Sensin ŞİŞKO

Kizlar menu gelsin Vakit olmadı bugün sık gelmeye gezmeye gittik çok güzeldi

Sabah 9.30
Bir sandviç peynir Domates biber şekersiz çay eşliğinde

Ara 12 gibi iki küçük top dondurma el yapımı

İkindi 4 gibi

İki köfte ızgara bir pirzola küçük dilim sucuk bol salata ekmeksiz yanında ayran

Aksam 7.30-8 arası iki sarma iki kaşık salata

2 buçuk litre su
115 dakika yürüyüş
Menü çeşitli maşallah.. inl yürüyüş le kalmamıştır bişi :))

Çok yoğundum kızlar uğrayamadım
Sabah 10:30
2 bardak su aç karna
1 yumurta ile ev yapımı sucuk
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
1 parça peynir

Ara 14:00 1 bardak süt 2 kare bitter 3 ceviz

Akşam 18:00
1.5 porsiyon sulu köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
Bol salata

Su 2lt
Afiyet olsun cnm..

Kızlar eşim büyük oğlumu 2.kez acile götürdü.. ateşi 40ı geçti.. düşüremedik bi türlü.. bende evde bebekle onları bekliyorum :(

Uyanamadım kız. Yoksa soda limon maydonoz kürü yapıp içecektim :KK43: aslında uyandım da aşağıda parkta fotodali minik mıyaklıyodu indim onu besledim sevdim kendime vakit kalmadı

Günaydın ortadan daldım azcık kusuruma bakma:KK200: grubu köşeden okumaya başladım(az kilosu olan grup ararken buldum ve en baştan okuyorum)
Bu msja kayıtsız kalamadim sen ne tatlı insansın :KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19:

Çok yoğundum kızlar uğrayamadım
Sabah 10:30
2 bardak su aç karna
1 yumurta ile ev yapımı sucuk
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
1 parça peynir

Ara 14:00 1 bardak süt 2 kare bitter 3 ceviz

Akşam 18:00
1.5 porsiyon sulu köfte
3 yk makarna
2 yk yoğurt
Bol salata

Su 2lt
Afiyet olsun canım

Kızlar eşim büyük oğlumu 2.kez acile götürdü.. ateşi 40ı geçti.. düşüremedik bi türlü.. bende evde bebekle onları bekliyorum :KK43:
Hippo çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyidir yarın iyi olmazsa okula yollama canım
.

Günaydın kizlaaarrr :KK200:
Bu gece çok şükür oğlum daha iyiydi :emir_bebek:
Bu arada bugün pazar, malum kahvaltıların gezmelerin olduğu gün :rolleyes:
Amaaannn diyiiim :stop:

Ben gün boyu evde ama akşamında doğum gününde olacam, bana özellikle bugün ' hedefine az kaldı tevafuk ziyan etme' falan diyin e mi :KK70:

Günaydın kizlaaarrr :KK200:
Bu gece çok şükür oğlum daha iyiydi :emir_bebek:
Bu arada bugün pazar, malum kahvaltıların gezmelerin olduğu gün :rolleyes:
Amaaannn diyiiim :stop:

Ben gün boyu evde ama akşamında doğum gününde olacam, bana özellikle bugün ' hedefine az kaldı tevafuk ziyan etme' falan diyin e mi :KK70:
Baslayayim o zaman.
Hedefine az kaldi tevafuk ziyan etme kuzum :)
Bizim o kahvalti evde olacak benim herif gene kuymak istedi.Simdilil bi yere sözümüz yok ama dun aksamdan sonra kendime guvenim geldi gitsem de yemem

Baslayayim o zaman.
Hedefine az kaldi tevafuk ziyan etme kuzum :)
Bizim o kahvalti evde olacak benim herif gene kuymak istedi.Simdilil bi yere sözümüz yok ama dun aksamdan sonra kendime guvenim geldi gitsem de yemem
Dun aksam hayır demeyi basarmanin sonucu d3gil mi :halay: bende pasta sevmem zaten ama diğer hamur işlerine dayanamıyor_dum bugüne kadar :deli: bugün dayanacam En Büyük KK

Dun aksam hayır demeyi basarmanin sonucu d3gil mi :halay: bende pasta sevmem zaten ama diğer hamur işlerine dayanamıyor_dum bugüne kadar :deli: bugün dayanacam En Büyük KK
Aynen öyle. Ne de güzel hayır dedim :D patates salatasinda gözüm kaldi ama napim.Biraz daha kilo verince gunduz vakti yapar yerim abartmadan öğün olarak.
Ben tatliya bayilirim hic durmadan yiyebilirim ozellikle sütlü tatlılar. Surekli canim ister hamileyken bile gunde 2 tane yiyordum.Kendime sasiriyorum ama gercekten hic canim istemiyor artik.

Aynen öyle. Ne de güzel hayır dedim :KK70: patates salatasinda gözüm kaldi ama napim.Biraz daha kilo verince gunduz vakti yapar yerim abartmadan öğün olarak.
Ben tatliya bayilirim hic durmadan yiyebilirim ozellikle sütlü tatlılar. Surekli canim ister hamileyken bile gunde 2 tane yiyordum.Kendime sasiriyorum ama gercekten hic canim istemiyor artik.
Ama hedefe sadece 6 kilo kaldı düşünsene yani ilk hedefe harika değil mi:rolleyes:
G3cen bir öğretmen arkadaş diyor ya hocam sen ne kadar kiloliydun şimdi maşallah çok zayıfsın diyor :KK6:

Ama hedefe sadece 6 kilo kaldı düşünsene yani ilk hedefe harika değil mi:rolleyes:
G3cen bir öğretmen arkadaş diyor ya hocam sen ne kadar kiloliydun şimdi maşallah çok zayıfsın diyor :KK6:
Ya 2 3 kilo verip birakmisligim oluyodu simdi onu gectim ve her fun tartiya cikip eksi görmek hosuma gidiyo.Bu motiveyi yakalayamamistim uzun zamandir su an kendimi cok iyi hissediyorum:halay:

Ya 2 3 kilo verip birakmisligim oluyodu simdi onu gectim ve her fun tartiya cikip eksi görmek hosuma gidiyo.Bu motiveyi yakalayamamistim uzun zamandir su an kendimi cok iyi hissediyorum:halay:
Çok iyi canım valla böyle devam. Senin boyun kaçtı tam.olarak.

IMG-20171022-WA0002.webp

Kahvaltı yanında yeşil çay ile :kk77:

Çok iyi canım valla böyle devam. Senin boyun kaçtı tam.olarak.
1.61 aslında hedeflerim boyuma göre fazla :) bi dönem spor yaparak zayiflamistim o zaman 64 kiloyla 36 38 beden giyiyodum.Simdi bu hedeflere bi ulasayim 3.bi hedefim daha var.

75 hamile kalmadan önce gördüğüm maksimum kilo 65 de evledigim zamanki kilom.o yüzden hefelerim onlar.

Back
X