Sensin ŞİŞKO

Menü vereyim canlar
10 limonlu su
10:30 kahvaltı
2 kaşık lor 1 yumurtalı omlet, domates, 4 zeytin, yeşillik yarım dilimden az ekmek şekersiz çay
12 1 kase yoğurt, yeşil çay
15 2 kayısı 5 çiğ fındık
17 5 yemek kaşığı etli kereviz
Bol salata
1 saat sonra yoğurt yicem
Su çooooookk
Yine çok güzel :KK200:
Bende menü yazim çok iç açıcı değil ama..

Sabah 1 muz

13te
1 dilim ekmek parça peynir 3 zeytin

Muz

1 kase makarna
Bu pek menu olmamis ama hastasin diye bisey demiyorum.
Ben yazmayi unutup cikmisim evden.Acele.ciktim yuruyuse oglanin uyku saatine geleyim diye.Yemek bulasik git gel cocugu yedir yika derken bu saat oldu simdi de uyutmaya ugrasiyom.

Sabah 12.00(gec kalktikm bugün)
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost(bu arada yazmiyorum ama benim tostlara yag surmuyorum ben)
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber

Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 muz

Ara 16.00
6 cig badem
Yesil cay

Aksam 17.15
6 yk kadar firinda kiymali karnabahar
1 ince dilim ev yapimi 2 gündür suda bekleyip tuzu alinmis salatalik tursusu

Sabah 12.00(gec kalktikm bugün)
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost(bu arada yazmiyorum ama benim tostlara yag surmuyorum ben)
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber

Ara 15.00
1 bardak tarcinli süt
1 muz

Ara 16.00
6 cig badem
Yesil cay

Aksam 17.15
6 yk kadar firinda kiymali karnabahar
1 ince dilim ev yapimi 2 gündür suda bekleyip tuzu alinmis salatalik tursusu
Bende yağ konusunda öyle düşünmüştüm zaten ;) menü çok güzel canım

Eşim bu saatte zorla nar yedirmeye çalışıyor bana.. ishalimde ayıptır sölemesi.. geçsin diye.. geçmesin yaa zayıflarım işte :KK49: tabi işin şakasu öle olmuyo.. acaip halsizim.. bugün zorla 1 lt su içmişimdir anca..midem bulanıyo..
Bende bugün öyleyim Can'ım gece boyu kustum geçmiş olsun

Yine çok güzel :KK200:

Bu pek menu olmamis ama hastasin diye bisey demiyorum.
Ben yazmayi unutup cikmisim evden.Acele.ciktim yuruyuse oglanin uyku saatine geleyim diye.Yemek bulasik git gel cocugu yedir yika derken bu saat oldu simdi de uyutmaya ugrasiyom.
Sorma ya.. bide millet benim diyete taktı kafayı.. 30 kilo verdin yeter diye.. yaa ben sağlıklı besleniyorum diyorum.. ama işte gelde anlat.. şu 70 görim ara vericem bi süre.. sonra bakıcaz ;)

Sorma ya.. bide millet benim diyete taktı kafayı.. 30 kilo verdin yeter diye.. yaa ben sağlıklı besleniyorum diyorum.. ama işte gelde anlat.. şu 70 görim ara vericem bi süre.. sonra bakıcaz :KK66:
Bacım bu millete yaranamazsın zayıfken aaaa çok zayıfsın, kilo alırsın aaaaa kilo mu aldın sen kimse dönüp aynayada bakmaz

Back
X