- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzzz spor listesi vardııııı28 Ekim spor listesi
1. Tuzsuz_ruh: 60 dakika yuruyus:120 puan
Ehh işteMenümu yazayım gelmişken
Sabah öğle karışık 12
Sandviç ekmeğinden tost
Ayran
Aksam 7
Kuzu gerdan fırında iki parça
İki ince dilim patates Domates soğan
Ayran
2 litre su
1 saat spor
Canım tostu tb ekmeğine yapsan daha iyi olur ( dışarda yemediysen tabi)Menümu yazayım gelmişken
Sabah öğle karışık 12
Sandviç ekmeğinden tost
Ayran
Aksam 7
Ayran
2 litre su
1 saat spor
Nerde inan hiç bakamadım ancak oturdumKızzzz spor listesi vardııııı
Cnm sem bu arada çok iyi gidiyorsun tebriklerCanım tostu tb ekmeğine yapsan daha iyi olur ( dışarda yemediysen tabi)
Bir ara hakediyormuş bu menü
Ben eklerim şimdiNerde inan hiç bakamadım ancak oturdum
Hee doğruBunu soran kaçıncı kişisin.. Allah isteyenlere versin inş.. kız daha geçen hafta regl şişkinliğinden artı çıkmadım mı ??
Ve AleykumselamSelamünaleyküm canlar
Ayyy bugün yemegim yoktu bi suru isim vardi onlari halledeyim dedim yemegi yedigim gibi mutfagi toplayip yurumeye ciktim oradan geldim oglan huysuzlanmis onu yikadik yedir yatir derken vakit gecti ben de cook yoruldum. Simdi de her seyi ayarladim topladim oglanin mamasini yedirdim yerimden kalkabilirsem yatcam inşallah. Benim herif de sabah Eyüp Sultan a gidecekmis namaza bi de onun alarmina uyanirimNapiyorsunuz
Menü güzel sabahki ekmek beyaz ekmek degilse daha da güzel.Menümu yazayım gelmişken
Sabah öğle karışık 12
Sandviç ekmeğinden tost
Ayran
Aksam 7
Ayran
2 litre su
1 saat spor
Çarşambaya kadar izinliyim canım başımı kaşıyacak vaktim yok valla tabi annem kardeşim askere gitti diye hasta olup yataklara dusmezseEhh işte![]()
Sağol canımBen eklerim şimdi
Bahane yok rocky :))Çarşambaya kadar izinliyim canım başımı kaşıyacak vaktim yok valla tabi annem kardeşim askere gitti diye hasta olup yataklara dusmezse
Ahahaha yok ayol laf olsun diye sormadım elbetteki bende anlat dinlerim ben merak etmeHee doğru
Ve Aleykumselam
Ayyy bugün yemegim yoktu bi suru isim vardi onlari halledeyim dedim yemegi yedigim gibi mutfagi toplayip yurumeye ciktim oradan geldim oglan huysuzlanmis onu yikadik yedir yatir derken vakit gecti ben de cook yoruldum. Simdi de her seyi ayarladim topladim oglanin mamasini yedirdim yerimden kalkabilirsem yatcam inşallah. Benim herif de sabah Eyüp Sultan a gidecekmis namaza bi de onun alarmina uyanirim
Bir dokun bin ah isit gibi oldu bu da
Menü güzel sabahki ekmek beyaz ekmek degilse daha da güzel.
Teşekkür ederimCnm sem bu arada çok iyi gidiyorsun tebrikler![]()
Gel bi beni gör sonra konuşalım:) komşu hergün arıyor napiyosun beş dakika yaptıklarımı anlatıyorum kız sende hiç oturmuyosun dinlen artık diyor inan şu eve taşındı tasinali totomun üstüne rahatça oturup kafa dinleyemedimBahane yok rocky :))
BananeyyyGel bi beni gör sonra konuşalım:) komşu hergün arıyor napiyosun beş dakika yaptıklarımı anlatıyorum kız sende hiç oturmuyosun dinlen artık diyor inan şu eve taşındı tasinali totomun üstüne rahatça oturup kafa dinleyemedim
VayyssBu arada ben bugün kek ve poğaça yaptım ama yemedim biliyomusunuz bir lokma bile yemedim:)))
78.3:)))Bananeyyyşaka bi yana hamiş olmadan önce zayıflamanı istiyorum cnm.. kilo da hamile kalmayı engelliyor maalesef
senin en son kilo kaçtı cnm yaa.. bu aralar kafam yerinde değil unuttum
![]()