Sensin ŞİŞKO

Menümu yazayım gelmişken

Sabah öğle karışık 12
Sandviç ekmeğinden tost
Ayran

Aksam 7
Kuzu gerdan fırında iki parça
İki ince dilim patates Domates soğan
Ayran
2 litre su
1 saat spor
Canım tostu tb ekmeğine yapsan daha iyi olur ( dışarda yemediysen tabi)
Bir ara hakediyormuş bu menü

Bunu soran kaçıncı kişisin.. Allah isteyenlere versin inş.. kız daha geçen hafta regl şişkinliğinden artı çıkmadım mı ??
Hee doğru :D
Selamünaleyküm canlar
Ve Aleykumselam
Ayyy bugün yemegim yoktu bi suru isim vardi onlari halledeyim dedim yemegi yedigim gibi mutfagi toplayip yurumeye ciktim oradan geldim oglan huysuzlanmis onu yikadik yedir yatir derken vakit gecti ben de cook yoruldum. Simdi de her seyi ayarladim topladim oglanin mamasini yedirdim yerimden kalkabilirsem yatcam inşallah. Benim herif de sabah Eyüp Sultan a gidecekmis namaza bi de onun alarmina uyanirim:KK61:

Bir dokun bin ah isit gibi oldu bu da
Menümu yazayım gelmişken

Sabah öğle karışık 12
Sandviç ekmeğinden tost
Ayran

Aksam 7
Kuzu gerdan fırında iki parça
İki ince dilim patates Domates soğan
Ayran
2 litre su
1 saat spor
Menü güzel sabahki ekmek beyaz ekmek degilse daha da güzel.

:spor: 28 Ekim Cumartesi spor listesi :spor:

1.sem35
Leslie 3 ml :80
200 ip: 40
300bölgesel :60
Toplam :180 puan
2.tuzsuz_ruh : 60 dk yürüyüş :120puan

Hee doğru :KK70:

Ve Aleykumselam

Ayyy bugün yemegim yoktu bi suru isim vardi onlari halledeyim dedim yemegi yedigim gibi mutfagi toplayip yurumeye ciktim oradan geldim oglan huysuzlanmis onu yikadik yedir yatir derken vakit gecti ben de cook yoruldum. Simdi de her seyi ayarladim topladim oglanin mamasini yedirdim yerimden kalkabilirsem yatcam inşallah. Benim herif de sabah Eyüp Sultan a gidecekmis namaza bi de onun alarmina uyanirim:KK61:

Bir dokun bin ah isit gibi oldu bu da

Menü güzel sabahki ekmek beyaz ekmek degilse daha da güzel.
Ahahaha yok ayol laf olsun diye sormadım elbetteki bende anlat dinlerim ben merak etme
Malesef beyaz ekmek dışarda yedik çünkü eşimle bu telasimin arasında birde ona yardıma gittim gündüz dışarda yedik

Bahane yok rocky :))
Gel bi beni gör sonra konuşalım:) komşu hergün arıyor napiyosun beş dakika yaptıklarımı anlatıyorum kız sende hiç oturmuyosun dinlen artık diyor inan şu eve taşındı tasinali totomun üstüne rahatça oturup kafa dinleyemedim

Gel bi beni gör sonra konuşalım:) komşu hergün arıyor napiyosun beş dakika yaptıklarımı anlatıyorum kız sende hiç oturmuyosun dinlen artık diyor inan şu eve taşındı tasinali totomun üstüne rahatça oturup kafa dinleyemedim
Bananeyyy :halay: şaka bi yana hamiş olmadan önce zayıflamanı istiyorum cnm.. kilo da hamile kalmayı engelliyor maalesef :( senin en son kilo kaçtı cnm yaa.. bu aralar kafam yerinde değil unuttum :olamaz:

Back
X