra yoğurt yicem
Su çooooookk
Vayy süper yine.. etli kerevizi nasıl yapıyorsun??
Hafta sonu yaa ondanNe gelen var ne giden![]()
Valla canım hastasın ya menüye ne diyeceğim bilemedim mevzu bulantı olunca akşam yine peynir ekmek yeseydin mideni bastırırdıBende menü yazim çok iç açıcı değil ama..
Sabah 1 muz
13te
1 dilim ekmek parça peynir 3 zeytin
Muz
1 kase makarna
Niyetim oydu da makarna da iyi geldiValla canım hastasın ya menüye ne diyeceğim bilemedim mevzu bulantı olunca akşam yine peynir ekmek yeseydin mideni bastırırdı![]()