• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Gec kalkinca kahvalti da geçe kaliyo.Dunden bugune sabitim.Gecen hafta 600 gr gittiydi cumadan cumartesiye bugunden de cok umutluydum :KK70:
Herzaman aynı olmuyor kuzum bugün gitmez yarın gider benimde kahvaltı bugün geçe kaldı daha ne 600 ler gedecek

Ilerleyen zamanlardan 7.takimda açıklarım beni takip et hippom ama suan hazir degilim buna :KK42:
Hafta sonu ve kahvaltı saati olması itibariyle sucuklu yumurta, ballı kaymaklı ekmek, börekler çörekler olasılıklar arasında :kk77::kk77: olabilirmi.

Üşüttüm heralde.. bi de kaç gündür çocuklar hasta.. uykusuzluk fln yorgun düştüm galiba.. midem bulanıyor.. zorla bi muz yedim o kadar..
Geçmiş olsun canım elinden geldigince dinlenmeye çalış.
Miu beni öldurecek :KK42::cry::KK61::mad:
Gaza mı geldik acaba bebişim. Dünün hatrina belki oldurmez de sakat birakabilir:bicak:
Herzaman aynı olmuyor kuzum bugün gitmez yarın gider benimde kahvaltı bugün geçe kaldı daha ne 600 ler gedecek
Gitsin gitsin:KK49:

Geçmiş olsun canım elinden geldigince dinlenmeye çalış.

Gaza mı geldik acaba bebişim. Dünün hatrina belki oldurmez de sakat birakabilir:bicak:

Gitsin gitsin:KK49:
Bilemiyorum kuzu kemiklerimi kirar kesin :/ dün de yarim cigkofte durum devirmistim:(

Back
X